Piactér / U

/ Uriel It-ac-25 Csuklószorító Hüvelykujj Pánttal

Uriel It-ac-25 Csuklószorító Hüvelykujj Pánttal

(0)
már 3 560 Ft-tól 1 eladónál


Uriel It-ac-25 Uriel It-ac-25 Csuklószorító Hüvelykujj Pánttal Universális támogatás .Jellemzők: neoprén speciális kétoldalas huzat, kombinált rugalmas szalagok és lélegző távtartó szövet, biztosított tépőzárral, amely lehetővé teszi az optimális egyedi méret beállítását. Uriel It-ac-25 tulajdonságok. Ez a bandázs használható kímélő pihentető rögzítésként sérülés vagy műtét után. Helyi rögzítés és támasztás érhető el a csukló és a hüvelykujj körül. Használható bal vagy a jobb kézen egyaránt. Javasolt a csukló és a hüvelykujj területen fellépő gyulladások kezelésére; meghúzódott vagy kificamodott hüvelykujj vagy csukló kezelésére, ínhüvelygyulladás, hüvelykujj vagy csukló fájdalom esetén. Ne használja a terméket, ha allergiás valamelyik összetevőjére. Anyagok: 80% neoprén, 20% nylon. Összetétele a távtartó szövetben a következő: 45% poliészter, 55% spandex. Egy méret 14-22 cm.

Bolt Ár


3 560 Ft
megnézem az eladónál

Uriel It-ac-25 Uriel It-ac-25 Csuklószorító Hüvelykujj Pánttal Universális támogatás .Jellemzők: neoprén speciális kétoldalas huzat, kombinált rugalmas szalagok és lélegző távtartó szövet, biztosított tépőzárral, amely lehetővé teszi az optimális egyedi méret beállítását. Uriel It-ac-25 tulajdonságok. Ez a bandázs használható kímélő pihentető rögzítésként sérülés vagy műtét után. Helyi rögzítés és támasztás érhető el a csukló és a hüvelykujj körül. Használható bal vagy a jobb kézen egyaránt. Javasolt a csukló és a hüvelykujj területen fellépő gyulladások kezelésére; meghúzódott vagy kificamodott hüvelykujj vagy csukló kezelésére, ínhüvelygyulladás, hüvelykujj vagy csukló fájdalom esetén. Ne használja a terméket, ha allergiás valamelyik összetevőjére. Anyagok: 80% neoprén, 20% nylon. Összetétele a távtartó szövetben a következő: 45% poliészter, 55% spandex. Egy méret 14-22 cm.

  LEGYÉL TE AZ ELSŐ AKI ÉRTÉKELI A TERMÉKET!
Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Értem