Piactér / L

/ Klorofill pattogatott amarant mag 100 g

Klorofill pattogatott amarant mag 100 g

(0)
már 580 Ft-tól 1 eladónál


Az amaránt kitűnő vas, kalcium, magnézium és cink valamint egyéb mikroelem forrás. Nemcsak a gabonákat, de valamennyi fontos növényi táplálékunkat figyelembe véve az amaránt vastartalma kiemelkedő mind mennyiségét, mind biológiai hasznosulását tekintve. Kalcium tartalma nemcsak meghaladja a tejét, hanem biológiai hasznosulását tekintve a legjobb kalcium forrást jelentő élelmiszerré teszi az amarántot. Az amaránt magnézium tartalma nagyságrenddel nagyobb a gabonaféléknél, amely jótékony hatással van az elme frissességének megőrzésére és a szívizom működésére. Gluténmentes, ezért tökéletesen illeszkedik a lisztérzékenyek mindennapi étrendjébe. Felhasználása: jmüzlikbe, gyümölcslevekbe keverve ajánljuk. Glikémiás index: 35. Gluténmentes, könnyen hasznosuló fehérjeforrás. A puffasztott amaránt mag korlátozottan paleolit étrendben is fogyasztható! Jellemzők laktózmentes Igen tejmentes Igen tartósítószer-mentes Igen tojásmentes Igen pálmaolajmentes Igen GMO-mentes Igen vegán Igen paleo Igen cukormentes Nem hozzáadott cukor nélkül Igen csökkentett cukortartalmú Igen alacsony cukortartalmú Igen szénhidrát csökkentett Igen bio Nem dióféléktől mentes Nem földimogyorótól mentes Igen haltól mentes Igen kéndioxid-szulfit Igen mustártól mentes Igen puhatestűektől mentes Igen rákféléktől mentes Igen szezámmagtól mentes Nem zellertől mentes Igen csillagfürttől mentes Igen méztől mentes Igen szójamentes Igen per 100 g kj 1544 kJ kcal 371 kcal zsír 7 g ebből telített zsírsavak 1,3 g szénhidrát 63 g rost 7,4 g fehérje 18 g só 0,1 g

Bolt Ár


580 Ft
megnézem az eladónál

Az amaránt kitűnő vas, kalcium, magnézium és cink valamint egyéb mikroelem forrás. Nemcsak a gabonákat, de valamennyi fontos növényi táplálékunkat figyelembe véve az amaránt vastartalma kiemelkedő mind mennyiségét, mind biológiai hasznosulását tekintve. Kalcium tartalma nemcsak meghaladja a tejét, hanem biológiai hasznosulását tekintve a legjobb kalcium forrást jelentő élelmiszerré teszi az amarántot. Az amaránt magnézium tartalma nagyságrenddel nagyobb a gabonaféléknél, amely jótékony hatással van az elme frissességének megőrzésére és a szívizom működésére. Gluténmentes, ezért tökéletesen illeszkedik a lisztérzékenyek mindennapi étrendjébe. Felhasználása: jmüzlikbe, gyümölcslevekbe keverve ajánljuk. Glikémiás index: 35. Gluténmentes, könnyen hasznosuló fehérjeforrás. A puffasztott amaránt mag korlátozottan paleolit étrendben is fogyasztható! Jellemzők laktózmentes Igen tejmentes Igen tartósítószer-mentes Igen tojásmentes Igen pálmaolajmentes Igen GMO-mentes Igen vegán Igen paleo Igen cukormentes Nem hozzáadott cukor nélkül Igen csökkentett cukortartalmú Igen alacsony cukortartalmú Igen szénhidrát csökkentett Igen bio Nem dióféléktől mentes Nem földimogyorótól mentes Igen haltól mentes Igen kéndioxid-szulfit Igen mustártól mentes Igen puhatestűektől mentes Igen rákféléktől mentes Igen szezámmagtól mentes Nem zellertől mentes Igen csillagfürttől mentes Igen méztől mentes Igen szójamentes Igen per 100 g kj 1544 kJ kcal 371 kcal zsír 7 g ebből telített zsírsavak 1,3 g szénhidrát 63 g rost 7,4 g fehérje 18 g só 0,1 g

  LEGYÉL TE AZ ELSŐ AKI ÉRTÉKELI A TERMÉKET!
Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Értem