Piactér / I

/ Irexo étrend-kiegészítő kapszula 60x

Irexo étrend-kiegészítő kapszula 60x

(0)
már 5 690 Ft-tól 1 eladónál


Irexo szemvitamin- Erdei bogyós gyümölcsök tökéletes kombinációja szemed egészségéért! Fárasztó szemgyakorlatok? Lézeres szemműtét? Na még mit nem! Járulj hozzá szemed egészségének megőrzéséhez napi egy darab Irexo szemvitamin szedésével. Tapasztald meg a különleges antioxidáns, az antocianin jótékony hatásait a szemre. A szemromlás sok ember életét megkeseríti. Sokan már igen kicsi kortól szemüveg viselésére kényszerülnek, az évek múlásával, pedig egyre erősebb szemüveget kell csináltatniuk. Ezt azonban meg lehet előzni napi egy szem Irexo-val 90 napon keresztül. Az Irexo olyan erdei bogyós gyümölcsöket tartalmaz, amiknek antocianin szintje nagyon magas. De mi is az az antocianin? Az antocianin egy olyan antioxidáns, ami nagy mennyiségben megtalálható a fekete áfonyában, a fekete berkenyében, a tőzegáfonyában és a fekete rizsben. Ez a hatóanyag fontos szerepet játszik a látásélesség megőrzésében, de ezenkívül még védi az erek állapotát, illetve hozzájárul a memória és az agyi funkciók romlásának megelőzéséhez is. Mivel az Irexo a gyógynövények hatóanyagait kivonatok formájában tartalmazza, hatékonyabb felszívódást biztosít. A gyógynövény kivonatok egyedi kombinációja egymás hatását erősítve elősegíti, hogy a lehető legjobb hatásfokkal hasznosuljanak. Fekete áfonya A fekete áfonya látásra való pozitív hatását a második világháború idején ismerték fel. Brit katonák arról számoltak be, hogy fekete áfonya fogyasztása után az éjszakai bevetések során élesebbé vált a látásuk. Ezen tapasztalaton felbuzdulva beindultak a kutatások, és kimutatták, hogy a fekete áfonya elősegíti a retinasejtek regenerálódását. Ma már többféle látászavar kezelésére alkalmazzák sikeresen. A fekete áfonya serkenti a vérkeringést, erősíti a hajszálereket, fokozza a vörösvértestek membránjainak rugalmasságát. A fekete áfonya antocianidjainak hajszálereket erősítő hatását olyannyira elismerik, hogy Európában számos kórházban a műtétek előtt és után feketeáfonyát adnak a betegeknek a bevérzések megelőzésére. Fekete berkenye A fekete berkenyének mindenekelőtt rendkívül hatékony gyulladáscsökkentő, illetve -megelőző hatását kell kiemelnünk. Az utóbbi évtizedek kutatásai egyértelműen bizonyították, hogy a legtöbb civilizációs betegséget a gyulladásos folyamatok indukálják. A fekete berkenye kiemelkedően magas polifenol- és flavonoidtartalma megköti a gyulladásgátló markereket (például a ciklooxigenázét, illetve a TNF-alfát). Ezen kívül blokkolja azt az enzimet, amely annak az arachidonsavnak a képződéséhez vezetne, amely mindenfajta gyulladás előidézője. Tőzegáfonya Igen magas ásványi só-, fém- és nyomelem-tartalmának, valamint sejtvédő festékanyagának köszönhetően igencsak sokrétűen alkalmazható. Tudományosan is igazolt, hogy a szív- és érrendszeri betegségek megelőzésben és kiegészítő kezelésében igen hatékony. A szem különféle betegségeinek kezelésére is használható, elsősorban farkasvakságra, homályos látásra, szürke hályog, és a magas vérnyomásból eredő látási zavarokra. Fekete rizs A fekete rizs bár nem bogyós gyümölcs, aktív hatóanyagait tekintve nagyon hasonló összetétele az áfonyához. A fekete rizs antocianinjainak 95%-a az ún. cianidin-3-O-béta-D-glükozid (C3G) molekula, amely vegyületnek tulajdonítják pl. a fekete áfonya legfőbb élettani hatásait. A C3G rendkívül fontos szereppel bír a retina pigmentjeinek oxidatív folyamatokkal szembeni védelmében. Egy kanál fekete rizsben több antocianin található, mint egy kanál áfonyában. Emellett kevesebb benne a cukor, és több a rost és az E- vitamin. Tehát, ha a fekete áfonyát szupertáplálékként tekintik, akkor a fekete rizs is igazi szupertáplálék. Lutein, zeaxanthin A lutein és a zeaxantin elnyelik a nap káros ibolyántúli sugarait és semlegesítik a retinában (a szem fényérzékeny részében) lévő szabadgyököket, amivel csökkenthetik a sárgafolt-degeneráció veszélyét, az idősebb korban jelentkező gyakori szembetegség és látásvesztés fő okát. A szerepük - legalább részben - az, hogy kiszűrjék azokat a fénysugarakat, melyek a makula degenerációra jellemző homályos látást okozhatják. A lutein és a zeaxanthin sárga festékanyagok (pigmentek), amelyek elnyelik a kék fényt - azt a fényt, amelyik egyébként a szemben károsodást okozhatna. Az emberi szervezet nem tudja a látáshoz nélkülözhetetlen luteint előállítani, ezért azt táplálkozásunkkal kell magunkhoz vennünk. Lutein és zeaxantin fogyasztásával 32 %-kal kisebb volt a szürkehályog kialakulásának kockázata egy 1802 nőt vizsgáló kutatás során. Kettős vak, randomizált klinikai kísérlet során 17 szürkehályogban szenvedő páciensnek adtak luteint (15 mg, heti 3 alkalom, két éven át). A résztvevők éleslátása javult a kezelés eredményeképpen. Egy több mint 850 embert vizsgáló amerikai tanulmány szerint azok, akik hetente legalább kétszer fogyasztottak luteinben gazdag zöldségeket, például spenótot és kelkáposztát, feleannyian szenvedtek látásproblémákban, mint azok, akik legfeljebb havonta egyszer fogyasztottak ilyen ételeket. Egy 1999-es amerikai felmérés tanulsága szerint már három hónap alatt kimutatható volt a luteinben gazdag étrend előnye a makula degenerációban szenvedő páciensek körében. A szakértők abban egyetértenek, hogy az átlagember étrendjében csak elenyésző mennyiségű lutein szerepel. Ez érthető, hiszen kevesen esznek főtt spenótot és kelkáposztát naponta, de még akár hetente is. Ezért - sok vitaminhoz, antioxidánshoz és nyomelemhez hasonlóan - táplálkozásunk ilyen jellegű hiányosságait ajánlatos luteintartalmú étrend-kiegészítők fogyasztásával pótolni. A fekete áfonya, a fekete berkenye, a tőzegáfonya és a fekete rizs kivonatait egy vegán kapszulába zártuk! Adalékanyagokat és színezékeket nem tartalmaz, hogy több hely maradjon a hatóanyagoknak!

Bolt Ár


5 690 Ft
megnézem az eladónál

Irexo szemvitamin- Erdei bogyós gyümölcsök tökéletes kombinációja szemed egészségéért! Fárasztó szemgyakorlatok? Lézeres szemműtét? Na még mit nem! Járulj hozzá szemed egészségének megőrzéséhez napi egy darab Irexo szemvitamin szedésével. Tapasztald meg a különleges antioxidáns, az antocianin jótékony hatásait a szemre. A szemromlás sok ember életét megkeseríti. Sokan már igen kicsi kortól szemüveg viselésére kényszerülnek, az évek múlásával, pedig egyre erősebb szemüveget kell csináltatniuk. Ezt azonban meg lehet előzni napi egy szem Irexo-val 90 napon keresztül. Az Irexo olyan erdei bogyós gyümölcsöket tartalmaz, amiknek antocianin szintje nagyon magas. De mi is az az antocianin? Az antocianin egy olyan antioxidáns, ami nagy mennyiségben megtalálható a fekete áfonyában, a fekete berkenyében, a tőzegáfonyában és a fekete rizsben. Ez a hatóanyag fontos szerepet játszik a látásélesség megőrzésében, de ezenkívül még védi az erek állapotát, illetve hozzájárul a memória és az agyi funkciók romlásának megelőzéséhez is. Mivel az Irexo a gyógynövények hatóanyagait kivonatok formájában tartalmazza, hatékonyabb felszívódást biztosít. A gyógynövény kivonatok egyedi kombinációja egymás hatását erősítve elősegíti, hogy a lehető legjobb hatásfokkal hasznosuljanak. Fekete áfonya A fekete áfonya látásra való pozitív hatását a második világháború idején ismerték fel. Brit katonák arról számoltak be, hogy fekete áfonya fogyasztása után az éjszakai bevetések során élesebbé vált a látásuk. Ezen tapasztalaton felbuzdulva beindultak a kutatások, és kimutatták, hogy a fekete áfonya elősegíti a retinasejtek regenerálódását. Ma már többféle látászavar kezelésére alkalmazzák sikeresen. A fekete áfonya serkenti a vérkeringést, erősíti a hajszálereket, fokozza a vörösvértestek membránjainak rugalmasságát. A fekete áfonya antocianidjainak hajszálereket erősítő hatását olyannyira elismerik, hogy Európában számos kórházban a műtétek előtt és után feketeáfonyát adnak a betegeknek a bevérzések megelőzésére. Fekete berkenye A fekete berkenyének mindenekelőtt rendkívül hatékony gyulladáscsökkentő, illetve -megelőző hatását kell kiemelnünk. Az utóbbi évtizedek kutatásai egyértelműen bizonyították, hogy a legtöbb civilizációs betegséget a gyulladásos folyamatok indukálják. A fekete berkenye kiemelkedően magas polifenol- és flavonoidtartalma megköti a gyulladásgátló markereket (például a ciklooxigenázét, illetve a TNF-alfát). Ezen kívül blokkolja azt az enzimet, amely annak az arachidonsavnak a képződéséhez vezetne, amely mindenfajta gyulladás előidézője. Tőzegáfonya Igen magas ásványi só-, fém- és nyomelem-tartalmának, valamint sejtvédő festékanyagának köszönhetően igencsak sokrétűen alkalmazható. Tudományosan is igazolt, hogy a szív- és érrendszeri betegségek megelőzésben és kiegészítő kezelésében igen hatékony. A szem különféle betegségeinek kezelésére is használható, elsősorban farkasvakságra, homályos látásra, szürke hályog, és a magas vérnyomásból eredő látási zavarokra. Fekete rizs A fekete rizs bár nem bogyós gyümölcs, aktív hatóanyagait tekintve nagyon hasonló összetétele az áfonyához. A fekete rizs antocianinjainak 95%-a az ún. cianidin-3-O-béta-D-glükozid (C3G) molekula, amely vegyületnek tulajdonítják pl. a fekete áfonya legfőbb élettani hatásait. A C3G rendkívül fontos szereppel bír a retina pigmentjeinek oxidatív folyamatokkal szembeni védelmében. Egy kanál fekete rizsben több antocianin található, mint egy kanál áfonyában. Emellett kevesebb benne a cukor, és több a rost és az E- vitamin. Tehát, ha a fekete áfonyát szupertáplálékként tekintik, akkor a fekete rizs is igazi szupertáplálék. Lutein, zeaxanthin A lutein és a zeaxantin elnyelik a nap káros ibolyántúli sugarait és semlegesítik a retinában (a szem fényérzékeny részében) lévő szabadgyököket, amivel csökkenthetik a sárgafolt-degeneráció veszélyét, az idősebb korban jelentkező gyakori szembetegség és látásvesztés fő okát. A szerepük - legalább részben - az, hogy kiszűrjék azokat a fénysugarakat, melyek a makula degenerációra jellemző homályos látást okozhatják. A lutein és a zeaxanthin sárga festékanyagok (pigmentek), amelyek elnyelik a kék fényt - azt a fényt, amelyik egyébként a szemben károsodást okozhatna. Az emberi szervezet nem tudja a látáshoz nélkülözhetetlen luteint előállítani, ezért azt táplálkozásunkkal kell magunkhoz vennünk. Lutein és zeaxantin fogyasztásával 32 %-kal kisebb volt a szürkehályog kialakulásának kockázata egy 1802 nőt vizsgáló kutatás során. Kettős vak, randomizált klinikai kísérlet során 17 szürkehályogban szenvedő páciensnek adtak luteint (15 mg, heti 3 alkalom, két éven át). A résztvevők éleslátása javult a kezelés eredményeképpen. Egy több mint 850 embert vizsgáló amerikai tanulmány szerint azok, akik hetente legalább kétszer fogyasztottak luteinben gazdag zöldségeket, például spenótot és kelkáposztát, feleannyian szenvedtek látásproblémákban, mint azok, akik legfeljebb havonta egyszer fogyasztottak ilyen ételeket. Egy 1999-es amerikai felmérés tanulsága szerint már három hónap alatt kimutatható volt a luteinben gazdag étrend előnye a makula degenerációban szenvedő páciensek körében. A szakértők abban egyetértenek, hogy az átlagember étrendjében csak elenyésző mennyiségű lutein szerepel. Ez érthető, hiszen kevesen esznek főtt spenótot és kelkáposztát naponta, de még akár hetente is. Ezért - sok vitaminhoz, antioxidánshoz és nyomelemhez hasonlóan - táplálkozásunk ilyen jellegű hiányosságait ajánlatos luteintartalmú étrend-kiegészítők fogyasztásával pótolni. A fekete áfonya, a fekete berkenye, a tőzegáfonya és a fekete rizs kivonatait egy vegán kapszulába zártuk! Adalékanyagokat és színezékeket nem tartalmaz, hogy több hely maradjon a hatóanyagoknak!

  LEGYÉL TE AZ ELSŐ AKI ÉRTÉKELI A TERMÉKET!
Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Értem