Piactér / M

/ Mannavita GRAVIOLA gyümölcsvelő 100%-os, 500ml, 500 ml, 500 ml

Mannavita GRAVIOLA gyümölcsvelő 100%-os, 500ml, 500 ml, 500 ml

(0)
már 5 972 Ft-tól 2 eladónál


Graviola Gyümölcsvelő 100%-os Graviola Gyümölcspüré: tisztán facsart Graviola gyümölcs - Annona muricata - trópusi esőerdőkből Kiszerelés: 500 ml A trópusokon vadon élő graviolát a tradicionális gyógyászatban már alaposan megismerhették. A különböző népek „kísérleteztek” a fa kérgének, levelének, gyümölcsének, gyökerének a felhasználásával, főzeteket és kivonatokat készítettek belőlük. Legfőképpen lázcsillapítóként és bőrápolóként alkalmazták. A levelekből készített főzetet például a bőr felszíni sérüléseinek kezelésére használták, borogatásként, míg a Graviola gyökerét immunerősítőként rágcsálták. [] Antioxidáns, antivirális és antibakteriális hatásait is kimutatták. Mint ahogyan azt is, hogy nyugtatólag hat a szervezetre, fogyasztásával csökkenthető a szorongás, mérsékelhetőek a stressz tünetei. A Graviola értékes ásványi anyagai a csontok, ízületek, izmok egészségének a javításához is hozzájárulnak. Gazdag B-vitaminokban , melyek köztudottan segítik az agy és az idegrendszer megfelelő működését. Támogatja a szív- és érrendszer egészségét , többek között azáltal, hogy jótékony hatást gyakorol a magas vérnyomásra és értágító is egyben. A Graviola gyümölcslé értékes tápanyagok egész sorát tartalmazza. Segítik a jobb emésztést és a gyomorproblémák mérséklődését is. Ekkor ajánlott az alkalmazása: Daganatos betegségek [] Kemoterápia, Sugárkezelések alatt Immungyengeség esetén Magas vérnyomás Emésztési gondok Csontritkulás Idegrendszeri problémák Adagolás, tudnivalók: Naponta 30 ml tisztán vagy más gyümölcslevekkel együtt. Fogyasztás előtt felrázandó. Amennyiben naponta 30 ml-t fogyaszt belőle, 1 üveg 15 napra elegendő anyagot tartalmaz. Tárolás : Száraz, hűvös helyen, 25°C fok alatt. Felbontás után hűtve tárolandó, mert tartósítószert nem tartalmaz. A graviola gyümölcsről A graviola fa és gyümölcse a szúrszop nagyon népszerű a trópusokon . Egyedi íze mellett a graviola sokat tehet az egészségmegőrzés érdekében. A trópusi őslakosok már nagyon hamar felismerték a graviola gyógyhatásait : használták betegségek kezelésére, láz csillapítására, a szervezet megnyugtatása végett antidepresszánsként és bőrápolásra is. A graviola gyümölcsében, jelen lévő természetes tápanyagok, a vitaminok , aminosavak , esszenciális zsírsavak és antioxidánsok egyaránt antivirális és antibakteriális hatásokat kölcsönöznek a gyümölcsnek . A graviola rendszeres fogyasztásával sokat tehetünk immunrendszerünk egészségéért. [] A graviola B-vitamin komplexitásáról ismert, B-vitaminjainak nagy szerepe van abban, hogy a graviola segíti a jobb emésztést, gyomorbántalmak esetén is alkalmazható. A gyümölcs vitaminjai közül kiemelkedik még a nélkülözhetetlen, antioxidáns tulajdonságú C-vitamin is. Átlag feletti ásványi anyag tartalmának köszönhetően a graviola hozzájárul a csontok, az izmok, és az idegrendszer megfelelő működésének a támogatásához. Kapcsolódó kutatások, publikációk: [01.] Immunomodulatory Efficacy of Standardized Annona muricata (Graviola) Leaf Extract via Activation of Mitogen-Activated Protein Kinase Pathways in RAW 264.7 Macrophages - [02.] Anticancer Properties of Graviola (Annona muricata): A Comprehensive Mechanistic Review - [03.] Exploring the Leaves of Annona muricata L. as a Source of Potential Anti-inflammatory and Anticancer Agents - Összetevők: 100 %-os Graviola gyümölcsvelő (nem koncentrátumból készült). Átlagos tápérték 30ml mennyiségben: Energia: 83kJ/10kcal Fehérje: 0,47g Szénhidrát: 5,04g Zsír: 0,2g Rost: 1g Nátrium: 5,1mg A fenti beltartalmi értékek a termés függvényében változnak. Graviola Gyümölcsvelő 100%-os Graviola Gyümölcspüré: tisztán facsart Graviola gyümölcs - Annona muricata - trópusi esőerdőkből Kiszerelés: 500 ml A trópusokon vadon élő graviolát a tradicionális gyógyászatban már alaposan megismerhették. A különböző népek „kísérleteztek” a fa kérgének, levelének, gyümölcsének, gyökerének a felhasználásával, főzeteket és kivonatokat készítettek belőlük. Legfőképpen lázcsillapítóként és bőrápolóként alkalmazták. A levelekből készített főzetet például a bőr felszíni sérüléseinek kezelésére használták, borogatásként, míg a Graviola gyökerét immunerősítőként rágcsálták. [] Antioxidáns, antivirális és antibakteriális hatásait is kimutatták. Mint ahogyan azt is, hogy nyugtatólag hat a szervezetre, fogyasztásával csökkenthető a szorongás, mérsékelhetőek a stressz tünetei. A Graviola értékes ásványi anyagai a csontok, ízületek, izmok egészségének a javításához is hozzájárulnak. Gazdag B-vitaminokban , melyek köztudottan segítik az agy és az idegrendszer megfelelő működését. Támogatja a szív- és érrendszer egészségét , többek között azáltal, hogy jótékony hatást gyakorol a magas vérnyomásra és értágító is egyben. A Graviola gyümölcslé értékes tápanyagok egész sorát tartalmazza. Segítik a jobb emésztést és a gyomorproblémák mérséklődését is. Ekkor ajánlott az alkalmazása: Daganatos betegségek [] Kemoterápia, Sugárkezelések alatt Immungyengeség esetén Magas vérnyomás Emésztési gondok Csontritkulás Idegrendszeri problémák Adagolás, tudnivalók: Naponta 30 ml tisztán vagy más gyümölcslevekkel együtt. Fogyasztás előtt felrázandó. Amennyiben naponta 30 ml-t fogyaszt belőle, 1 üveg 15 napra elegendő anyagot tartalmaz. Tárolás : Száraz, hűvös helyen, 25°C fok alatt. Felbontás után hűtve tárolandó, mert tartósítószert nem tartalmaz. A graviola gyümölcsről A graviola fa és gyümölcse a szúrszop nagyon népszerű a trópusokon . Egyedi íze mellett a graviola sokat tehet az egészségmegőrzés érdekében. A trópusi őslakosok már nagyon hamar felismerték a graviola gyógyhatásait : használták betegségek kezelésére, láz csillapítására, a szervezet megnyugtatása végett antidepresszánsként és bőrápolásra is. A graviola gyümölcsében, jelen lévő természetes tápanyagok, a vitaminok , aminosavak , esszenciális zsírsavak és antioxidánsok egyaránt antivirális és antibakteriális hatásokat kölcsönöznek a gyümölcsnek . A graviola rendszeres fogyasztásával sokat tehetünk immunrendszerünk egészségéért. [] A graviola B-vitamin komplexitásáról ismert, B-vitaminjainak nagy szerepe van abban, hogy a graviola segíti a jobb emésztést, gyomorbántalmak esetén is alkalmazható. A gyümölcs vitaminjai közül kiemelkedik még a nélkülözhetetlen, antioxidáns tulajdonságú C-vitamin is. Átlag feletti ásványi anyag tartalmának köszönhetően a graviola hozzájárul a csontok, az izmok, és az idegrendszer megfelelő működésének a támogatásához. Kapcsolódó kutatások, publikációk: [01.] Immunomodulatory Efficacy of Standardized Annona muricata (Graviola) Leaf Extract via Activation of Mitogen-Activated Protein Kinase Pathways in RAW 264.7 Macrophages - [02.] Anticancer Properties of Graviola (Annona muricata): A Comprehensive Mechanistic Review - [03.] Exploring the Leaves of Annona muricata L. as a Source of Potential Anti-inflammatory and Anticancer Agents - Összetevők: 100 %-os Graviola gyümölcsvelő (nem koncentrátumból készült). Átlagos tápérték 30ml mennyiségben: Energia: 83kJ/10kcal Fehérje: 0,47g Szénhidrát: 5,04g Zsír: 0,2g Rost: 1g Nátrium: 5,1mg A fenti beltartalmi értékek a termés függvényében változnak.

Graviola Gyümölcsvelő 100%-os Graviola Gyümölcspüré: tisztán facsart Graviola gyümölcs - Annona muricata - trópusi esőerdőkből Kiszerelés: 500 ml A trópusokon vadon élő graviolát a tradicionális gyógyászatban már alaposan megismerhették. A különböző népek „kísérleteztek” a fa kérgének, levelének, gyümölcsének, gyökerének a felhasználásával, főzeteket és kivonatokat készítettek belőlük. Legfőképpen lázcsillapítóként és bőrápolóként alkalmazták. A levelekből készített főzetet például a bőr felszíni sérüléseinek kezelésére használták, borogatásként, míg a Graviola gyökerét immunerősítőként rágcsálták. [] Antioxidáns, antivirális és antibakteriális hatásait is kimutatták. Mint ahogyan azt is, hogy nyugtatólag hat a szervezetre, fogyasztásával csökkenthető a szorongás, mérsékelhetőek a stressz tünetei. A Graviola értékes ásványi anyagai a csontok, ízületek, izmok egészségének a javításához is hozzájárulnak. Gazdag B-vitaminokban , melyek köztudottan segítik az agy és az idegrendszer megfelelő működését. Támogatja a szív- és érrendszer egészségét , többek között azáltal, hogy jótékony hatást gyakorol a magas vérnyomásra és értágító is egyben. A Graviola gyümölcslé értékes tápanyagok egész sorát tartalmazza. Segítik a jobb emésztést és a gyomorproblémák mérséklődését is. Ekkor ajánlott az alkalmazása: Daganatos betegségek [] Kemoterápia, Sugárkezelések alatt Immungyengeség esetén Magas vérnyomás Emésztési gondok Csontritkulás Idegrendszeri problémák Adagolás, tudnivalók: Naponta 30 ml tisztán vagy más gyümölcslevekkel együtt. Fogyasztás előtt felrázandó. Amennyiben naponta 30 ml-t fogyaszt belőle, 1 üveg 15 napra elegendő anyagot tartalmaz. Tárolás : Száraz, hűvös helyen, 25°C fok alatt. Felbontás után hűtve tárolandó, mert tartósítószert nem tartalmaz. A graviola gyümölcsről A graviola fa és gyümölcse a szúrszop nagyon népszerű a trópusokon . Egyedi íze mellett a graviola sokat tehet az egészségmegőrzés érdekében. A trópusi őslakosok már nagyon hamar felismerték a graviola gyógyhatásait : használták betegségek kezelésére, láz csillapítására, a szervezet megnyugtatása végett antidepresszánsként és bőrápolásra is. A graviola gyümölcsében, jelen lévő természetes tápanyagok, a vitaminok , aminosavak , esszenciális zsírsavak és antioxidánsok egyaránt antivirális és antibakteriális hatásokat kölcsönöznek a gyümölcsnek . A graviola rendszeres fogyasztásával sokat tehetünk immunrendszerünk egészségéért. [] A graviola B-vitamin komplexitásáról ismert, B-vitaminjainak nagy szerepe van abban, hogy a graviola segíti a jobb emésztést, gyomorbántalmak esetén is alkalmazható. A gyümölcs vitaminjai közül kiemelkedik még a nélkülözhetetlen, antioxidáns tulajdonságú C-vitamin is. Átlag feletti ásványi anyag tartalmának köszönhetően a graviola hozzájárul a csontok, az izmok, és az idegrendszer megfelelő működésének a támogatásához. Kapcsolódó kutatások, publikációk: [01.] Immunomodulatory Efficacy of Standardized Annona muricata (Graviola) Leaf Extract via Activation of Mitogen-Activated Protein Kinase Pathways in RAW 264.7 Macrophages - [02.] Anticancer Properties of Graviola (Annona muricata): A Comprehensive Mechanistic Review - [03.] Exploring the Leaves of Annona muricata L. as a Source of Potential Anti-inflammatory and Anticancer Agents - Összetevők: 100 %-os Graviola gyümölcsvelő (nem koncentrátumból készült). Átlagos tápérték 30ml mennyiségben: Energia: 83kJ/10kcal Fehérje: 0,47g Szénhidrát: 5,04g Zsír: 0,2g Rost: 1g Nátrium: 5,1mg A fenti beltartalmi értékek a termés függvényében változnak. Graviola Gyümölcsvelő 100%-os Graviola Gyümölcspüré: tisztán facsart Graviola gyümölcs - Annona muricata - trópusi esőerdőkből Kiszerelés: 500 ml A trópusokon vadon élő graviolát a tradicionális gyógyászatban már alaposan megismerhették. A különböző népek „kísérleteztek” a fa kérgének, levelének, gyümölcsének, gyökerének a felhasználásával, főzeteket és kivonatokat készítettek belőlük. Legfőképpen lázcsillapítóként és bőrápolóként alkalmazták. A levelekből készített főzetet például a bőr felszíni sérüléseinek kezelésére használták, borogatásként, míg a Graviola gyökerét immunerősítőként rágcsálták. [] Antioxidáns, antivirális és antibakteriális hatásait is kimutatták. Mint ahogyan azt is, hogy nyugtatólag hat a szervezetre, fogyasztásával csökkenthető a szorongás, mérsékelhetőek a stressz tünetei. A Graviola értékes ásványi anyagai a csontok, ízületek, izmok egészségének a javításához is hozzájárulnak. Gazdag B-vitaminokban , melyek köztudottan segítik az agy és az idegrendszer megfelelő működését. Támogatja a szív- és érrendszer egészségét , többek között azáltal, hogy jótékony hatást gyakorol a magas vérnyomásra és értágító is egyben. A Graviola gyümölcslé értékes tápanyagok egész sorát tartalmazza. Segítik a jobb emésztést és a gyomorproblémák mérséklődését is. Ekkor ajánlott az alkalmazása: Daganatos betegségek [] Kemoterápia, Sugárkezelések alatt Immungyengeség esetén Magas vérnyomás Emésztési gondok Csontritkulás Idegrendszeri problémák Adagolás, tudnivalók: Naponta 30 ml tisztán vagy más gyümölcslevekkel együtt. Fogyasztás előtt felrázandó. Amennyiben naponta 30 ml-t fogyaszt belőle, 1 üveg 15 napra elegendő anyagot tartalmaz. Tárolás : Száraz, hűvös helyen, 25°C fok alatt. Felbontás után hűtve tárolandó, mert tartósítószert nem tartalmaz. A graviola gyümölcsről A graviola fa és gyümölcse a szúrszop nagyon népszerű a trópusokon . Egyedi íze mellett a graviola sokat tehet az egészségmegőrzés érdekében. A trópusi őslakosok már nagyon hamar felismerték a graviola gyógyhatásait : használták betegségek kezelésére, láz csillapítására, a szervezet megnyugtatása végett antidepresszánsként és bőrápolásra is. A graviola gyümölcsében, jelen lévő természetes tápanyagok, a vitaminok , aminosavak , esszenciális zsírsavak és antioxidánsok egyaránt antivirális és antibakteriális hatásokat kölcsönöznek a gyümölcsnek . A graviola rendszeres fogyasztásával sokat tehetünk immunrendszerünk egészségéért. [] A graviola B-vitamin komplexitásáról ismert, B-vitaminjainak nagy szerepe van abban, hogy a graviola segíti a jobb emésztést, gyomorbántalmak esetén is alkalmazható. A gyümölcs vitaminjai közül kiemelkedik még a nélkülözhetetlen, antioxidáns tulajdonságú C-vitamin is. Átlag feletti ásványi anyag tartalmának köszönhetően a graviola hozzájárul a csontok, az izmok, és az idegrendszer megfelelő működésének a támogatásához. Kapcsolódó kutatások, publikációk: [01.] Immunomodulatory Efficacy of Standardized Annona muricata (Graviola) Leaf Extract via Activation of Mitogen-Activated Protein Kinase Pathways in RAW 264.7 Macrophages - [02.] Anticancer Properties of Graviola (Annona muricata): A Comprehensive Mechanistic Review - [03.] Exploring the Leaves of Annona muricata L. as a Source of Potential Anti-inflammatory and Anticancer Agents - Összetevők: 100 %-os Graviola gyümölcsvelő (nem koncentrátumból készült). Átlagos tápérték 30ml mennyiségben: Energia: 83kJ/10kcal Fehérje: 0,47g Szénhidrát: 5,04g Zsír: 0,2g Rost: 1g Nátrium: 5,1mg A fenti beltartalmi értékek a termés függvényében változnak.

  LEGYÉL TE AZ ELSŐ AKI ÉRTÉKELI A TERMÉKET!
Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Értem