Ház - kert - barkács / Sütés, főzés kellékei / Sütemény forma és kellék

/ Polikarbonát bonbon forma – Gyémánt (6066)

Polikarbonát bonbon forma – Gyémánt (6066)

(0)
már 1 790 Ft-tól 1 eladónál


Polikarbonát bonbon forma, melyet a profi cukrászok is használnak. Anyagának köszönhetően, az olvasztott csokoládé megfelelő temperálása után igazán szép és fényes csoki gyémántokat készíthetünk ezeknek a formáknak a segítségével. Az egyszerű bonbon mellett akár kis töltött bonbon finomságokat is készíthetünk, vagy akár rétegesen is felépíthetjük a csokoládé csodáinkat. Tulajdonságok: Bonbon formák anyaga: polikarbonát A forma méretei: - A teljes forma mérete: 275 mm × 135 mm - A teljes forma vastagsága: 23 mm Egy formával egyszerre 21 csoki gyémántot tudunk készíteni. A gyémántok mérete: 25 mm átmérő A polikarbonát formák tisztítása közben kerüljük a karcolást okozó eszközöket, mert az ezek által okozott karcok később meglátszódnak az elkészített bonbonokon. Tisztításakor puha szivacsot és papírtörlőt használjunk. Mosogatógépben való tisztítása TILOS.

Bolt Ár


1 790 Ft
megnézem az eladónál

Polikarbonát bonbon forma, melyet a profi cukrászok is használnak. Anyagának köszönhetően, az olvasztott csokoládé megfelelő temperálása után igazán szép és fényes csoki gyémántokat készíthetünk ezeknek a formáknak a segítségével. Az egyszerű bonbon mellett akár kis töltött bonbon finomságokat is készíthetünk, vagy akár rétegesen is felépíthetjük a csokoládé csodáinkat. Tulajdonságok: Bonbon formák anyaga: polikarbonát A forma méretei: - A teljes forma mérete: 275 mm × 135 mm - A teljes forma vastagsága: 23 mm Egy formával egyszerre 21 csoki gyémántot tudunk készíteni. A gyémántok mérete: 25 mm átmérő A polikarbonát formák tisztítása közben kerüljük a karcolást okozó eszközöket, mert az ezek által okozott karcok később meglátszódnak az elkészített bonbonokon. Tisztításakor puha szivacsot és papírtörlőt használjunk. Mosogatógépben való tisztítása TILOS.

  LEGYÉL TE AZ ELSŐ AKI ÉRTÉKELI A TERMÉKET!
Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Értem