Ház - kert - barkács / Étkezés / Tányér, étkészlet

/ Mintás sodrófa, mintás nyújtófa - karácsonyi Inda mintás

Mintás sodrófa, mintás nyújtófa - karácsonyi Inda mintás

(0)
már 1 989 Ft-tól 10 eladónál


Lepd meg szeretteidet egy igazán különleges vendégváró süteménnyel. Tökéletes ajándék háziasszonyoknak és cukrászoknak egyaránt... Lepd meg szeretteidet egy igazán különleges vendégváró süteménnyel! Tökéletes ajándék háziasszonyoknak és cukrászoknak egyaránt. Készíts egyedi sütiket! Szeretsz a konyhában sürögni-forogni? Imádod a konyhából áramló finom sütemények illatát? Akkor a Mintás sodrófa kihagyhatatlan termék számodra. Használatával szebbnél szebb ünnepi, karácsonyi, őszi, tavaszi mintájú süteményeket készíthetsz. A mintáról a mintás nyújtófa gondoskodik, a sütemény formáiról pedig Te magad dönthetsz. Kedveskedj különleges és egyedi finomságokkal a családtagjaidnak, garantáltan le fogod nyűgözni őket! Sütni imádó háziasszonyoknak, cukrászoknak kedves ajándék. Tippek a tökéletes süti mintázásához, elkészítéséhez: Hozzávalók: 50 dkg liszt 20 dkg kristálycukor 30 dkg sós vaj Elkészítése: 1. Keverd habosra a cukrot a vajjal. 2. Adj hozzá lisztet és a robotgép segítségével/gyors kézmozdulatokkal gyúrj belőle egynemű tésztát. 3. Csomagold folpackba és tedd a hűtőbe minimum 1-2 órára. 4. Vedd ki a hűtőből a nyers tésztát. 5. Alaposan lisztezett felületen nyújtsd ki 2-3 milliméter vastagra a tésztát és erőteljes mozdulatokkal mintázd meg a mintás sodrófával. 6. Sütőpapírral bélelj ki két sütőlemezt, helyezd rá a kekszeket és tedd vissza 10 percre a hűtőbe. 7. Melegítsd elő a sütőt 180°C fokra. 8. Vedd elő a sütőlemezeket a hűtőből és tedd be sülni a süteményeket. 9. Süsd készre őket 20 perc alatt, amíg éppen világosra nem sülnek. Ajánlatos több adagban nyújtani a tésztát, mert kisebb darabbal könnyebb lesz dolgoznod. Ha nincs otthon sós vaj, a nyers tésztához adj kb. egy kiskanál finom szemcsés sót. Sótlan vajjal készítve kiváló alaptésztát fogsz kapni, amelyet bátran variálhatsz aromás őrölt fűszerekkel, mint pl.: vanília, fahéj, kardamom, gyömbér, fahéj stb. Gasztroajándéknak tökéletes csokis kekszet is készíthetsz belőle egyszerűen: a kekszek nem mintás felét mártsd vízgőz felett olvasztott, kevés étolajjal kevert csokoládéba és sütőpapíron hagyd megszáradni.

Bolt Ár


1 989 Ft
megnézem az eladónál


2 090 Ft
megnézem az eladónál


2 667 Ft
megnézem az eladónál


3 090 Ft
megnézem az eladónál


3 190 Ft
megnézem az eladónál


3 620 Ft
megnézem az eladónál


3 861 Ft
megnézem az eladónál


4 710 Ft
megnézem az eladónál


4 730 Ft
megnézem az eladónál


4 990 Ft
megnézem az eladónál


4 990 Ft
megnézem az eladónál

Lepd meg szeretteidet egy igazán különleges vendégváró süteménnyel. Tökéletes ajándék háziasszonyoknak és cukrászoknak egyaránt... Lepd meg szeretteidet egy igazán különleges vendégváró süteménnyel! Tökéletes ajándék háziasszonyoknak és cukrászoknak egyaránt. Készíts egyedi sütiket! Szeretsz a konyhában sürögni-forogni? Imádod a konyhából áramló finom sütemények illatát? Akkor a Mintás sodrófa kihagyhatatlan termék számodra. Használatával szebbnél szebb ünnepi, karácsonyi, őszi, tavaszi mintájú süteményeket készíthetsz. A mintáról a mintás nyújtófa gondoskodik, a sütemény formáiról pedig Te magad dönthetsz. Kedveskedj különleges és egyedi finomságokkal a családtagjaidnak, garantáltan le fogod nyűgözni őket! Sütni imádó háziasszonyoknak, cukrászoknak kedves ajándék. Tippek a tökéletes süti mintázásához, elkészítéséhez: Hozzávalók: 50 dkg liszt 20 dkg kristálycukor 30 dkg sós vaj Elkészítése: 1. Keverd habosra a cukrot a vajjal. 2. Adj hozzá lisztet és a robotgép segítségével/gyors kézmozdulatokkal gyúrj belőle egynemű tésztát. 3. Csomagold folpackba és tedd a hűtőbe minimum 1-2 órára. 4. Vedd ki a hűtőből a nyers tésztát. 5. Alaposan lisztezett felületen nyújtsd ki 2-3 milliméter vastagra a tésztát és erőteljes mozdulatokkal mintázd meg a mintás sodrófával. 6. Sütőpapírral bélelj ki két sütőlemezt, helyezd rá a kekszeket és tedd vissza 10 percre a hűtőbe. 7. Melegítsd elő a sütőt 180°C fokra. 8. Vedd elő a sütőlemezeket a hűtőből és tedd be sülni a süteményeket. 9. Süsd készre őket 20 perc alatt, amíg éppen világosra nem sülnek. Ajánlatos több adagban nyújtani a tésztát, mert kisebb darabbal könnyebb lesz dolgoznod. Ha nincs otthon sós vaj, a nyers tésztához adj kb. egy kiskanál finom szemcsés sót. Sótlan vajjal készítve kiváló alaptésztát fogsz kapni, amelyet bátran variálhatsz aromás őrölt fűszerekkel, mint pl.: vanília, fahéj, kardamom, gyömbér, fahéj stb. Gasztroajándéknak tökéletes csokis kekszet is készíthetsz belőle egyszerűen: a kekszek nem mintás felét mártsd vízgőz felett olvasztott, kevés étolajjal kevert csokoládéba és sütőpapíron hagyd megszáradni.

  LEGYÉL TE AZ ELSŐ AKI ÉRTÉKELI A TERMÉKET!
Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Értem