Piactér / M

/ Munkavédelmi kesztyű - "L" - Habosított tenyér, 3 nyitott ujj

Munkavédelmi kesztyű - "L" - Habosított tenyér, 3 nyitott ujj

(0)
már 3 285 Ft-tól 2 eladónál


Munkavédelmi kesztyű - L - Habosított tenyér, 3 nyitott ujj Kiváló fogásbiztonságot nyújtó kesztyű profiknak. Szintetikus bőrből, habosított tenyér résszel, megerősített varrásokkal és 3 nyitott ujjal rendelkezik. Rugalmasságot és védelmet biztosító kézhát, spandex anyagból. A 3 nyitott ujjnak köszönhetően az érintőképernyők kezelése, a finom mozgásokat, fogásokat igénylő feladatok precízen elvégezhetőek. A megfelelő rögzítésről extra erős tépőzár gondoskodik. 3 nyitott ujj Erősített, habosított tenyér Spandex hálós kézhát Méret: L(9) méret Anyaga: 35% szintetikus anyag, 25% habosított anyag, 15% spandex, 20% poliészter, 5% TPR (termoplasztikus gumi) Védelmi szint: EN388: 2016 + A1:2018 szabványnak megfelelően: 2132X Dörzsölésállóság: 2 Vágásállóság: 1 Továbbszakadási ellenállás: 3 Szúrásellenállás: 2 Vágásellenállás: X EN ISO 21420:2020 szabványnak megfelelően: Ujj mozgathatóság: 5 PH: 3,5>PH

Munkavédelmi kesztyű - L - Habosított tenyér, 3 nyitott ujj Kiváló fogásbiztonságot nyújtó kesztyű profiknak. Szintetikus bőrből, habosított tenyér résszel, megerősített varrásokkal és 3 nyitott ujjal rendelkezik. Rugalmasságot és védelmet biztosító kézhát, spandex anyagból. A 3 nyitott ujjnak köszönhetően az érintőképernyők kezelése, a finom mozgásokat, fogásokat igénylő feladatok precízen elvégezhetőek. A megfelelő rögzítésről extra erős tépőzár gondoskodik. 3 nyitott ujj Erősített, habosított tenyér Spandex hálós kézhát Méret: L(9) méret Anyaga: 35% szintetikus anyag, 25% habosított anyag, 15% spandex, 20% poliészter, 5% TPR (termoplasztikus gumi) Védelmi szint: EN388: 2016 + A1:2018 szabványnak megfelelően: 2132X Dörzsölésállóság: 2 Vágásállóság: 1 Továbbszakadási ellenállás: 3 Szúrásellenállás: 2 Vágásellenállás: X EN ISO 21420:2020 szabványnak megfelelően: Ujj mozgathatóság: 5 PH: 3,5>PH

  LEGYÉL TE AZ ELSŐ AKI ÉRTÉKELI A TERMÉKET!
Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Értem