Piactér / Sz

/ Ragasztó szalag 42mikron HOT-MELT 48mm 66m 6db/csomag 36darab/karton

Ragasztó szalag 42mikron HOT-MELT 48mm 66m 6db/csomag 36darab/karton

(0)
már 480 Ft-tól 1 eladónál


Ragasztó szalag 42mikron HOT-MELT 48mm 66m 6db/csomag 36darab/karton - Ragasztó szalag 42mikron HOT-MELT 48mm 66m - PP áttetsző ragasztószalag hotmelt ragasztó felülettel - alkalmas 10-12 kg közötti dobozok zárására. - Csomagolási egység: 6 tekercs/csomag - A hotmelt ragasztó felület tulajdonságai: - kiválóan tapad szobahőmérsékleten, hűvös, hűtött közegben - tapadás hatóideje (a tapadó felület típúsától függően) kb 1 óra (gyorsabb, mint az akryl) - 42 mikron vastag - 48 mm széles - 66 m hosszúMesterséges gumi (hot melt) kötőanyagú ragasztószalagok: - az akril ragasztószalaghoz viszonyítva gyorsabb tapadási idő, - 40°C feletti hőmérsékleten csökken a tapadás mértéke, - alkalmas alacsony hőmérsékleten történő felhordásra, - 6-12 hónap tartós tapadás a tárolási körülmények (hőmérséklet, páratartalom) függvényében. Minimum rendelhető mennyiség: 6 db

Bolt Ár


480 Ft
megnézem az eladónál

Ragasztó szalag 42mikron HOT-MELT 48mm 66m 6db/csomag 36darab/karton - Ragasztó szalag 42mikron HOT-MELT 48mm 66m - PP áttetsző ragasztószalag hotmelt ragasztó felülettel - alkalmas 10-12 kg közötti dobozok zárására. - Csomagolási egység: 6 tekercs/csomag - A hotmelt ragasztó felület tulajdonságai: - kiválóan tapad szobahőmérsékleten, hűvös, hűtött közegben - tapadás hatóideje (a tapadó felület típúsától függően) kb 1 óra (gyorsabb, mint az akryl) - 42 mikron vastag - 48 mm széles - 66 m hosszúMesterséges gumi (hot melt) kötőanyagú ragasztószalagok: - az akril ragasztószalaghoz viszonyítva gyorsabb tapadási idő, - 40°C feletti hőmérsékleten csökken a tapadás mértéke, - alkalmas alacsony hőmérsékleten történő felhordásra, - 6-12 hónap tartós tapadás a tárolási körülmények (hőmérséklet, páratartalom) függvényében. Minimum rendelhető mennyiség: 6 db

  LEGYÉL TE AZ ELSŐ AKI ÉRTÉKELI A TERMÉKET!
Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Értem