Piactér / H

/ Helia-D Professional Zöld Nyugtató krém - dobozban

Helia-D Professional Zöld Nyugtató krém - dobozban

(0)
már 8 890 Ft-tól 1 eladónál


Kifejezetten az érzékeny bőr mindennapos ápolására szolgáló krém A Helia-D Professional Zöld Nyugtató krém zöld pigmentet tartalmazó színsemlegesítő krém, amely az arcbőr pirosságát csökkenti. Gyulladáscsökkentő Aloe Verát, fűzfakéreg-kivonatot, homoktövis olajat és egy speciális mitikus elixírt, a Mastic fa gyantájából készült alapanyagot tartalmaz. A Mastic fában nagy mennyiségben találhatók a bőr puhaságáért felelős ásványi anyagok, amelyek antioxidánsként hatnak, számos enzimet aktiválnak, kollagént termelnek, szabályozzák a faggyútermelést és elősegítik a sejtek regenerálódását. Elsősorban a gyulladásra hajlamos, érzékeny bőr számára nyújt megoldást. Figyelem! Tartalmas, sűrű állagú krém. Dekoratív papírdobozban szállítjuk, amely ajándékozásra is kitűnően alkalmas. Hatóanyagok: Klorofill, Aloe Vera, Fűzfakéreg-kivonat, Homoktövis olaj, Mastic fa gyanta, E-vitamin.

Bolt Ár


8 890 Ft
megnézem az eladónál

Kifejezetten az érzékeny bőr mindennapos ápolására szolgáló krém A Helia-D Professional Zöld Nyugtató krém zöld pigmentet tartalmazó színsemlegesítő krém, amely az arcbőr pirosságát csökkenti. Gyulladáscsökkentő Aloe Verát, fűzfakéreg-kivonatot, homoktövis olajat és egy speciális mitikus elixírt, a Mastic fa gyantájából készült alapanyagot tartalmaz. A Mastic fában nagy mennyiségben találhatók a bőr puhaságáért felelős ásványi anyagok, amelyek antioxidánsként hatnak, számos enzimet aktiválnak, kollagént termelnek, szabályozzák a faggyútermelést és elősegítik a sejtek regenerálódását. Elsősorban a gyulladásra hajlamos, érzékeny bőr számára nyújt megoldást. Figyelem! Tartalmas, sűrű állagú krém. Dekoratív papírdobozban szállítjuk, amely ajándékozásra is kitűnően alkalmas. Hatóanyagok: Klorofill, Aloe Vera, Fűzfakéreg-kivonat, Homoktövis olaj, Mastic fa gyanta, E-vitamin.

  LEGYÉL TE AZ ELSŐ AKI ÉRTÉKELI A TERMÉKET!
Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Értem