Piactér / K

/ Kallos Plex Bond Builder Shine Water expressz balzsam 200 ml

Kallos Plex Bond Builder Shine Water expressz balzsam 200 ml

(0)
már 2 000 Ft-tól 1 eladónál


Kallos Plex Bond Builder Shine Water expressz balzsam: A növényi protein és peptid komplex-szel dúsított lamellás víz, mindössze 9 másodperc alatt megerősíti a hajszál kötéseit, hogy ellenálljon a sérüléseknek. Védőbevonatot képez a haj felszínén, csökkenti a szálló hajszálakat. Használata: Rázza fel, vigye fel a tiszta, nedves hajra. 9 másodperc elteltével öblítse ki. FIGYELEM: szembe ne kerüljön, amennyiben szembe jut azonnal öblítse ki bő vízzel. Amennyiben az irritáció nem múlik, forduljon orvoshoz. Gyermekektől elzárva tartandó. Vigyázat: gyúlékony, amíg meg nem szárad! Összetétel: Propylene Glycol, Alcohol, Myristyl Alcohol, Aqua, Parfum, Cetrimonium Chloride, Salvia Hispanica Seed Extract, Leuconostoc/Radish Root Ferment Filtrate, Glycerin, Hydrolyzed Ceratonia Siliqua Seed Extract, Zea Mays Starch, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Polyquaternium-7

Bolt Ár


2 000 Ft
megnézem az eladónál

Kallos Plex Bond Builder Shine Water expressz balzsam: A növényi protein és peptid komplex-szel dúsított lamellás víz, mindössze 9 másodperc alatt megerősíti a hajszál kötéseit, hogy ellenálljon a sérüléseknek. Védőbevonatot képez a haj felszínén, csökkenti a szálló hajszálakat. Használata: Rázza fel, vigye fel a tiszta, nedves hajra. 9 másodperc elteltével öblítse ki. FIGYELEM: szembe ne kerüljön, amennyiben szembe jut azonnal öblítse ki bő vízzel. Amennyiben az irritáció nem múlik, forduljon orvoshoz. Gyermekektől elzárva tartandó. Vigyázat: gyúlékony, amíg meg nem szárad! Összetétel: Propylene Glycol, Alcohol, Myristyl Alcohol, Aqua, Parfum, Cetrimonium Chloride, Salvia Hispanica Seed Extract, Leuconostoc/Radish Root Ferment Filtrate, Glycerin, Hydrolyzed Ceratonia Siliqua Seed Extract, Zea Mays Starch, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Polyquaternium-7

  LEGYÉL TE AZ ELSŐ AKI ÉRTÉKELI A TERMÉKET!
Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Értem