Piactér / Ny

/ NYÍRFACUKOR Kristály 100% Xilit 1000 g

NYÍRFACUKOR Kristály 100% Xilit 1000 g

(0)
már 5 490 Ft-tól 2 eladónál


A Nyírfacukor Kristály 100% xilit, a cukorral megegyező édesítő hatású, természetes cukorpótló, mellék- és utóíz nélkül.

 

Használható sütemények, hideg és meleg ételek, italok elkészítéséhez egyaránt. Ez a kiszerelés napi – 30 gramm fogyasztása mellett 1 hónapra elegendő.

Összetevők: 100% xilit

Átlagos tápérték 100 g termékben:

Energia 240 kcal/100KJ
Fehérje 0 g
Zsír 0 g
Élelmi rost 0 g
Szénhidrát 100 g
 - ebből poliolok (xilit) 99,6 g
 - ebből cukrok 0,04 g

Tipp:

  • Adjunk hozzá egy kis mézet pici vízzel, és voilá, a nyírfacukor máris karamellizálható lesz.
  • Készítsünk vele saláta dresszinget, pl. olívaolaj + mustár + Nyírfacukor vagy balzsamecet + Nyírfacukor + frissen facsart narancs leve.
  • Kelt tésztás süteményhez is bátran használjuk, csak az élesztő felfuttatásához kell hagyományos cukrot használnunk.
  • Nemcsak a nyári limonádét, de a hűvösebb időkben a forró italokat is ízesíthetjük vele pl.:.1. ek Nyírfacukrot 1 ek. mézzel és egy pici vízzel karamellizáljunk, majd adjunk hozzá 2,5 dl tejet, és folyamatos kavargatás mellett forraljuk addig, amíg a karamella teljesen feloldódik a tejben. Keverjük holland kakaóporhoz, és kész is a házi kakaó.

Bolt Ár


5 490 Ft
megnézem az eladónál


5 490 Ft
megnézem az eladónál

A Nyírfacukor Kristály 100% xilit, a cukorral megegyező édesítő hatású, természetes cukorpótló, mellék- és utóíz nélkül.

 

Használható sütemények, hideg és meleg ételek, italok elkészítéséhez egyaránt. Ez a kiszerelés napi – 30 gramm fogyasztása mellett 1 hónapra elegendő.

Összetevők: 100% xilit

Átlagos tápérték 100 g termékben:

Energia 240 kcal/100KJ
Fehérje 0 g
Zsír 0 g
Élelmi rost 0 g
Szénhidrát 100 g
 - ebből poliolok (xilit) 99,6 g
 - ebből cukrok 0,04 g

Tipp:

  • Adjunk hozzá egy kis mézet pici vízzel, és voilá, a nyírfacukor máris karamellizálható lesz.
  • Készítsünk vele saláta dresszinget, pl. olívaolaj + mustár + Nyírfacukor vagy balzsamecet + Nyírfacukor + frissen facsart narancs leve.
  • Kelt tésztás süteményhez is bátran használjuk, csak az élesztő felfuttatásához kell hagyományos cukrot használnunk.
  • Nemcsak a nyári limonádét, de a hűvösebb időkben a forró italokat is ízesíthetjük vele pl.:.1. ek Nyírfacukrot 1 ek. mézzel és egy pici vízzel karamellizáljunk, majd adjunk hozzá 2,5 dl tejet, és folyamatos kavargatás mellett forraljuk addig, amíg a karamella teljesen feloldódik a tejben. Keverjük holland kakaóporhoz, és kész is a házi kakaó.

  LEGYÉL TE AZ ELSŐ AKI ÉRTÉKELI A TERMÉKET!
Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Értem