Apróhirdetés

Ingatlan / Lakás / Eladó Lakás

Tulajdonostól eladó lakás X. kerületben

Tulajdonostól eladó lakás X. kerületben

(0)
Ár: 29 900 000 Ft


Szeretett lakásunk új tulajdonosra vár!!!

A lakás 60 m2, 2,5 szobás, étkezős. Liftes, csendes, rendezett ház első emeletén található, jó szomszédokkal. Egész nap verőfényes, délelőtt a nappalit, délután a 2 szobát és a konyhát árasztja el a napfény.
Minden helyiség külön nyílik, egymástól jól elhatárolhatók. Két szoba és a konyha a családi házas övezetre néz (nekünk többek között ez tetszett meg, amikor vásároltuk), a nappali a zöldre néz. Az ablakok műanyagok, biztonsági ajtó van. 2 db légkondi van a lakásban. A szobák laminált parkettásak, a többi helyiség járólapos. A víz- és áram vezetékek ki vannak cserélve. Vízórával rendelkezünk, így a közös költség 11.121,- Ft. 
Fűtésünk egyedi méréses távfűtés, melynek átalánydíja jelenleg: 10.359,- Ft.
Erkélyünk 4 m2. 
Közlekedés: 10 percen belül a 85-ös busszal elérhető a Kőbánya-Kispesti metró, az Őrs vezér tér 15 perc. 5 perc alatt el lehet jutni a 28-as, 37-es villamoshoz.  Éjszakai járat tőlünk 2 percre közlekedik. Itt jár a 185-ös, illetve a 95-ös busz is, amivel a Stadionok metrómegálló is elérhető.
Kőbányán nagyon sok fejlesztés történt az elmúlt években, ezért minden, amire szükségünk van, gyalog is 5-15 percen belül elérhető. Több óvoda, iskola (köztük egy Waldorf), uszoda, pihenőpark bevásárlási lehetőség (Auchan, Lidl, Interspar, zöldség- piac, orvosi rendelő, gyógyszertár, a Bajcsy Kórház megtalálható a közvetlen közelünkben.
A lakás tartozéka az 1 éve vásárolt új tűzhely és természetesen a konyhabútor is. Amennyiben szükséges, szívesen itt hagyjuk az egyéb, képeken látható bútorokat is.
Szükség esetén 2-3 héten belül tudunk költözni.
Megbeszélés szerint a hét bármely napján megtekinthető!

  LEGYÉL TE AZ ELSŐ AKI ÉRTÉKELI A TERMÉKET!
  Hasonló termékek
Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Értem