Piactér / Sz

/ SZAFI REFORM Paleo Nyújtható Lisztkeverék Édesítőszerrel 500 g

SZAFI REFORM Paleo Nyújtható Lisztkeverék Édesítőszerrel 500 g

(0)
már 2 440 Ft-tól 2 eladónál


A Szafi Reform Paleo nyújtható lisztkeverék édesítőszerrel édes, kelt tésztás receptek elkészítéséhez javasolt. Az ebből készített ételek paleo, gluténmentes és vegán étrendbe is beilleszthetőek.

Bármi elkészíthető belőle, ami egy hagyományos kelt tésztás receptből, például: bukta, kakaós csiga, batyu, bejgli, piték stb.

Átlagos tápérték 100 g lisztkeverékben 1 db. kész diós csigában (36 g)*
energia: 912 kJ / 219 kcal 514 kJ / 124 kcal
zsír: 2,8 g 9,3 g
– amelyből telített zsírsavak: 2,6 g 6,7 g
szénhidrát: 54,7 g 10,2 g
– amelyből cukrok: 6,4 g 1,2 g
– amelyből poliolok: 26,2 g 4,4 g
rost: 26,5 g 4,5 g
fehérje: 6,6 g 1,9 g
só: 0,04 g 0,04 g

* A felhasználási javaslatban megadott receptúra alapján, eritrit és stevia alapú négyszeres édesítőszerrel készítve a tölteléket.

100 g lisztkeverék energiatartalmából 212 kJ / 53 kcal energia származik élelmi rostokból.

100 g lisztkeverék  szénhidrát-tartalmából 26,2 gramm eritrit. Ennek a poliolnak nulla a kalóriatartalma, és a felszívódó szénhidráttartalma.

Egy db. kész diós csiga (36 g) szénhidrát-tartalmából 4,4 gramm eritrit. Ennek a poliolnak nulla a kalóriatartalma, és a felszívódó szénhidráttartalma.

Hozzáadott cukrot nem tartalmaz. Természetes módon előforduló cukrokat tartalmaz.

Felhasználási javaslat:

Fahéjas-diós csiga recept

Hozzávalók (8 db-hoz):

  • 115 g Szafi Reform Nyújtható édes lisztkeverék
  • 70 g kókusztejszín
  • 60 g víz
  • 25 g Szafi Fitt meleg kókuszolaj

Töltelék (ettől eltérően más tölteléket is használhatunk):

  • 30 g darált dió
  • 10 g őrölt fahéj
  • 45 g kókusztejszín
  • édesítő ízlés szerint (pl. 5 g négyszeres erősségű édesítőszer)

Elkészítés:

  1. Az összetevőket csomómentesre keverjük ki kanállal, majd dagasszuk át. Pár percet pihentessük a tésztát, majd nyújtsuk ki két szilikonos zsírpapír közt, vagy szilikonos nyújtófával (hogy ne ragadjon rá a nyújtófára a nyers tészta). Ha nagyon ragacsos lenne a tésztánk, akkor egy pici lisztet szórjunk alá.
  2. Végül kenjük meg a krémmel, tekerjük fel a tésztát a rövidebb oldaláról, és vágjuk 8 felé a tésztát.
  3. Sütési idő: Előmelegített sütőben, légkeveréses funkción, 180 fokon 20-25 perc.
  4. Forrón, vagy melegen TILOS felvágni/fogyasztani, rácson hagyjuk kihűlni és csak hidegen fogyasszuk!
  5. További receptekért (bukta, bejgli, kalács, rétes, palacsinta, zserbó stb.) látogasson el blogunkra: http://www.ehezesmentes-karcsusag-szafival-blog.hu

Figyelem! Túlzott fogyasztása hashajtó hatású lehet!

Összetevők: kókuszliszt, tápióka keményítő, édesítőszer (eritrit), útifűmaghéj liszt, bambuszrost, térfogatnövelő szer (nátrium-hidrogén-karbonát), savanyúságot szabályozó anyag (citromsav), sűrítő anyag (konjak gumi).

A Szafi Reform Paleo nyújtható lisztkeverék édesítőszerrel édes, kelt tésztás receptek elkészítéséhez javasolt. Az ebből készített ételek paleo, gluténmentes és vegán étrendbe is beilleszthetőek.

Bármi elkészíthető belőle, ami egy hagyományos kelt tésztás receptből, például: bukta, kakaós csiga, batyu, bejgli, piték stb.

Átlagos tápérték 100 g lisztkeverékben 1 db. kész diós csigában (36 g)*
energia: 912 kJ / 219 kcal 514 kJ / 124 kcal
zsír: 2,8 g 9,3 g
– amelyből telített zsírsavak: 2,6 g 6,7 g
szénhidrát: 54,7 g 10,2 g
– amelyből cukrok: 6,4 g 1,2 g
– amelyből poliolok: 26,2 g 4,4 g
rost: 26,5 g 4,5 g
fehérje: 6,6 g 1,9 g
só: 0,04 g 0,04 g

* A felhasználási javaslatban megadott receptúra alapján, eritrit és stevia alapú négyszeres édesítőszerrel készítve a tölteléket.

100 g lisztkeverék energiatartalmából 212 kJ / 53 kcal energia származik élelmi rostokból.

100 g lisztkeverék  szénhidrát-tartalmából 26,2 gramm eritrit. Ennek a poliolnak nulla a kalóriatartalma, és a felszívódó szénhidráttartalma.

Egy db. kész diós csiga (36 g) szénhidrát-tartalmából 4,4 gramm eritrit. Ennek a poliolnak nulla a kalóriatartalma, és a felszívódó szénhidráttartalma.

Hozzáadott cukrot nem tartalmaz. Természetes módon előforduló cukrokat tartalmaz.

Felhasználási javaslat:

Fahéjas-diós csiga recept

Hozzávalók (8 db-hoz):

  • 115 g Szafi Reform Nyújtható édes lisztkeverék
  • 70 g kókusztejszín
  • 60 g víz
  • 25 g Szafi Fitt meleg kókuszolaj

Töltelék (ettől eltérően más tölteléket is használhatunk):

  • 30 g darált dió
  • 10 g őrölt fahéj
  • 45 g kókusztejszín
  • édesítő ízlés szerint (pl. 5 g négyszeres erősségű édesítőszer)

Elkészítés:

  1. Az összetevőket csomómentesre keverjük ki kanállal, majd dagasszuk át. Pár percet pihentessük a tésztát, majd nyújtsuk ki két szilikonos zsírpapír közt, vagy szilikonos nyújtófával (hogy ne ragadjon rá a nyújtófára a nyers tészta). Ha nagyon ragacsos lenne a tésztánk, akkor egy pici lisztet szórjunk alá.
  2. Végül kenjük meg a krémmel, tekerjük fel a tésztát a rövidebb oldaláról, és vágjuk 8 felé a tésztát.
  3. Sütési idő: Előmelegített sütőben, légkeveréses funkción, 180 fokon 20-25 perc.
  4. Forrón, vagy melegen TILOS felvágni/fogyasztani, rácson hagyjuk kihűlni és csak hidegen fogyasszuk!
  5. További receptekért (bukta, bejgli, kalács, rétes, palacsinta, zserbó stb.) látogasson el blogunkra: http://www.ehezesmentes-karcsusag-szafival-blog.hu

Figyelem! Túlzott fogyasztása hashajtó hatású lehet!

Összetevők: kókuszliszt, tápióka keményítő, édesítőszer (eritrit), útifűmaghéj liszt, bambuszrost, térfogatnövelő szer (nátrium-hidrogén-karbonát), savanyúságot szabályozó anyag (citromsav), sűrítő anyag (konjak gumi).

  LEGYÉL TE AZ ELSŐ AKI ÉRTÉKELI A TERMÉKET!
Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Értem