Piactér / M

/ ST-37 S/XL-es Uriel bokapánt sport (19-27 cm)

ST-37 S/XL-es Uriel bokapánt sport (19-27 cm)

(0)
már 3 800 Ft-tól 1 eladónál


Jellemzők: neoprén speciális kétoldalas huzat, kombinált rugalmas szalagok és lélegző távtartó szövet, biztosított tépőzárral, amely lehetővé teszi az optimális egyedi méret beállítását. Jobb és bal lábra egyaránt megfelelő. Sportoláshoz és normál napi tevékenységhez egyaránt ajánlott. Egy méretben kapható. A tépőzár segítségével optimális egyéni beállítás lehetséges, így mindenki pontosan a saját lábméretére tudja igazítani a szorítót a tépőzárak segítségével. Felhasználási javaslat: Állítsa be pontosan a kívánt méretet a tépőzárakkal úgy, hogy a kívánt erősségű tartást adja a bandázs a lábának. Ezután ne változtasson a tépőzárak beállításán, hanem úgy vegye fel és le a bokarögzítőt, mint egy zoknit. Így a a termék tovább megőrzi a minőségét, a tépőzárak hosszabb ideig lesznek képesek megfelelően tartani, az anyag minősége is tovább fog tartani. Anyagok: 80% neoprén, 20% nylon

Bolt Ár


3 800 Ft
megnézem az eladónál

Jellemzők: neoprén speciális kétoldalas huzat, kombinált rugalmas szalagok és lélegző távtartó szövet, biztosított tépőzárral, amely lehetővé teszi az optimális egyedi méret beállítását. Jobb és bal lábra egyaránt megfelelő. Sportoláshoz és normál napi tevékenységhez egyaránt ajánlott. Egy méretben kapható. A tépőzár segítségével optimális egyéni beállítás lehetséges, így mindenki pontosan a saját lábméretére tudja igazítani a szorítót a tépőzárak segítségével. Felhasználási javaslat: Állítsa be pontosan a kívánt méretet a tépőzárakkal úgy, hogy a kívánt erősségű tartást adja a bandázs a lábának. Ezután ne változtasson a tépőzárak beállításán, hanem úgy vegye fel és le a bokarögzítőt, mint egy zoknit. Így a a termék tovább megőrzi a minőségét, a tépőzárak hosszabb ideig lesznek képesek megfelelően tartani, az anyag minősége is tovább fog tartani. Anyagok: 80% neoprén, 20% nylon

  LEGYÉL TE AZ ELSŐ AKI ÉRTÉKELI A TERMÉKET!
Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Értem