Kategória nélkül

/ VARGA Narancsbor (Hárslevelű) édes 0,75l

VARGA Narancsbor (Hárslevelű) édes 0,75l

(0)
már 3 360 Ft-tól 1 eladónál


TermékleírásJellemzők Magyar Termék Termék információk Kedves Vásárlónk! A narancsbor a színre utaló, nemzetközileg használatos megnevezése azoknak a fehér szőlőből készült boroknak, amelyek vörösboros eljárással jönnek létre. A bogyózás után, de préselés nélkül héjon erjesztjük a fehér szőlőt, így a szőlő héjából is kinyerjük a szín- és ízanyagokat. Az eredmény egy, a színében leginkább a narancsléhez, ízében inkább a vörösborhoz, mint fehérborhoz hasonlító nemes, érdekes, a Hárslevelű fajtajegyeit, illatát, aromáit kiemelkedően bemutató ital. Elsősorban vörösborivóknak ajánlom és olyan borfogyasztóknak, akik szeretnek új, szokatlan dolgokat kipróbálni, nem zavarja őket, ha valami ellentétes korunk divatjával. Ezzel a borral ugyanis időutazásra indulunk. Több száz éve, a préselés feltalálása előtt készítettek eleink hasonló fehérborokat. A bor hársméz illata jól harmonizál a magas maradékcukorral és a kissé karcos polifenol-tartalommal. Fogyasztását 16°C-on vörös húsokhoz, fűszerekhez ajánlom. Kedves egészségére! Varga Péter Márka információk Varga Pincészet - Magyarország kedvenc borászata! Allergén összetevőkKén-dioxid / Szulfitok Biztonsági információkAlkoholtartalmú termékeket a hatályos jogszabályokra figyelemmel 18. életévét be nem töltött személy részére nem értékesítünk és nem szolgálunk ki.

Bolt Ár


3 360 Ft
megnézem az eladónál

TermékleírásJellemzők Magyar Termék Termék információk Kedves Vásárlónk! A narancsbor a színre utaló, nemzetközileg használatos megnevezése azoknak a fehér szőlőből készült boroknak, amelyek vörösboros eljárással jönnek létre. A bogyózás után, de préselés nélkül héjon erjesztjük a fehér szőlőt, így a szőlő héjából is kinyerjük a szín- és ízanyagokat. Az eredmény egy, a színében leginkább a narancsléhez, ízében inkább a vörösborhoz, mint fehérborhoz hasonlító nemes, érdekes, a Hárslevelű fajtajegyeit, illatát, aromáit kiemelkedően bemutató ital. Elsősorban vörösborivóknak ajánlom és olyan borfogyasztóknak, akik szeretnek új, szokatlan dolgokat kipróbálni, nem zavarja őket, ha valami ellentétes korunk divatjával. Ezzel a borral ugyanis időutazásra indulunk. Több száz éve, a préselés feltalálása előtt készítettek eleink hasonló fehérborokat. A bor hársméz illata jól harmonizál a magas maradékcukorral és a kissé karcos polifenol-tartalommal. Fogyasztását 16°C-on vörös húsokhoz, fűszerekhez ajánlom. Kedves egészségére! Varga Péter Márka információk Varga Pincészet - Magyarország kedvenc borászata! Allergén összetevőkKén-dioxid / Szulfitok Biztonsági információkAlkoholtartalmú termékeket a hatályos jogszabályokra figyelemmel 18. életévét be nem töltött személy részére nem értékesítünk és nem szolgálunk ki.

  LEGYÉL TE AZ ELSŐ AKI ÉRTÉKELI A TERMÉKET!
Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Értem