Gasztronómia - étel - ital / Tartós élelmiszer / Tészta, levesbetét

/ Szafi Free hajdinás gyümölcskenyér lisztkeverék gluténmentes limitált kiadás 255 g

Szafi Free hajdinás gyümölcskenyér lisztkeverék gluténmentes limitált kiadás 255 g

(0)
már 1 279 Ft-tól 3 eladónál


Gluténmentes, tejmentes, tojásmentes, élesztőmentes, hozzáadott olajtól mentes gyümölcskenyér készíthető a lisztkeverékből, ami több nap után is puha marad. Összetevők: Hajdinaliszt (56%), tápiókakeményítő, kölesliszt, útifűmaghéj liszt, térfogatnövelő szer (nátrium-hidrogén-karbonát), bambuszrost, savanyúságot szabályzó anyag (citromsav), aroma (kristály vanillin). Átlagos tápérték 100 g lisztkeverékben Energia: 1435 kJ / 339 kcal Zsír amelyből telített zsírsavak 1,8 g 0,4 g Szénhidrát amelyből cukrok 67,8 g 1,4 g Rost 9,2 g Fehérje 8,4 g Só 0,01 g Hozzáadott cukrot nem tartalmaz. Természetes módon előforduló cukrokat tartalmaz. A termék szezámmagot, mustármagot, zellert, dióféléket, szulfitokat, csillagfürtöt tartalmazhat! Felhasználási javaslat, gyümölcskenyér: Hozzávalók (640 grammos gyümölcskenyérhez): • 210 g langyos víz • 60 g frissen facsart citromlé (bolti nem jó!) • 65 g por eritrit (vagy ennek megfelelő más por állagú édesítő/cukor) • 1.5 g himalája só (asztali sóból 1 g) • 10 g reszelt száraz bio citromhéj • ízlés és diéta szerinti bármilyen aszalvány, mag, csoki darab, narancshéj stb. (kb. 150 g) • 255 g Szafi Free gyümölcskenyér lisztkeverék Elkészítés: A hozzávalókat a fenti sorrendben keverjük össze egy nagy tálba (úgy hogy a lisztkeveréket adjuk hozzá utoljára). A masszát öntsük egy közepes méretű (20*10 cm) szilikonos kenyérformába. Előmelegített, 210 fokos sütőben, alsó-felső programon 60 percig süssük. Rácson hagyjuk kihűlni, és csak azután szeleteljük! Megjegyzés: Porcukorral készítve 45 gramm is elegendő, mivel az eritrit édesítő ereje gyengébb. Jellemzők tejmentes Igen gluténmentes Igen tojásmentes Igen vegán Igen hozzáadott cukor nélkül Nem szójamentes Igen per 100 g kj 1435 kJ kcal 339 kcal zsír 1,8 g ebből telített zsírsavak 0,4 g szénhidrát 67,8 g ebből cukrok 1,4 g rost 9,2 g fehérje 8,4 g só 0,01 g

Gluténmentes, tejmentes, tojásmentes, élesztőmentes, hozzáadott olajtól mentes gyümölcskenyér készíthető a lisztkeverékből, ami több nap után is puha marad. Összetevők: Hajdinaliszt (56%), tápiókakeményítő, kölesliszt, útifűmaghéj liszt, térfogatnövelő szer (nátrium-hidrogén-karbonát), bambuszrost, savanyúságot szabályzó anyag (citromsav), aroma (kristály vanillin). Átlagos tápérték 100 g lisztkeverékben Energia: 1435 kJ / 339 kcal Zsír amelyből telített zsírsavak 1,8 g 0,4 g Szénhidrát amelyből cukrok 67,8 g 1,4 g Rost 9,2 g Fehérje 8,4 g Só 0,01 g Hozzáadott cukrot nem tartalmaz. Természetes módon előforduló cukrokat tartalmaz. A termék szezámmagot, mustármagot, zellert, dióféléket, szulfitokat, csillagfürtöt tartalmazhat! Felhasználási javaslat, gyümölcskenyér: Hozzávalók (640 grammos gyümölcskenyérhez): • 210 g langyos víz • 60 g frissen facsart citromlé (bolti nem jó!) • 65 g por eritrit (vagy ennek megfelelő más por állagú édesítő/cukor) • 1.5 g himalája só (asztali sóból 1 g) • 10 g reszelt száraz bio citromhéj • ízlés és diéta szerinti bármilyen aszalvány, mag, csoki darab, narancshéj stb. (kb. 150 g) • 255 g Szafi Free gyümölcskenyér lisztkeverék Elkészítés: A hozzávalókat a fenti sorrendben keverjük össze egy nagy tálba (úgy hogy a lisztkeveréket adjuk hozzá utoljára). A masszát öntsük egy közepes méretű (20*10 cm) szilikonos kenyérformába. Előmelegített, 210 fokos sütőben, alsó-felső programon 60 percig süssük. Rácson hagyjuk kihűlni, és csak azután szeleteljük! Megjegyzés: Porcukorral készítve 45 gramm is elegendő, mivel az eritrit édesítő ereje gyengébb. Jellemzők tejmentes Igen gluténmentes Igen tojásmentes Igen vegán Igen hozzáadott cukor nélkül Nem szójamentes Igen per 100 g kj 1435 kJ kcal 339 kcal zsír 1,8 g ebből telített zsírsavak 0,4 g szénhidrát 67,8 g ebből cukrok 1,4 g rost 9,2 g fehérje 8,4 g só 0,01 g

  LEGYÉL TE AZ ELSŐ AKI ÉRTÉKELI A TERMÉKET!
Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Értem