GYIK

azok a fránya Gyakran Ismétlődő Kérdések

Hogyan jelennek meg a termékeim az arradar.hu weboldalon?
Először regiztrálnod kell a boltodat, utána adminisztrációs felületünkön ki kell töltened a szükséges adatokat. Munkatársaink ellenőrzik az adataidat és aktiválást követően termékeid megjelennek a weboldalunkon.

Termékeidet a saját tárhelyeden elhelyezett xml segítségével a rendszerünk importálja, vagy lehetőséged van egyénileg egyesével az adminisztrációs felületen rögzíteni.


Kell fizetnem apróhírdetésért?

Az ÁrRadar rendszerben magánszemélyek ingyenesen hírdethetnek maximum 10 terméket. Ha ennél több terméket, szolgáltatást hírdetsz, akkor a rendszer vállalkozónak, kereskedőnek fog érzékelni. Ettől kezdve lehetőséged van vagy kevesebb terméket hírdetni, vagy feltölteni az egyenleged, hogy kereskedőként az átkattintásokért (a termék oldaladra) számolhassunk fel díjat.


Fizetős a szolgáltatás?

2020.nov.1-től átkattintás alapon fizetős a szolgáltatásunk. A díjtáblázatot regisztráció után belépve az admin oldalon láthatod. Ha kihelyezed weboldalad láblécéba a logónkat és azt be is linkeled az oldalunkra, akkor kedvezményes díjakon kapod az átkattintásokat


Mi történik, ha elfogyott a Creditem?

Amennyiben lenullázódik a Crediteid száma, automatikusan 5000 hitel Creditet kapsz tőlünk. Így még a termékeid megjelennek a weboldalunkon. Ha időközben befizetsz, a bónusz hitelkeret felhasznált részét levonjuk a befizetésedből.

Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Értem