Piactér / N

/ Nature Cookta Szőlőmagolaj 250ml

Nature Cookta Szőlőmagolaj 250ml

(0)
már 2 730 Ft-tól 1 eladónál


Az ősz gyümölcse az egyik legsokoldalúbb alapanyag. Az önmagában is ízletes csemege minél sötétebb színben pompázik, annál hasznosabb a szervezet számára. Magjának kivonata az olívaolajon kívül a másik legtöbb színben pompázó olaj. A Nature Cookta Szőlőmagolaj könnyed ízű, különleges aromájú. Napérlelte szőlőszemekből, kíméletes eljárással, hideg sajtolással készül. A magokat összezúzzák, majd préselik. Tisztításához ülepítik és szűrik. Egyedi, érett szőlőre emlékeztető illatát főzésnél, sütésnél hosszú órák után is megőrzi. A szőlő a történelemben A kaukázusi népek nyolcezer évvel ezelőtt kezdték el termelését. Európai népszerűségét a rómaiaknak köszönhetjük. A legenda szerint Noé volt az az első ember a Földön, akit a saját szőlőjének leve megbódított. Az özönvíz után ültette, ez jelentette a fenti hatalmakkal köttetett szövetséget. A keleti népeknél a bor frissen préselt szőlőlevet jelentett, amely helytelenül került a köztudatba. Az indás gyümölcs jelképezte a görögöknél a bor és mámor istenét. A középkorban a szerzetesek új fajtákat nemesítettek, aprólékos munkával gondozták ezt a növényt. A hidegen préselt szőlőmagolajat II. Miksa császár idején az arannyal egyenértékű kincsként tartották számon. Részese volt az ókori egyiptomiak életének, a középkorban dicsőítését írások is őrzik. Magyar tudósunk, Szent-Györgyi Albert 1936-ban világított rá arra a kivételes értékére, mely szerint a szőlő magja tartalmazza a legtöbb antioxidánst. Kutatások, publikációk a mai napig foglalkoznak ezzel a kivételes, beltartalmi értékű maggal. A szőlőről további érdekességeket a Wikipédia oldalán olvashat: http://hu.wikipedia.org/wiki/Sz%C5%91l%C5%91 Szőlőmagolaj a konyhában Fantasztikus ízvilágot kölcsönöz a salátáknak, szószoknak. A Nature Cookta Szőlőmagolaj kellemes illata dióhoz, mazsolához, feldolgozott szőlőhöz hasonló. Nagyon ízletes majonéz készíthető szőlőmagolajjal. Felhasználásával a tészta állaga és textúrája nagyon könnyű lesz. Sokáig megőrzi a frissességét. A frissensültekhez, serpenyőben készült ételek sütéséhez is alkalmas ez a zöldes-aranyló olaj. Enyhén fanyar íze pácokhoz, dresszingekhez, marinádokhoz is kiváló. A szőlőmagolaj fogyasztása nem helyettesíti az egészséges életmódot és a változatos, kiegyensúlyozott étrendet. Száraz, hűvös helyen tartandó! Tartalmaz: 100% szőlőmagolaj Átlagos tápérték 100 g-ban: Energia: 3663 kJ/ 891 kcal Zsír: 98,91 g amelyből telített zsírok: 12 g Szénhidrát: 0 g amelyből cukrok: 0 g Fehérje: 0 g Só: 0 g Kiszerelések: 100 ml, 250 ml

Bolt Ár


2 730 Ft
megnézem az eladónál

Az ősz gyümölcse az egyik legsokoldalúbb alapanyag. Az önmagában is ízletes csemege minél sötétebb színben pompázik, annál hasznosabb a szervezet számára. Magjának kivonata az olívaolajon kívül a másik legtöbb színben pompázó olaj. A Nature Cookta Szőlőmagolaj könnyed ízű, különleges aromájú. Napérlelte szőlőszemekből, kíméletes eljárással, hideg sajtolással készül. A magokat összezúzzák, majd préselik. Tisztításához ülepítik és szűrik. Egyedi, érett szőlőre emlékeztető illatát főzésnél, sütésnél hosszú órák után is megőrzi. A szőlő a történelemben A kaukázusi népek nyolcezer évvel ezelőtt kezdték el termelését. Európai népszerűségét a rómaiaknak köszönhetjük. A legenda szerint Noé volt az az első ember a Földön, akit a saját szőlőjének leve megbódított. Az özönvíz után ültette, ez jelentette a fenti hatalmakkal köttetett szövetséget. A keleti népeknél a bor frissen préselt szőlőlevet jelentett, amely helytelenül került a köztudatba. Az indás gyümölcs jelképezte a görögöknél a bor és mámor istenét. A középkorban a szerzetesek új fajtákat nemesítettek, aprólékos munkával gondozták ezt a növényt. A hidegen préselt szőlőmagolajat II. Miksa császár idején az arannyal egyenértékű kincsként tartották számon. Részese volt az ókori egyiptomiak életének, a középkorban dicsőítését írások is őrzik. Magyar tudósunk, Szent-Györgyi Albert 1936-ban világított rá arra a kivételes értékére, mely szerint a szőlő magja tartalmazza a legtöbb antioxidánst. Kutatások, publikációk a mai napig foglalkoznak ezzel a kivételes, beltartalmi értékű maggal. A szőlőről további érdekességeket a Wikipédia oldalán olvashat: http://hu.wikipedia.org/wiki/Sz%C5%91l%C5%91 Szőlőmagolaj a konyhában Fantasztikus ízvilágot kölcsönöz a salátáknak, szószoknak. A Nature Cookta Szőlőmagolaj kellemes illata dióhoz, mazsolához, feldolgozott szőlőhöz hasonló. Nagyon ízletes majonéz készíthető szőlőmagolajjal. Felhasználásával a tészta állaga és textúrája nagyon könnyű lesz. Sokáig megőrzi a frissességét. A frissensültekhez, serpenyőben készült ételek sütéséhez is alkalmas ez a zöldes-aranyló olaj. Enyhén fanyar íze pácokhoz, dresszingekhez, marinádokhoz is kiváló. A szőlőmagolaj fogyasztása nem helyettesíti az egészséges életmódot és a változatos, kiegyensúlyozott étrendet. Száraz, hűvös helyen tartandó! Tartalmaz: 100% szőlőmagolaj Átlagos tápérték 100 g-ban: Energia: 3663 kJ/ 891 kcal Zsír: 98,91 g amelyből telített zsírok: 12 g Szénhidrát: 0 g amelyből cukrok: 0 g Fehérje: 0 g Só: 0 g Kiszerelések: 100 ml, 250 ml

  LEGYÉL TE AZ ELSŐ AKI ÉRTÉKELI A TERMÉKET!
Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Értem