Gasztronómia - étel - ital / Gyógyhatású készítmény / Gyógytea

/ Tian hu shan matcha tea 80 g

Tian hu shan matcha tea 80 g

(0)
már 3 630 Ft-tól 2 eladónál


A matcha egy erős zöld tea Matcha porból készül. Egész pontosan a mactha azt jelenti , hogy “poralapú tea”. Napjainkban a japán gasztrokultúra nélkülözhetetlen része. Meleg és hideg italok összetevője, ezen kívül pedig sütemény készítésnél is használhatjuk. Magas a koffeintartalma, és jótékony hatással van a szervezetre. A matcha tea kiemelkedő tápanyagokban - öregedés ellen is segít. A matcha teában található a legtöbb természetes módon előforduló antioxidáns - ezáltal segít a sejtek elöregedése elleni küzdelemben. Összetevők: matcha zöld tea por. Elkészítési javaslat: keverjen el fél teáskanál matcha tea port 1 csésze (100 ml) forró vízben. Gyulladáscsökkentő . Amellett, hogy hatékony gyulladáscsökkentő, gyorsítja az anyagcserét is: méregtelenítő és vízhajtó hatású, segíti a káros anyagok távozását a szervezetünkből. Hosszan tartó energiát ad, segíti a koncentrációt. A benne lévő L-theanine növeli a koncentrációt, az éberséget és a mentális energiát, ugyanakkor megnyugtat és ellazít, csökkenti a stresszt. Matcha zöld tea por A matcha egy porított tea. Hagyományosan a zöld teák forrázással készülnek. A matcha zöld tea a matcha porrá őrölt tealeveleiből készül. A hagyományos receptek szerint a matchát kétféle módon fogyasztják. Az ún. usucha a hígabb változat, amihez két chashaku (körülbelül két teáskanál) tea és 1 deciliter víz kell. Az elterjedtebb, inkább krémes koicha egy sűrűbb tea. Általában 4-5 chashaku matcha tea és fél deciliter víz kell hozzá. Mitől élénk zöld a színe? A jellegzetes erős, zöld színét a termesztési eljárásnak köszönheti. A teacserjéket a szedés előtt, árnyékban nevelik. A teacserje a napfényi hiánya miatt ellenreakciót produkál: elkezd nagyobb mennyiségű klorofilt - a zöld szín oka - termelni. Ezután fermentálják a leveleket, majd finom porrá őrlik. Mitől más, mint a zöld tea? Közel 10-15 csésze zöld teát kellene meginnunk ahhoz, hogy 1 adag matcha tea tápanyagtartalmát (antioxidánsok, vitaminok, ásványi anyagok) megkapjuk, hiszen a matcha tea esetén a teljes tealevelet el tudjuk fogyasztani, nem csak kiáztatjuk belőle a tápanyagokat. A matcha porból készült tea hatása A matcha zöld tea gyulladáscsökkenti, segít az öregedés ellen A matcha háromszor annyi koffeint tartalmaz, mint egy csésze hagyományos tea vagy kávé. A matcha rajongók szerint, egy álmosság nélküli nyugalmi állapotot lehet a tea fogyasztásával elérni. A matcha egy kiváló minőségű teacserjéből készül, ezért gazdag tápanyagforrás. A vitaminok és ásványi anyagok mellett, úgynevezett polifenolokat tartalmaz, amelyek jótékony hatással vannak szervezetünkre. A matcha por sokféle sós, édes étel összetevőjévé is válhat: pl. matcha porral készült muffin, puding, leves, kávé, fagylalt, csokoládé. Jellemzők vegán Igen laktózmentes Igen cukormentes Igen hozzáadott cukor nélkül Igen

Bolt Ár


3 630 Ft
megnézem az eladónál


3 630 Ft
megnézem az eladónál

A matcha egy erős zöld tea Matcha porból készül. Egész pontosan a mactha azt jelenti , hogy “poralapú tea”. Napjainkban a japán gasztrokultúra nélkülözhetetlen része. Meleg és hideg italok összetevője, ezen kívül pedig sütemény készítésnél is használhatjuk. Magas a koffeintartalma, és jótékony hatással van a szervezetre. A matcha tea kiemelkedő tápanyagokban - öregedés ellen is segít. A matcha teában található a legtöbb természetes módon előforduló antioxidáns - ezáltal segít a sejtek elöregedése elleni küzdelemben. Összetevők: matcha zöld tea por. Elkészítési javaslat: keverjen el fél teáskanál matcha tea port 1 csésze (100 ml) forró vízben. Gyulladáscsökkentő . Amellett, hogy hatékony gyulladáscsökkentő, gyorsítja az anyagcserét is: méregtelenítő és vízhajtó hatású, segíti a káros anyagok távozását a szervezetünkből. Hosszan tartó energiát ad, segíti a koncentrációt. A benne lévő L-theanine növeli a koncentrációt, az éberséget és a mentális energiát, ugyanakkor megnyugtat és ellazít, csökkenti a stresszt. Matcha zöld tea por A matcha egy porított tea. Hagyományosan a zöld teák forrázással készülnek. A matcha zöld tea a matcha porrá őrölt tealeveleiből készül. A hagyományos receptek szerint a matchát kétféle módon fogyasztják. Az ún. usucha a hígabb változat, amihez két chashaku (körülbelül két teáskanál) tea és 1 deciliter víz kell. Az elterjedtebb, inkább krémes koicha egy sűrűbb tea. Általában 4-5 chashaku matcha tea és fél deciliter víz kell hozzá. Mitől élénk zöld a színe? A jellegzetes erős, zöld színét a termesztési eljárásnak köszönheti. A teacserjéket a szedés előtt, árnyékban nevelik. A teacserje a napfényi hiánya miatt ellenreakciót produkál: elkezd nagyobb mennyiségű klorofilt - a zöld szín oka - termelni. Ezután fermentálják a leveleket, majd finom porrá őrlik. Mitől más, mint a zöld tea? Közel 10-15 csésze zöld teát kellene meginnunk ahhoz, hogy 1 adag matcha tea tápanyagtartalmát (antioxidánsok, vitaminok, ásványi anyagok) megkapjuk, hiszen a matcha tea esetén a teljes tealevelet el tudjuk fogyasztani, nem csak kiáztatjuk belőle a tápanyagokat. A matcha porból készült tea hatása A matcha zöld tea gyulladáscsökkenti, segít az öregedés ellen A matcha háromszor annyi koffeint tartalmaz, mint egy csésze hagyományos tea vagy kávé. A matcha rajongók szerint, egy álmosság nélküli nyugalmi állapotot lehet a tea fogyasztásával elérni. A matcha egy kiváló minőségű teacserjéből készül, ezért gazdag tápanyagforrás. A vitaminok és ásványi anyagok mellett, úgynevezett polifenolokat tartalmaz, amelyek jótékony hatással vannak szervezetünkre. A matcha por sokféle sós, édes étel összetevőjévé is válhat: pl. matcha porral készült muffin, puding, leves, kávé, fagylalt, csokoládé. Jellemzők vegán Igen laktózmentes Igen cukormentes Igen hozzáadott cukor nélkül Igen

  LEGYÉL TE AZ ELSŐ AKI ÉRTÉKELI A TERMÉKET!
Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Értem