Piactér / D

/ Mannavita Gránátalma Gyümölcslé 1000ml

Mannavita Gránátalma Gyümölcslé 1000ml

(0)
már 4 490 Ft-tól 1 eladónál


Gránátalma gyümölcslé 100%-os Gránátalma Direktlé: tisztán facsart Gránátalma gyümölcs - Punica granatum - Törökországból A Törökországban lévő szubtrópusi környezet garantálja a gránátalma kivételes zamatát. A gránátalmalé antioxidáns-szuperital, amely antivirális, antibakteriális és gyulladáscsökkentő tulajdonságokkal is rendelkezik. A gránátalmalé fogyasztása a kutatások szerint nagyon jót tesz a szív- és érrendszernek. Mannavita Gránátalma Gyümölcslé - 1000 ml A gránátalmalé széles körű hatásai az immunerősítéstől kezdve, a gyomor és az ízületek / csontok problémáin keresztül egészen a külsőleg alkalmazott bőr és sebápoláson át érzékelhetőek. A gránátalma nagy mennyiségű flavonoidot (mint például antociánt és kvercetint ) tartalmaz. Káliumban, C-vitaminban és kalciumban gazdag. A gránátalma fajtáit a gyümölcs színe alapján csoportosítják: fehér, sárgászöld, sötétpiros, feketés ibolya. A legelterjedtebb a sötétpiros és a sárgászöld. A magok húsa általában vörös. Ezekben az esetekben ajánlott Gránátalma levet inni rendszeresen: Magas vérnyomás Szív és érrendszer gyengülés A koleszterin arányok kiegyensúlyozásához Az érfalak erősítéséhez Daganatos betegségek A máj regeneráló diéta alatt A betegségek kockázatainak csökkentése érdekében Bőr fiatalítás Agyserkentés, Memória romlás Ízületi gyulladás Változókori tünetek ellen Candida gomba Bélfal regenerálás, Áteresztő bél szindróma Bakteriális és gombás fertőzések Fáradékonyság Immungyengeség Adagolás, tudnivalók: Naponta 2x30 ml önmagában vagy más gyümölcslevekkel együtt. Fogyasztás előtt felrázandó. Vegetáriánusok és vegánok is fogyaszthatják. Finom az íze, így gyerekek is szívesen fogyasztják Amennyiben naponta 2 x 30ml-t fogyaszt belőle, 1 üveg 15 napra elegendő adagot tartalmaz. Tárolás : Száraz, hűvös helyen, 25°C fok alatt. Felbontás után hűtve tárolandó, mert tartósítószert nem tartalmaz. Érdekességek a Gránátalmáról A gránátalma nem véletlenül tartozik a szuper-élelmiszerek közé : Nagyon magas arányban tartalmaz olyan anyagokat, amelyek a szervezet egészséges működése és az esetleges betegségek megállítása szempontjából nélkülözhetetlenek. Nagy arányban találhatók benne polifenolok, nyomelemek, vitaminok és egyéb gyógyhatású molekulák. A gránátalma kiváló kálium és C-vitamin forrás, emellett nagy mennyiségben tartalmaz flavonoidokat is. A legújabb kutatások szerint a gránátalma segíthet számos rákbetegség megelőzésében, illetve hatékony a kiegészítő terápia részeként, például kemoterápia és sugárkezelések alatt. A Wisconsin Egyetem (USA) kutatói kimutatták, hogy a gránátalma gyümölcskivonata képes meggátolni a bőrrák kialakulását egereken. Egy másik kutatás szerint a gránátalmából kivont anyagok jelentős védőhatást fejtenek ki a prosztatarák, illetve humán rákos emlősejtek ellen . Bebizonyosodott, hogy a gránátalma-kivonat elősegítheti a rákos sejtek differenciálódását, azaz azt a képességét, hogy egészséges formájukba visszatérjenek. A gránátalma az ellagsav (ellagénsav) legjobb természetes forrása, mely egy olyan fenol típusú komponenes , ami antikarcinogén és antimutagén sajátossággal rendelkezik, gátolja a daganatos sejtek osztódását. A gránátalmában az ellagsav a glükózhoz kötődik. A daganatos sejtek körülbelül 15-ször annyi glükózt fogyasztanak el, mint más sejtek, így sokkal nagyobb adag ellagsavhoz jutnak ezáltal. Mivel a gránátalma ösztrogénhez hasonló hatású, hormonszerű anyagot, ösztront tartalmaz, előnyösen alkalmazható a klimaxos panaszok csökkentésére, így depresszió és csontritkulás ellen is. Összetevők: 100%-os Gránátalma Direktlé (nem koncentrátumból készült). Nem tartalmaz: tartósítószer, hozzáadott cukor. Átlagos tápérték 40ml gyümölcslében: Energia: 114kJ/27kcal Szénhidrát: 6,6g - ebből cukrok: 5,7g Fehérje:

Bolt Ár


4 490 Ft
megnézem az eladónál

Gránátalma gyümölcslé 100%-os Gránátalma Direktlé: tisztán facsart Gránátalma gyümölcs - Punica granatum - Törökországból A Törökországban lévő szubtrópusi környezet garantálja a gránátalma kivételes zamatát. A gránátalmalé antioxidáns-szuperital, amely antivirális, antibakteriális és gyulladáscsökkentő tulajdonságokkal is rendelkezik. A gránátalmalé fogyasztása a kutatások szerint nagyon jót tesz a szív- és érrendszernek. Mannavita Gránátalma Gyümölcslé - 1000 ml A gránátalmalé széles körű hatásai az immunerősítéstől kezdve, a gyomor és az ízületek / csontok problémáin keresztül egészen a külsőleg alkalmazott bőr és sebápoláson át érzékelhetőek. A gránátalma nagy mennyiségű flavonoidot (mint például antociánt és kvercetint ) tartalmaz. Káliumban, C-vitaminban és kalciumban gazdag. A gránátalma fajtáit a gyümölcs színe alapján csoportosítják: fehér, sárgászöld, sötétpiros, feketés ibolya. A legelterjedtebb a sötétpiros és a sárgászöld. A magok húsa általában vörös. Ezekben az esetekben ajánlott Gránátalma levet inni rendszeresen: Magas vérnyomás Szív és érrendszer gyengülés A koleszterin arányok kiegyensúlyozásához Az érfalak erősítéséhez Daganatos betegségek A máj regeneráló diéta alatt A betegségek kockázatainak csökkentése érdekében Bőr fiatalítás Agyserkentés, Memória romlás Ízületi gyulladás Változókori tünetek ellen Candida gomba Bélfal regenerálás, Áteresztő bél szindróma Bakteriális és gombás fertőzések Fáradékonyság Immungyengeség Adagolás, tudnivalók: Naponta 2x30 ml önmagában vagy más gyümölcslevekkel együtt. Fogyasztás előtt felrázandó. Vegetáriánusok és vegánok is fogyaszthatják. Finom az íze, így gyerekek is szívesen fogyasztják Amennyiben naponta 2 x 30ml-t fogyaszt belőle, 1 üveg 15 napra elegendő adagot tartalmaz. Tárolás : Száraz, hűvös helyen, 25°C fok alatt. Felbontás után hűtve tárolandó, mert tartósítószert nem tartalmaz. Érdekességek a Gránátalmáról A gránátalma nem véletlenül tartozik a szuper-élelmiszerek közé : Nagyon magas arányban tartalmaz olyan anyagokat, amelyek a szervezet egészséges működése és az esetleges betegségek megállítása szempontjából nélkülözhetetlenek. Nagy arányban találhatók benne polifenolok, nyomelemek, vitaminok és egyéb gyógyhatású molekulák. A gránátalma kiváló kálium és C-vitamin forrás, emellett nagy mennyiségben tartalmaz flavonoidokat is. A legújabb kutatások szerint a gránátalma segíthet számos rákbetegség megelőzésében, illetve hatékony a kiegészítő terápia részeként, például kemoterápia és sugárkezelések alatt. A Wisconsin Egyetem (USA) kutatói kimutatták, hogy a gránátalma gyümölcskivonata képes meggátolni a bőrrák kialakulását egereken. Egy másik kutatás szerint a gránátalmából kivont anyagok jelentős védőhatást fejtenek ki a prosztatarák, illetve humán rákos emlősejtek ellen . Bebizonyosodott, hogy a gránátalma-kivonat elősegítheti a rákos sejtek differenciálódását, azaz azt a képességét, hogy egészséges formájukba visszatérjenek. A gránátalma az ellagsav (ellagénsav) legjobb természetes forrása, mely egy olyan fenol típusú komponenes , ami antikarcinogén és antimutagén sajátossággal rendelkezik, gátolja a daganatos sejtek osztódását. A gránátalmában az ellagsav a glükózhoz kötődik. A daganatos sejtek körülbelül 15-ször annyi glükózt fogyasztanak el, mint más sejtek, így sokkal nagyobb adag ellagsavhoz jutnak ezáltal. Mivel a gránátalma ösztrogénhez hasonló hatású, hormonszerű anyagot, ösztront tartalmaz, előnyösen alkalmazható a klimaxos panaszok csökkentésére, így depresszió és csontritkulás ellen is. Összetevők: 100%-os Gránátalma Direktlé (nem koncentrátumból készült). Nem tartalmaz: tartósítószer, hozzáadott cukor. Átlagos tápérték 40ml gyümölcslében: Energia: 114kJ/27kcal Szénhidrát: 6,6g - ebből cukrok: 5,7g Fehérje:

  LEGYÉL TE AZ ELSŐ AKI ÉRTÉKELI A TERMÉKET!
Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Értem