ÁSZF

Általános Szerződési Feltételek magánszemélyek, vállalkozók és cégek részére

Szerződési feltételek termékeket, szolgáltatásokat kínálók számára az ÁrRadar ( arradar.hu) árösszehasonlító szolgáltatásának használatára.

I, Meghatározások

I/1. Szolgáltató
Szolgáltató neve: LSF Multimédia Hungary Kft.
Székhely: 1118 Budapest, Kaptárkő utca 3.
Adószám: 22959548-2-43
Cégjegyzékszám: 01 09 946537
 


I/2. Szolgáltatást igénybe vevő, Megbízó

Megbízó az a természetes vagy jogi személy, illetve jogi személyiséggel nem rendelkező gazdasági
társaság, akivel a Szolgáltató ár-összehasonlítási szolgáltatás igénybevételére jelen Általános
Szerződési Feltételekben (a továbbiakban ÁSZF), valamint a Megbízási szerződésben meghatározott
feltételekkel jogviszonyt hoz létre. Szolgáltató és Megbízó együttesen továbbiakban Felek.


II, Igénybevételi, használati szerződés

Az Igénybevételi, Használati szerződés megkötése elektronikus úton, a kereskedő, értékesítő regisztrációja során jön létre, amikor is a Megbízó elfogadja az ÁSZF-et (felhasználási feltételeket) .
Az ÁrRadar (arradar.hu) a Megbízót ellenőrízheti, és annak függvényében bárálja el a regisztrációs kérelmet, a Szerződés létrejöttét.
A megbízó a regisztráció létrejöttével egyúttal hozzájárul, hogy az Ár Radar alkalmi rendszerüzeneteit (módosítás, karbantartás, fejlesztések, promóciók) a megadott email címére fogadja.


III, Szolgáltatás

A Szolgáltató a Megbízó által rendelkezésre bocsájtott xml formátumú termék adatbázist, szolgáltatást illetve az apróhirdetésként feltöltött terméket, szolgáltatást weboldalán az arradar.hu árösszehasonlító rendszerében megjeleníti.

A weboldal látogatói az ÁrRadar rendszerében megjelenített termékeket, szolgáltatások képére, megnevezésére kattintva jutnak el a Megbízó weboldalára, illetve Apróhirdetésként feltöltött termék, szolgáltatás esetében a "belső" termékoldalra.

A szolgáltatás átkattintási díjas minden Új termékre és az Outlet termékcsoportba való feltöltésre vonatkozóan is, amibe bele tartoznak a szépséghibás, csomagolássérült, értékcsökkent és használt termékek valamint apróhirdetések cégként, vállalkozóként, magánszemélyként való nagyobb mennyiségű (20 nál több) feltöltése. Apróhirdetésnél (20-nál több feltöltés esetén) az elérhetőség megjelenítése lesz díj köteles, ami egységesen 5 Credit.


IV, Megbízói Adatszolgáltatás

A Megbízó feladata saját termék-/szolgáltatás adatbázis xml lista folyamatos frissítése, amit az arradar.hu rendszere napi rendszerességgel automatizáltan beolvas és frissíti az előzővel összevonva.
A Megbízó feladata továbbá, hogy gondoskodjon arról, hogy az általa a rendszerünknek szolgáltatott adatok ne térjenek el a saját honlapján közöltektől.

A Megbízó feladata továbbá, hogy csak olyan tartalmat bocsásson rendelkezésünkre, ami nem szerzői jogvédett, nem pornográf, illetve képek esetén nincsen ellátva vízjellel.
Az ÁrRadar nem köteles a Megbízó által rendelkezésre bocsájtott adatok helyességét ellenőrizni.


V, Eladó, Boltértékelés

Szolgáltató ár-összehasonlító rendszerében a felhasználók véleményezhetik a Szolgáltató partnereit.
A Szolgáltató vállalja, hogy a Megbízó érdekeit esetlegesen sértő boltértékelésekre reagálási lehetőséget biztosít, illetve a nem odaillő megjegyzésekre törlési kérelem lehetőséget ad.
A rögzített vélemények automatikusan megjelennek a rendszerben az adott boltértékelés mellett.


VI. A szerződés időtartama

A jogviszony kezdetének dátuma a Felek közt létrejött Megbízási szerződés létrejöttének dátuma (regisztráció), illetve fizetős szolgáltatás igénybevételekor a kiállított számla dátumakor, valamint az ÁrRadar rendszerében jóváírt credit mennyiség időpontjától érvényes.
A szerződést bármelyik fél a másik félhez intézett előzetes írásbeli értesítéssel indokolás nélkül bármikor felmondhatja. Automatikusan megszűnik a szolgáltatás befizetés elmulasztásakor, a credit állományon túli Bonus (5000) credit elfogyásakor.

A regisztrációtól számított 30 napos próbaidő alatt a rendszerünk nem számol fel semmilyen díjat.


VII. Credit díjszabás

Minden terméknél fizetési kötelezettség van a Bonus Hitel Credit állomány elfogyása után.
A részletes Credit díjszabás elérhető a regisztrált felhasználó admin belépési oldalán.
Credit növeléséhez is itt lehet benyújtani számlaigényt, nettó összeg beírásával. A nettó összeg pontos értéke megegyezik az igényelt Creditek számával, azaz nettó 10.000 Ft = 10.000 Credit.

A creditek állományát az egyes felhasználók átkattintásával outletes és használt termékek esetén a termék árától függően 10-20 egységgel csökkentjük. A pontos Credit díjszabás értékek az adminisztrációs felületre belépve az ártáblában megtalálhatóak.
1 nap 1 IP címről csak egy átkattintást veszünk figyelembe, melyet a rendszerünk számol.
Átkattintási statisztikát az admin oldalon lehet megtekinteni, amelyről heti rendszerességgel rendszerüzenetet is küldünk.

  • Amennyiben a creditek száma lenullázódik, átfordul mínuszba, a rendszerünk automatikusan küld egy díjbekérőt a minimum Credit feltöltési csomag értékéről kiállítva. Ezzel segítjük, hogy a termék megjelenés folyamatosan biztosított legyen. Természetesen ekkor még mindig eldönthető, hogy továbbra is a Bonus Hitel Crediteket kívánják használni, vagy befizetik a díjbekérőt.

A "Bonus Hitel Credit" 5000 credit értékben megengedett minden webshop és 20 terméknél többet feltöltő magánszemély számára.
 
Ez azt jelenti, hogy regisztráció után vagy a feltöltött Credit állomány elfogyása után -5000 Creditig még igénybe lehet venni a rendszert. Ha közben befizetés történik, a mínuszban számolt Creditek levonódnak a befizetett Credit értékéből a Credit jóváírást követően. Ennek elfogyásakor a Felhasználók kínálata nem jelenik meg a rendszerben.
Újabb befizetéskor viszont aktiválódik a jogosultság a termék listázásra ismételten.


Érvényes: 2020.11.01-től

Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Értem