Piactér / D

/ Mannavita Fekete Áfonya Gyümölcslé 500ml

Mannavita Fekete Áfonya Gyümölcslé 500ml

(0)
már 5 990 Ft-tól 1 eladónál


Mannavita Fekete áfonya gyümölcslé 100%-os Fekete Áfonya tartalommal. Az erdők szélén termő fekete áfonya - Vaccinium myrtillus - gyümölcsből készített lé. A gyümölcs érfalvédő hatása jól ismert, csökkenti a hajszálerek kóros törékenységét és áteresztőképességét. Emellett javítja a szem alkalmazkodóképességét a csökkent fényviszonyokhoz. A második világháború idején brit pilóták tapasztalták meg, hogy azután, miután fekete áfonyát ettek, javult az éjszakai tájékozódó képességük. Hatásait ennek alapján kezdték el vizsgálni, s ma már számos látászavar gyógyításában használatos. Mannavita Fekete Áfonya Lé - 500 ml A fekete áfonya levele fertőtleníti a húgyutakat, termése pedig eredményesen alkalmazható különböző vastagbél-problémák kezelésé ben is. Leveleinek vércukorszint-csökkentő hatását régóta feltételezik, a népgyógyászat fekete inzulinként említi, ez azonban egyelőre minden kutatói törekvés ellenére sem tekinthető bizonyítottnak. A fekete áfonya egyszerre édes és finom, miközben alacsony a kalóriatartalma és tele van mikrotápanyagokkal, antioxidánsokkal. Ez a parányi gyümölcs - megfelelő mennyiségben fogyasztva - az egyik legkiválóbb öregedést lassító étel. Adagolás, tudnivalók: Naponta 30ml önmagában vagy más italokkal elkeverve. Fogyasztás előtt felrázandó. Felbontás után hűtve tárolandó, mivel tartósítószert nem tartalmaz. Tárolás : Száraz, hűvös helyen, 25°C fok alatt. Az alábbi esetekben ajánlott az áfonyalevet a terápia részévé tenni: - Látásromlás , Szemproblémák - Visszerek, Hajszálér gondok - Memória romlás - Szív és érrendszeri funkciók gyengülése - Húgyuti problémák - Ilyenkor ajánlott együtt fogyasztani a Tőzegáfonya lével - Mellékvese alulműködés - Áteresztő bél szindróma - Bőrbetegségek - Rossz vérkeringés - Cukorbetegség - Magas vérnyomás A fekete áfonya jótékony hatásai A fekete áfonya kékes-piros színt adják az antociánok, proantociánok, leukoantociánok, flavonolok és származékaik. A frissen szedett fekete áfonya 100 grammja mintegy 400 mg antocián-származékot tartalmaz. Az antociánok serkentik a kollagénszintézist, ami a kötőszövetek és bőr egészségéhez, üdeségéhez elengedhetetlenek. Antibakteriális és keringést serkentő hatásuk is van. Serkentik az immunrendszeri védekezést. Az antocián szabadgyökfogó hatása miatt szemvédő. A szervezet minden pontján serkenti a kapilláris erek vérellátását , s mint ilyen, a szemfenék érhálózatát épen tartva közvetetten és közvetlenül is segít az ideghártya regenerálódásában. Az áfonyabogyó tartalmaz katekineket, növényi rostokat adó pektint, gyümöcssavakat és cukrokat. Vitaminjai közül az A-, B1- C- és D-vitaminok, pantoténsav és nikotinamid vannak bőségesen. Összehúzó hatású cseranyagai miatt a szárított áfonya segít elmulasztani a hasmenést - különösen jótékony hatással bírnak a kisgyermekek hasmenésekor -, fogínygyulladást, szájnyálkahártya- és torokgyulladásokat . Frissen viszont a bogyók inkább hashajtó hatásúak. A népi gyógyászat cukorbetegség elleni szerként is számon tartja. Lassítja a szervezet öregedését , fogyasztása ajánlott öregedésével járó Alzheimer- és Parkinson-kór kialakulásának megelőzésére és kezelésére. Kísérletek is bizonyítják, hogy az áfonyafogyasztás segít megőrizni a testi és szellemi frissességet és jó emlékezőképességet . Összetevők: 100%-os Fekete áfonya direktlé (nem koncentrátumból készült). Átlagos tápérték 30ml mennyiségben: Energia: 45kJ/11kcal Szénhidrát: 3,4g Fehérje: 0,06g Zsír: 0,03g A fenti beltartalmi értékek a termés függvényében változnak.

Bolt Ár


5 990 Ft
megnézem az eladónál

Mannavita Fekete áfonya gyümölcslé 100%-os Fekete Áfonya tartalommal. Az erdők szélén termő fekete áfonya - Vaccinium myrtillus - gyümölcsből készített lé. A gyümölcs érfalvédő hatása jól ismert, csökkenti a hajszálerek kóros törékenységét és áteresztőképességét. Emellett javítja a szem alkalmazkodóképességét a csökkent fényviszonyokhoz. A második világháború idején brit pilóták tapasztalták meg, hogy azután, miután fekete áfonyát ettek, javult az éjszakai tájékozódó képességük. Hatásait ennek alapján kezdték el vizsgálni, s ma már számos látászavar gyógyításában használatos. Mannavita Fekete Áfonya Lé - 500 ml A fekete áfonya levele fertőtleníti a húgyutakat, termése pedig eredményesen alkalmazható különböző vastagbél-problémák kezelésé ben is. Leveleinek vércukorszint-csökkentő hatását régóta feltételezik, a népgyógyászat fekete inzulinként említi, ez azonban egyelőre minden kutatói törekvés ellenére sem tekinthető bizonyítottnak. A fekete áfonya egyszerre édes és finom, miközben alacsony a kalóriatartalma és tele van mikrotápanyagokkal, antioxidánsokkal. Ez a parányi gyümölcs - megfelelő mennyiségben fogyasztva - az egyik legkiválóbb öregedést lassító étel. Adagolás, tudnivalók: Naponta 30ml önmagában vagy más italokkal elkeverve. Fogyasztás előtt felrázandó. Felbontás után hűtve tárolandó, mivel tartósítószert nem tartalmaz. Tárolás : Száraz, hűvös helyen, 25°C fok alatt. Az alábbi esetekben ajánlott az áfonyalevet a terápia részévé tenni: - Látásromlás , Szemproblémák - Visszerek, Hajszálér gondok - Memória romlás - Szív és érrendszeri funkciók gyengülése - Húgyuti problémák - Ilyenkor ajánlott együtt fogyasztani a Tőzegáfonya lével - Mellékvese alulműködés - Áteresztő bél szindróma - Bőrbetegségek - Rossz vérkeringés - Cukorbetegség - Magas vérnyomás A fekete áfonya jótékony hatásai A fekete áfonya kékes-piros színt adják az antociánok, proantociánok, leukoantociánok, flavonolok és származékaik. A frissen szedett fekete áfonya 100 grammja mintegy 400 mg antocián-származékot tartalmaz. Az antociánok serkentik a kollagénszintézist, ami a kötőszövetek és bőr egészségéhez, üdeségéhez elengedhetetlenek. Antibakteriális és keringést serkentő hatásuk is van. Serkentik az immunrendszeri védekezést. Az antocián szabadgyökfogó hatása miatt szemvédő. A szervezet minden pontján serkenti a kapilláris erek vérellátását , s mint ilyen, a szemfenék érhálózatát épen tartva közvetetten és közvetlenül is segít az ideghártya regenerálódásában. Az áfonyabogyó tartalmaz katekineket, növényi rostokat adó pektint, gyümöcssavakat és cukrokat. Vitaminjai közül az A-, B1- C- és D-vitaminok, pantoténsav és nikotinamid vannak bőségesen. Összehúzó hatású cseranyagai miatt a szárított áfonya segít elmulasztani a hasmenést - különösen jótékony hatással bírnak a kisgyermekek hasmenésekor -, fogínygyulladást, szájnyálkahártya- és torokgyulladásokat . Frissen viszont a bogyók inkább hashajtó hatásúak. A népi gyógyászat cukorbetegség elleni szerként is számon tartja. Lassítja a szervezet öregedését , fogyasztása ajánlott öregedésével járó Alzheimer- és Parkinson-kór kialakulásának megelőzésére és kezelésére. Kísérletek is bizonyítják, hogy az áfonyafogyasztás segít megőrizni a testi és szellemi frissességet és jó emlékezőképességet . Összetevők: 100%-os Fekete áfonya direktlé (nem koncentrátumból készült). Átlagos tápérték 30ml mennyiségben: Energia: 45kJ/11kcal Szénhidrát: 3,4g Fehérje: 0,06g Zsír: 0,03g A fenti beltartalmi értékek a termés függvényében változnak.

  LEGYÉL TE AZ ELSŐ AKI ÉRTÉKELI A TERMÉKET!
Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Értem