Piactér / K

/ Kuglóf sütőforma

Kuglóf sütőforma

(0)
már 4 250 Ft-tól 4 eladónál


A szilikon sütő formával gyerekjáték lesz az ünnepi kuglófot elkészíteni. ⇒ 230C° -ig hőálló. Mérete: 20cm x 6cm. Egy recept ötlet a finom kuglóf elkészítéséhez: Alaptészta:375g liszt, 2ek sütőpor, 125g vaj, 250g kristálycukor, 1ek só, 3 egész tojás, 2 citromhéja lereszelve, 1db citrom leve, vanília aroma, 125g tej Keverd össze a lisztet a sütőporral, majd tedd félve. A vajat a kristálycukorral kikeverjük. Ehhez a keverékhez hozzáadjuk a sót és a tojásokat egyenként beledolgozzuk a masszába egy habverő segítségével. Ehhez a masszához hozzáadjuk a citromhéját, levét és a vanília aromát is. Hozzáadjuk a sütőporos liszt és a tej felét, majd elkeverjük. Ha kész mehet a másik fele is a lisztnek, illetve a tejnek. Kend be zsiradékkal a forma belsejét különben nem fog szépen kijönni belőle a tészta, ha megsül. Töltsd bele a tésztát a formába és süsd 180 fokos sütőben 50percig!

Bolt Ár


4 250 Ft
megnézem az eladónál


4 490 Ft
megnézem az eladónál


4 990 Ft
megnézem az eladónál


6 690 Ft
megnézem az eladónál

A szilikon sütő formával gyerekjáték lesz az ünnepi kuglófot elkészíteni. ⇒ 230C° -ig hőálló. Mérete: 20cm x 6cm. Egy recept ötlet a finom kuglóf elkészítéséhez: Alaptészta:375g liszt, 2ek sütőpor, 125g vaj, 250g kristálycukor, 1ek só, 3 egész tojás, 2 citromhéja lereszelve, 1db citrom leve, vanília aroma, 125g tej Keverd össze a lisztet a sütőporral, majd tedd félve. A vajat a kristálycukorral kikeverjük. Ehhez a keverékhez hozzáadjuk a sót és a tojásokat egyenként beledolgozzuk a masszába egy habverő segítségével. Ehhez a masszához hozzáadjuk a citromhéját, levét és a vanília aromát is. Hozzáadjuk a sütőporos liszt és a tej felét, majd elkeverjük. Ha kész mehet a másik fele is a lisztnek, illetve a tejnek. Kend be zsiradékkal a forma belsejét különben nem fog szépen kijönni belőle a tészta, ha megsül. Töltsd bele a tésztát a formába és süsd 180 fokos sütőben 50percig!

  LEGYÉL TE AZ ELSŐ AKI ÉRTÉKELI A TERMÉKET!
Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Értem