Szezonális zöldségek és természetes fűszerek különleges kompozíciója, széleskörű felhasználás közvetlenül az üvegből – hidegen és melegen is fogyasztható. A Vénusz Plusz zöldségkrémek különféle felhasználásra alkalmasak, hideg és meleg ételkészítésre egyaránt használhatók, mint például gombóc töltelékként, levesalapként, tésztaszószként, de lehet akár szendvicsfeltét, mártogatós vagy az üvegből kivéve közvetlenül készételek kísérője.Összetevők csicseriborsó csicseriborsó víz Só Cukor víz repce olaj Zeller paradicsomsűrítmény napszárított paradicsom 8.4 % Paradicsom 7.4 % Só édesített szárított áfonya 2.5 % Szárított vörös áfonya 1.4 % Cukor napraforgóolaj Bazsalikom Tengeri só Citromlé koncentrátum Tápérték: 100 g Energia 1010 kJ/244 kCal Zsír 20 g amelyből telített zsírsavak 1.5 g Szénhidrát 11 g amelyből cukor 6.5 g Fehérje 4.1 g Só 1.4 g Élelmi rost 4.5 g Allergének Zeller Nyomokban tartalmazhat: Glutént tartalmazó gabonafélék Tojás Hal Szójabab Tej Mustár Jellemzők pálmaolajmentes Igen dióféléktől mentes Igen földimogyorótól mentes Igen puhatestűektől mentes Igen méztől mentes Igen per 100 g kj 1010 kJ kcal 244 kcal zsír 20 g ebből telített zsírsavak 1,5 g szénhidrát 11 g ebből cukrok 6,5 g rost 4,5 g fehérje 4,1 g só 1,4 g