Piactér / L

/ Prézli panko morzsa 200 g

Prézli panko morzsa 200 g

(0)
már 1 200 Ft-tól 2 eladónál


PANKO MORZSA NATÚR 200G Összetevők: búzaliszt (BL55), jódozott só, cukor, élesztő, ivóvíz, kókuszzsír A panko kenyérből készült nagy szemcséjű morzsát több fajta ételhez is felhasználhatjuk. Kitűnő választás a zsemlemorzsa helyettesítésére is. Szálkás, száraz pelyhekből áll és semleges íz jellemzi. Az olajat is kevésbé szívja magába mint az általunk használt morzsák, ropogós és könnyebb lesz tőle az étel, valamint a kalóriatartalma is alacsonyabb. A panír felülete borzas, aranysárga és nagyon tetszetős. Kétféle panko létezik: a fehér és barna. A fehér változathoz fehérkenyeret használnak a héja nélkül, A barnához teljes kiőrlésű kenyeret a héjával együtt. A japánkonyha előszeretettel használt alapanyaga. A jelenlegi panko morzsa termék fehér. Jellemzők vegán Igen per 100 g kj 1555 kJ kcal 366 kcal zsír 1,6 g ebből telített zsírsavak 0,7 g szénhidrát 73 g ebből cukrok 5,5 g fehérje 15 g só 0,55 g

Bolt Ár


1 200 Ft
megnézem az eladónál


1 200 Ft
megnézem az eladónál

PANKO MORZSA NATÚR 200G Összetevők: búzaliszt (BL55), jódozott só, cukor, élesztő, ivóvíz, kókuszzsír A panko kenyérből készült nagy szemcséjű morzsát több fajta ételhez is felhasználhatjuk. Kitűnő választás a zsemlemorzsa helyettesítésére is. Szálkás, száraz pelyhekből áll és semleges íz jellemzi. Az olajat is kevésbé szívja magába mint az általunk használt morzsák, ropogós és könnyebb lesz tőle az étel, valamint a kalóriatartalma is alacsonyabb. A panír felülete borzas, aranysárga és nagyon tetszetős. Kétféle panko létezik: a fehér és barna. A fehér változathoz fehérkenyeret használnak a héja nélkül, A barnához teljes kiőrlésű kenyeret a héjával együtt. A japánkonyha előszeretettel használt alapanyaga. A jelenlegi panko morzsa termék fehér. Jellemzők vegán Igen per 100 g kj 1555 kJ kcal 366 kcal zsír 1,6 g ebből telített zsírsavak 0,7 g szénhidrát 73 g ebből cukrok 5,5 g fehérje 15 g só 0,55 g

  LEGYÉL TE AZ ELSŐ AKI ÉRTÉKELI A TERMÉKET!
Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Értem