Ház - kert - barkács / Fürdőszobai kiegészítő / Fürdőszoba bútor

/ Laica Simpla eperlevél reginette metélt vágófej 12 mm PM20000 tésztagéphez

Laica Simpla eperlevél reginette metélt vágófej 12 mm PM20000 tésztagéphez

()
már 0 Ft-tól eladónál


Egészséges ételek otthonról. A házi tésztának nincs is párja. A készülék háza első osztályú rozsdamentes anyagból készült, illetve alumíniumból a vágó görgők. Precíz gyártásnak köszönhetően nem hagy nyomot a tésztán. PERALIMENTI élelmiszer készítésre alkalmas certifikáttal rendelkezik. 1 tészta készíthető vele: 12 mm 3 tojásos” alap tészta recept: hozzávalók 50 dkg tésztához: 300 g búzaliszt 3 db „M” méretű tojás 1 mokkás kanál só. Elkészítési idő kb. 30 perc Egy keverőtálba tesszük az átszitált lisztet, hozzáadjuk a sót és a tojásokat. Egy kanál segítségével összekeverjük az összetevőket,amikor már a keverő kanállal nem lehet tovább keverni, akkor elkezdjük kézzel gyúrni. Mindaddig folytatjuk, amíg sima tésztát nem kapunk. Belisztezzük a tésztát és a tésztagép tésztanyújtó nyílásának a legnagyobb fokozatán elkezdjük nyújtani, majd szép lassan haladunk a legkisebb fokozatig ameddig a kívánt vékony tésztát meg nem kapjuk. Végül az igény szerinti tésztavágó betétet használva, szép hosszú csíkokra vágjuk a tésztát. Az így kapott tésztát érdemes a tésztaszárítóra felfektetni és azon pár órán át szárítani. Ezt követően szinte azonnal meg is főzhetjük és ízlés szerint ízesíthetjük a tésztát. Arra érdemes figyelni, hogy a friss tésztának 1-2 perc is elég, hogy kész legyen.

Egészséges ételek otthonról. A házi tésztának nincs is párja. A készülék háza első osztályú rozsdamentes anyagból készült, illetve alumíniumból a vágó görgők. Precíz gyártásnak köszönhetően nem hagy nyomot a tésztán. PERALIMENTI élelmiszer készítésre alkalmas certifikáttal rendelkezik. 1 tészta készíthető vele: 12 mm 3 tojásos” alap tészta recept: hozzávalók 50 dkg tésztához: 300 g búzaliszt 3 db „M” méretű tojás 1 mokkás kanál só. Elkészítési idő kb. 30 perc Egy keverőtálba tesszük az átszitált lisztet, hozzáadjuk a sót és a tojásokat. Egy kanál segítségével összekeverjük az összetevőket,amikor már a keverő kanállal nem lehet tovább keverni, akkor elkezdjük kézzel gyúrni. Mindaddig folytatjuk, amíg sima tésztát nem kapunk. Belisztezzük a tésztát és a tésztagép tésztanyújtó nyílásának a legnagyobb fokozatán elkezdjük nyújtani, majd szép lassan haladunk a legkisebb fokozatig ameddig a kívánt vékony tésztát meg nem kapjuk. Végül az igény szerinti tésztavágó betétet használva, szép hosszú csíkokra vágjuk a tésztát. Az így kapott tésztát érdemes a tésztaszárítóra felfektetni és azon pár órán át szárítani. Ezt követően szinte azonnal meg is főzhetjük és ízlés szerint ízesíthetjük a tésztát. Arra érdemes figyelni, hogy a friss tésztának 1-2 perc is elég, hogy kész legyen.

  LEGYÉL TE AZ ELSŐ AKI ÉRTÉKELI A TERMÉKET!
Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Értem