Kategória nélkül

/ VARGA Juhfarkú sz 0,75l ÚJ PAL

VARGA Juhfarkú sz 0,75l ÚJ PAL

(0)
már 999 Ft-tól 1 eladónál


Termékleírás Jellemzők Magyar termék Termék információk Kedves Vásárlónk! A bortermelő munkájának egyik legfontosabb és legszebb része a különböző fajták házasítása. Erre utal a népi bölcsesség, hogy az a jó borász, aki jobb bort tud felhozni a pincénkből, mint ami ott volt. A Juhfark és a Kéknyelű házasításával reményeim szerint mi is jól vizsgázunk. Két karakterében nagyon hasonló tradicionális „férfibor” találkozik, amelyek jól harmonizálnak és szépen egészítik ki egymást. A Balaton-felvidék két ősi tájfajtája, amelyek máshol nem találhatók és érdekes módon mindkettő a szőlőtőke fizikai megjelenéséről kapta nevét; a Juhfark, vagy ahogy Jókai írt róla a „Juhfarkú”, a fürtje formájáról, a Kéknyelű a levélnyél elszíneződéséről. Amilyen szépen összecseng a két név fülünkben, olyan szépen találkozik a két bor illatában és ízében. Illatában a Juhfarkúra jellemző szőlővirágot és zöldfűszereket fedezhetjük fel. Ízében a Kéknyelű sajátosságai jellemzik a bort, az ásványosság, a robosztusság, a játékos tüzesség, utóízében mandulás kesernye. Fogyasztását 14°C-on, fehér húsokhoz ajánlom. Kedves egészségére! Varga Péter Allergén összetevők Kén-dioxid / Szulfitok Elkészítés és tárolás Elkészítés és felhasználás Fogyasztását 14°C-on, fehér húsokhoz ajánlom. Biztonsági információk Alkoholtartalmú termékeket a hatályos jogszabályokra figyelemmel 18. életévét be nem töltött személy részére nem értékesítünk és nem szolgálunk ki.

Bolt Ár


999 Ft
megnézem az eladónál

Termékleírás Jellemzők Magyar termék Termék információk Kedves Vásárlónk! A bortermelő munkájának egyik legfontosabb és legszebb része a különböző fajták házasítása. Erre utal a népi bölcsesség, hogy az a jó borász, aki jobb bort tud felhozni a pincénkből, mint ami ott volt. A Juhfark és a Kéknyelű házasításával reményeim szerint mi is jól vizsgázunk. Két karakterében nagyon hasonló tradicionális „férfibor” találkozik, amelyek jól harmonizálnak és szépen egészítik ki egymást. A Balaton-felvidék két ősi tájfajtája, amelyek máshol nem találhatók és érdekes módon mindkettő a szőlőtőke fizikai megjelenéséről kapta nevét; a Juhfark, vagy ahogy Jókai írt róla a „Juhfarkú”, a fürtje formájáról, a Kéknyelű a levélnyél elszíneződéséről. Amilyen szépen összecseng a két név fülünkben, olyan szépen találkozik a két bor illatában és ízében. Illatában a Juhfarkúra jellemző szőlővirágot és zöldfűszereket fedezhetjük fel. Ízében a Kéknyelű sajátosságai jellemzik a bort, az ásványosság, a robosztusság, a játékos tüzesség, utóízében mandulás kesernye. Fogyasztását 14°C-on, fehér húsokhoz ajánlom. Kedves egészségére! Varga Péter Allergén összetevők Kén-dioxid / Szulfitok Elkészítés és tárolás Elkészítés és felhasználás Fogyasztását 14°C-on, fehér húsokhoz ajánlom. Biztonsági információk Alkoholtartalmú termékeket a hatályos jogszabályokra figyelemmel 18. életévét be nem töltött személy részére nem értékesítünk és nem szolgálunk ki.

  LEGYÉL TE AZ ELSŐ AKI ÉRTÉKELI A TERMÉKET!
Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Értem