Piactér / L

/ Szafi Free ötszörös erősségű kókuszvirág cukor, steviával 300 g

Szafi Free ötszörös erősségű kókuszvirág cukor, steviával 300 g

(0)
már 3 720 Ft-tól 3 eladónál


Kókuszvirágcukor és szteviol glikozid alapú asztali édesítőszer Nem tartalmaz cukoralkoholt, nem hashajtó hatású, így az erre érzékenyek is fogyaszthatják. Paleo és vegán életmódba is beépíthető. Ötször kevesebb kell az ételekbe, italokba, mint a kristálycukorból, így 5-ször kevesebb az étel -édesítésből származó- hozzáadott szénhidráttartalma, ezáltal a szénhidrát-csökkentett életmódot követők számára is ajánljuk. Fogyasztható meleg italokban elkeverve, például kávéba, kakaóba, teába. Meleg folyadékban nagyon könnyen oldódik. Sütéshez, főzéshez is tökéletesen használható. Helyettesíthető vele az eritrit, poreritrit, és a negyedannyi típusú édesítőszerek is. Általános szabály, hogy amennyivel kevesebb édesítő kell így a receptbe, annyival több folyadékot fog igényelni. A sütési hőfok általában így 10 fokkal magasabb. Instant kakaópor készíthető belőle, amennyiben 1 teáskanál ötszörös édesítőt és egy csapott teáskanál kakaóport elkeverünk. A kakaópor fahéjjal is helyettesíthető. Összetevők: Kókuszvirágcukor (98%), édesítőszer (sztéviából származó szteviol-glikozidok /E960a/) Jellemzők hozzáadott cukor nélkül Igen per 100 g kj 1577 kJ kcal 377 kcal zsír 0 g ebből telített zsírsavak 0 g szénhidrát 91 g ebből cukrok 85 g rost 1,7 g fehérje 1,9 g só 0,4 g

Kókuszvirágcukor és szteviol glikozid alapú asztali édesítőszer Nem tartalmaz cukoralkoholt, nem hashajtó hatású, így az erre érzékenyek is fogyaszthatják. Paleo és vegán életmódba is beépíthető. Ötször kevesebb kell az ételekbe, italokba, mint a kristálycukorból, így 5-ször kevesebb az étel -édesítésből származó- hozzáadott szénhidráttartalma, ezáltal a szénhidrát-csökkentett életmódot követők számára is ajánljuk. Fogyasztható meleg italokban elkeverve, például kávéba, kakaóba, teába. Meleg folyadékban nagyon könnyen oldódik. Sütéshez, főzéshez is tökéletesen használható. Helyettesíthető vele az eritrit, poreritrit, és a negyedannyi típusú édesítőszerek is. Általános szabály, hogy amennyivel kevesebb édesítő kell így a receptbe, annyival több folyadékot fog igényelni. A sütési hőfok általában így 10 fokkal magasabb. Instant kakaópor készíthető belőle, amennyiben 1 teáskanál ötszörös édesítőt és egy csapott teáskanál kakaóport elkeverünk. A kakaópor fahéjjal is helyettesíthető. Összetevők: Kókuszvirágcukor (98%), édesítőszer (sztéviából származó szteviol-glikozidok /E960a/) Jellemzők hozzáadott cukor nélkül Igen per 100 g kj 1577 kJ kcal 377 kcal zsír 0 g ebből telített zsírsavak 0 g szénhidrát 91 g ebből cukrok 85 g rost 1,7 g fehérje 1,9 g só 0,4 g

  LEGYÉL TE AZ ELSŐ AKI ÉRTÉKELI A TERMÉKET!
Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Értem