Piactér / G

/ Goji bogyó PRÉMIUM, 280 szem / 50g, 200g, 200 g, 200 g

Goji bogyó PRÉMIUM, 280 szem / 50g, 200g, 200 g, 200 g

(0)
már 4 470 Ft-tól 2 eladónál


Mannavita Goji bogyó - Lycium barbarum - Szuperfood. Kiszerelés: 200g A farkasbogyóként is ismert gyümölcsöt Közép-Ázsiában már több, mint 2000 éve fogyasztják. A Mannavita Goji bogyó, Ninghszia tartományban termő goji bogyókból készül. A természet egyik legtápanyag-dúsabb gyümölcse a goji, mely rendkívül gazdag vitamin-, ásványianyag-forrás , továbbá aminosavak, Omega olajok forrása. A szuperételek közé sorolják, mivel a legmagasabb tápanyagtartalommal bíró gyümölcsök egyike. Ily módon nagy mennyiségben tartalmaz vitaminokat, ásványi anyagokat és sok más létfontosságú tápanyagot. A goji bogyó poliszacharidokban gazdag (23%), emellett találhatók benne karotinoidok , flavonoidok, vitaminok , aminosavak és illóolaj,a magban pedig zsíros olaj, illetve szterolok. A termés C-vitamin tartalma 42 mg/100 g, ami a friss citromban találhatóhoz hasonló. A goji bogyó hatásai: jó hatással van a szemre táplálja a vesét és májat lassítja a természetes öregedés folyamatát erősíti a szervezet immunvédelmét csökkenti a szabad gyökök okozta veszélyt pozitívan hat az egészséges koleszterinekre segít a testsúly megtartásában, illetve kontrollálásában lassítja az őszülést és hajhullást pozitív hatással van a vérnyomásra, a vércukorszintre, az agyra és a véredényekre Adagolás, tudnivalók: Naponta 2 alkalommal 1 evőkanállal önmagában, vagy más ételekkel elkeverve (pl: joghurttal, müzlivel, süteményekkel) vagy tetszés szerint. Felbontás után 3 hónapon belül fogyassza el. Tárolás : Száraz, hűvös, fénytől védett helyen, 25°C fok alatt. A goji bogyó jótékony hatásai A goji már kisebb mennyiségben történő fogyasztása is sokat segít a tápanyagszegény életmód javításán. A goji hatásos alternatívát nyújt többek közt a szívbetegség , rák, cukorbetegség, depresszió, krónikus fáradtság , koleszterin problémák kezelésénél és a máj regenerálására. Segít fenntartani az egészséges keringési rendszert , a látást, a normális vércukor-, illetve az egészséges koleszterinszintet enyhíti a fejfájást és a szédülést. Csillapítja a stresszt és az idegességet, javítja az alvás minőségét . Elősegíti az egészséges máj- és veseműködést , az emésztést, támogatja a fogyókúrás folyamatot. Csökkenti a daganatos betegségek kialakulásának kockázatát. Enyhíti a változó kori tüneteket. Segít aktiválni a gyulladáscsökkentő enzimeket , és segít megelőzni a korai öregedést. Van benne E-vitamin is, mely igen ritkán fordul elő gyümölcsökben, csak gabonában és magvakban jellemző. Ellaginsav tartalma miatt megvédi a DNS-t a mutációktól és rákmegelőző hatású. Szintén rákellenes hatású a germánium , mely nyomelemet igen kevés gyümölcs tartalmaz, a goji egyike ezeknek. Ciperont is találunk benne, ami pozitívan hat a szívre és a vérnyomásra , továbbá kedvezően befolyásolja a menstruációs zavarokat. A méhnyakrák kezelésénél is alkalmazzák. Fizalint is tartalmaz, mely a sejtes immunitást serkenti és hatásos a leukémia főbb típusainak kezelésében. A fizalin nevű vegyületről bebizonyították, hogy növeli a lép természetes ölősejtek aktivitását , a normál és a tumoros egérben, és rák-ellenes hatása széles spektrumú. A hepatitisz B kezelésében szintén alkalmazzák. A goji tartalmaz betaint is, ami a máj kolin termelésében játszik szerepet, s ez a vegyület jótékonyan hat idegesség esetén, javítja a memóriát , gyorsítja az izom-növekedést és védi a májat is. A betain metil csoportjai révén a szervezet energiafolyamataiban is részt vesz, segít csökkenteni a homocisztein szintet, amely a szív-betegségek elsődleges rizikó faktora. A betain védi a sejt DNS -t. Összetevők: szárított goji bogyó. Permetszer és SO2 (kén-dioxid) mentes. Tápanyagok 1 evőkanál (5g) mennyiségben: Energiatartalom: 56kJ/14kcal Fehérje: 0,7g Szénhidrát: 2,4g Zsírsavak: 0,11g Nátrium: 0,02g A fenti beltartalmi értékek a termés függvényében változnak. Mannavita Goji bogyó - Lycium barbarum - Szuperfood. Kiszerelés: 200g A farkasbogyóként is ismert gyümölcsöt Közép-Ázsiában már több, mint 2000 éve fogyasztják. A Mannavita Goji bogyó, Ninghszia tartományban termő goji bogyókból készül. A természet egyik legtápanyag-dúsabb gyümölcse a goji, mely rendkívül gazdag vitamin-, ásványianyag-forrás , továbbá aminosavak, Omega olajok forrása. A szuperételek közé sorolják, mivel a legmagasabb tápanyagtartalommal bíró gyümölcsök egyike. Ily módon nagy mennyiségben tartalmaz vitaminokat, ásványi anyagokat és sok más létfontosságú tápanyagot. A goji bogyó poliszacharidokban gazdag (23%), emellett találhatók benne karotinoidok , flavonoidok, vitaminok , aminosavak és illóolaj,a magban pedig zsíros olaj, illetve szterolok. A termés C-vitamin tartalma 42 mg/100 g, ami a friss citromban találhatóhoz hasonló. A goji bogyó hatásai: jó hatással van a szemre táplálja a vesét és májat lassítja a természetes öregedés folyamatát erősíti a szervezet immunvédelmét csökkenti a szabad gyökök okozta veszélyt pozitívan hat az egészséges koleszterinekre segít a testsúly megtartásában, illetve kontrollálásában lassítja az őszülést és hajhullást pozitív hatással van a vérnyomásra, a vércukorszintre, az agyra és a véredényekre Adagolás, tudnivalók: Naponta 2 alkalommal 1 evőkanállal önmagában, vagy más ételekkel elkeverve (pl: joghurttal, müzlivel, süteményekkel) vagy tetszés szerint. Felbontás után 3 hónapon belül fogyassza el. Tárolás : Száraz, hűvös, fénytől védett helyen, 25°C fok alatt. A goji bogyó jótékony hatásai A goji már kisebb mennyiségben történő fogyasztása is sokat segít a tápanyagszegény életmód javításán. A goji hatásos alternatívát nyújt többek közt a szívbetegség , rák, cukorbetegség, depresszió, krónikus fáradtság , koleszterin problémák kezelésénél és a máj regenerálására. Segít fenntartani az egészséges keringési rendszert , a látást, a normális vércukor-, illetve az egészséges koleszterinszintet enyhíti a fejfájást és a szédülést. Csillapítja a stresszt és az idegességet, javítja az alvás minőségét . Elősegíti az egészséges máj- és veseműködést , az emésztést, támogatja a fogyókúrás folyamatot. Csökkenti a daganatos betegségek kialakulásának kockázatát. Enyhíti a változó kori tüneteket. Segít aktiválni a gyulladáscsökkentő enzimeket , és segít megelőzni a korai öregedést. Van benne E-vitamin is, mely igen ritkán fordul elő gyümölcsökben, csak gabonában és magvakban jellemző. Ellaginsav tartalma miatt megvédi a DNS-t a mutációktól és rákmegelőző hatású. Szintén rákellenes hatású a germánium , mely nyomelemet igen kevés gyümölcs tartalmaz, a goji egyike ezeknek. Ciperont is találunk benne, ami pozitívan hat a szívre és a vérnyomásra , továbbá kedvezően befolyásolja a menstruációs zavarokat. A méhnyakrák kezelésénél is alkalmazzák. Fizalint is tartalmaz, mely a sejtes immunitást serkenti és hatásos a leukémia főbb típusainak kezelésében. A fizalin nevű vegyületről bebizonyították, hogy növeli a lép természetes ölősejtek aktivitását , a normál és a tumoros egérben, és rák-ellenes hatása széles spektrumú. A hepatitisz B kezelésében szintén alkalmazzák. A goji tartalmaz betaint is, ami a máj kolin termelésében játszik szerepet, s ez a vegyület jótékonyan hat idegesség esetén, javítja a memóriát , gyorsítja az izom-növekedést és védi a májat is. A betain metil csoportjai révén a szervezet energiafolyamataiban is részt vesz, segít csökkenteni a homocisztein szintet, amely a szív-betegségek elsődleges rizikó faktora. A betain védi a sejt DNS -t. Összetevők: szárított goji bogyó. Permetszer és SO2 (kén-dioxid) mentes. Tápanyagok 1 evőkanál (5g) mennyiségben: Energiatartalom: 56kJ/14kcal Fehérje: 0,7g Szénhidrát: 2,4g Zsírsavak: 0,11g Nátrium: 0,02g A fenti beltartalmi értékek a termés függvényében változnak.

Mannavita Goji bogyó - Lycium barbarum - Szuperfood. Kiszerelés: 200g A farkasbogyóként is ismert gyümölcsöt Közép-Ázsiában már több, mint 2000 éve fogyasztják. A Mannavita Goji bogyó, Ninghszia tartományban termő goji bogyókból készül. A természet egyik legtápanyag-dúsabb gyümölcse a goji, mely rendkívül gazdag vitamin-, ásványianyag-forrás , továbbá aminosavak, Omega olajok forrása. A szuperételek közé sorolják, mivel a legmagasabb tápanyagtartalommal bíró gyümölcsök egyike. Ily módon nagy mennyiségben tartalmaz vitaminokat, ásványi anyagokat és sok más létfontosságú tápanyagot. A goji bogyó poliszacharidokban gazdag (23%), emellett találhatók benne karotinoidok , flavonoidok, vitaminok , aminosavak és illóolaj,a magban pedig zsíros olaj, illetve szterolok. A termés C-vitamin tartalma 42 mg/100 g, ami a friss citromban találhatóhoz hasonló. A goji bogyó hatásai: jó hatással van a szemre táplálja a vesét és májat lassítja a természetes öregedés folyamatát erősíti a szervezet immunvédelmét csökkenti a szabad gyökök okozta veszélyt pozitívan hat az egészséges koleszterinekre segít a testsúly megtartásában, illetve kontrollálásában lassítja az őszülést és hajhullást pozitív hatással van a vérnyomásra, a vércukorszintre, az agyra és a véredényekre Adagolás, tudnivalók: Naponta 2 alkalommal 1 evőkanállal önmagában, vagy más ételekkel elkeverve (pl: joghurttal, müzlivel, süteményekkel) vagy tetszés szerint. Felbontás után 3 hónapon belül fogyassza el. Tárolás : Száraz, hűvös, fénytől védett helyen, 25°C fok alatt. A goji bogyó jótékony hatásai A goji már kisebb mennyiségben történő fogyasztása is sokat segít a tápanyagszegény életmód javításán. A goji hatásos alternatívát nyújt többek közt a szívbetegség , rák, cukorbetegség, depresszió, krónikus fáradtság , koleszterin problémák kezelésénél és a máj regenerálására. Segít fenntartani az egészséges keringési rendszert , a látást, a normális vércukor-, illetve az egészséges koleszterinszintet enyhíti a fejfájást és a szédülést. Csillapítja a stresszt és az idegességet, javítja az alvás minőségét . Elősegíti az egészséges máj- és veseműködést , az emésztést, támogatja a fogyókúrás folyamatot. Csökkenti a daganatos betegségek kialakulásának kockázatát. Enyhíti a változó kori tüneteket. Segít aktiválni a gyulladáscsökkentő enzimeket , és segít megelőzni a korai öregedést. Van benne E-vitamin is, mely igen ritkán fordul elő gyümölcsökben, csak gabonában és magvakban jellemző. Ellaginsav tartalma miatt megvédi a DNS-t a mutációktól és rákmegelőző hatású. Szintén rákellenes hatású a germánium , mely nyomelemet igen kevés gyümölcs tartalmaz, a goji egyike ezeknek. Ciperont is találunk benne, ami pozitívan hat a szívre és a vérnyomásra , továbbá kedvezően befolyásolja a menstruációs zavarokat. A méhnyakrák kezelésénél is alkalmazzák. Fizalint is tartalmaz, mely a sejtes immunitást serkenti és hatásos a leukémia főbb típusainak kezelésében. A fizalin nevű vegyületről bebizonyították, hogy növeli a lép természetes ölősejtek aktivitását , a normál és a tumoros egérben, és rák-ellenes hatása széles spektrumú. A hepatitisz B kezelésében szintén alkalmazzák. A goji tartalmaz betaint is, ami a máj kolin termelésében játszik szerepet, s ez a vegyület jótékonyan hat idegesség esetén, javítja a memóriát , gyorsítja az izom-növekedést és védi a májat is. A betain metil csoportjai révén a szervezet energiafolyamataiban is részt vesz, segít csökkenteni a homocisztein szintet, amely a szív-betegségek elsődleges rizikó faktora. A betain védi a sejt DNS -t. Összetevők: szárított goji bogyó. Permetszer és SO2 (kén-dioxid) mentes. Tápanyagok 1 evőkanál (5g) mennyiségben: Energiatartalom: 56kJ/14kcal Fehérje: 0,7g Szénhidrát: 2,4g Zsírsavak: 0,11g Nátrium: 0,02g A fenti beltartalmi értékek a termés függvényében változnak. Mannavita Goji bogyó - Lycium barbarum - Szuperfood. Kiszerelés: 200g A farkasbogyóként is ismert gyümölcsöt Közép-Ázsiában már több, mint 2000 éve fogyasztják. A Mannavita Goji bogyó, Ninghszia tartományban termő goji bogyókból készül. A természet egyik legtápanyag-dúsabb gyümölcse a goji, mely rendkívül gazdag vitamin-, ásványianyag-forrás , továbbá aminosavak, Omega olajok forrása. A szuperételek közé sorolják, mivel a legmagasabb tápanyagtartalommal bíró gyümölcsök egyike. Ily módon nagy mennyiségben tartalmaz vitaminokat, ásványi anyagokat és sok más létfontosságú tápanyagot. A goji bogyó poliszacharidokban gazdag (23%), emellett találhatók benne karotinoidok , flavonoidok, vitaminok , aminosavak és illóolaj,a magban pedig zsíros olaj, illetve szterolok. A termés C-vitamin tartalma 42 mg/100 g, ami a friss citromban találhatóhoz hasonló. A goji bogyó hatásai: jó hatással van a szemre táplálja a vesét és májat lassítja a természetes öregedés folyamatát erősíti a szervezet immunvédelmét csökkenti a szabad gyökök okozta veszélyt pozitívan hat az egészséges koleszterinekre segít a testsúly megtartásában, illetve kontrollálásában lassítja az őszülést és hajhullást pozitív hatással van a vérnyomásra, a vércukorszintre, az agyra és a véredényekre Adagolás, tudnivalók: Naponta 2 alkalommal 1 evőkanállal önmagában, vagy más ételekkel elkeverve (pl: joghurttal, müzlivel, süteményekkel) vagy tetszés szerint. Felbontás után 3 hónapon belül fogyassza el. Tárolás : Száraz, hűvös, fénytől védett helyen, 25°C fok alatt. A goji bogyó jótékony hatásai A goji már kisebb mennyiségben történő fogyasztása is sokat segít a tápanyagszegény életmód javításán. A goji hatásos alternatívát nyújt többek közt a szívbetegség , rák, cukorbetegség, depresszió, krónikus fáradtság , koleszterin problémák kezelésénél és a máj regenerálására. Segít fenntartani az egészséges keringési rendszert , a látást, a normális vércukor-, illetve az egészséges koleszterinszintet enyhíti a fejfájást és a szédülést. Csillapítja a stresszt és az idegességet, javítja az alvás minőségét . Elősegíti az egészséges máj- és veseműködést , az emésztést, támogatja a fogyókúrás folyamatot. Csökkenti a daganatos betegségek kialakulásának kockázatát. Enyhíti a változó kori tüneteket. Segít aktiválni a gyulladáscsökkentő enzimeket , és segít megelőzni a korai öregedést. Van benne E-vitamin is, mely igen ritkán fordul elő gyümölcsökben, csak gabonában és magvakban jellemző. Ellaginsav tartalma miatt megvédi a DNS-t a mutációktól és rákmegelőző hatású. Szintén rákellenes hatású a germánium , mely nyomelemet igen kevés gyümölcs tartalmaz, a goji egyike ezeknek. Ciperont is találunk benne, ami pozitívan hat a szívre és a vérnyomásra , továbbá kedvezően befolyásolja a menstruációs zavarokat. A méhnyakrák kezelésénél is alkalmazzák. Fizalint is tartalmaz, mely a sejtes immunitást serkenti és hatásos a leukémia főbb típusainak kezelésében. A fizalin nevű vegyületről bebizonyították, hogy növeli a lép természetes ölősejtek aktivitását , a normál és a tumoros egérben, és rák-ellenes hatása széles spektrumú. A hepatitisz B kezelésében szintén alkalmazzák. A goji tartalmaz betaint is, ami a máj kolin termelésében játszik szerepet, s ez a vegyület jótékonyan hat idegesség esetén, javítja a memóriát , gyorsítja az izom-növekedést és védi a májat is. A betain metil csoportjai révén a szervezet energiafolyamataiban is részt vesz, segít csökkenteni a homocisztein szintet, amely a szív-betegségek elsődleges rizikó faktora. A betain védi a sejt DNS -t. Összetevők: szárított goji bogyó. Permetszer és SO2 (kén-dioxid) mentes. Tápanyagok 1 evőkanál (5g) mennyiségben: Energiatartalom: 56kJ/14kcal Fehérje: 0,7g Szénhidrát: 2,4g Zsírsavak: 0,11g Nátrium: 0,02g A fenti beltartalmi értékek a termés függvényében változnak.

  LEGYÉL TE AZ ELSŐ AKI ÉRTÉKELI A TERMÉKET!
Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Értem