Számítástechnika - computer - notebook / Számítógép kiegészítő / Egyéb nyomtató kiegészítő

/ HARIO Mizudashi Coffee Pot - hideg kávékészítő kancsó piros 1000ml

HARIO Mizudashi Coffee Pot - hideg kávékészítő kancsó piros 1000ml

(0)
már 9 850 Ft-tól 1 eladónál


HARIO Mizudashi Coffee Pot - hideg kávékészítő kancsó piros 1000ml Ez az egyszerű kávé kivonatolási eszköz és módszer lehetővé teszi a kávé teljes testének és aromájának kioldását. HARIO Mizudashi Coffee Pot - hideg kávékészítő kancsó piros 1000ml A Hario hideg kávékészítő eszköz lehetőséget ad számunkra, hogy főzés és meleg hőhatások nélkül készítsünk egy aromás italt, kedvenc kávébabunk őrleményéből. Egy teljesen más íz világú, különleges ízű frissítőt kapunk. Ezzel a hideg eljárással kiküszöböljük a főzéskor keletkező keserű savakat, olajokat. A Mizudashi használata végtelenül egyszerű. Mellette lehetőséget ad a kísérletezésre, az őrlemény szemcsenagyság változtatásától elkezdve a mennyiség variálásán keresztül a hűtőszekrényben töltött időn keresztül. A kedvenc kávészemeket megdaráljuk közepes vagy annál egy kicsivel durvább szemcsenagyságra és 100 ml vízmennyiséghez kb. 5-6 g adagot számolunk. A darálmányunkat beleöntjük az edény szűrőjébe és aztán adjuk hozzá az 1000 ml vizet. Ezután megkevergetjük, és hűtőbe tesszük 8-12 óra időtartamra. Felhasználás előtt a szűrőt eltávolítjuk. Tulajdonságai: Meleg italok is készíthetők benne Tartós Japán minőség Könnyen tisztítható Hőenergia nélkül is használható

Bolt Ár


9 850 Ft
megnézem az eladónál

HARIO Mizudashi Coffee Pot - hideg kávékészítő kancsó piros 1000ml Ez az egyszerű kávé kivonatolási eszköz és módszer lehetővé teszi a kávé teljes testének és aromájának kioldását. HARIO Mizudashi Coffee Pot - hideg kávékészítő kancsó piros 1000ml A Hario hideg kávékészítő eszköz lehetőséget ad számunkra, hogy főzés és meleg hőhatások nélkül készítsünk egy aromás italt, kedvenc kávébabunk őrleményéből. Egy teljesen más íz világú, különleges ízű frissítőt kapunk. Ezzel a hideg eljárással kiküszöböljük a főzéskor keletkező keserű savakat, olajokat. A Mizudashi használata végtelenül egyszerű. Mellette lehetőséget ad a kísérletezésre, az őrlemény szemcsenagyság változtatásától elkezdve a mennyiség variálásán keresztül a hűtőszekrényben töltött időn keresztül. A kedvenc kávészemeket megdaráljuk közepes vagy annál egy kicsivel durvább szemcsenagyságra és 100 ml vízmennyiséghez kb. 5-6 g adagot számolunk. A darálmányunkat beleöntjük az edény szűrőjébe és aztán adjuk hozzá az 1000 ml vizet. Ezután megkevergetjük, és hűtőbe tesszük 8-12 óra időtartamra. Felhasználás előtt a szűrőt eltávolítjuk. Tulajdonságai: Meleg italok is készíthetők benne Tartós Japán minőség Könnyen tisztítható Hőenergia nélkül is használható

  LEGYÉL TE AZ ELSŐ AKI ÉRTÉKELI A TERMÉKET!
Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Értem