Piactér / G

/ G21 - Vákuumfóliázó gép Nefrit

G21 - Vákuumfóliázó gép Nefrit

(0)
már 44 490 Ft-tól 2 eladónál


A dupla szivattyú biztosítja a tökéletes légelszívást, és a speciális forrasztás dupla huzalokkal megbízhatóan lezárja a csomagolást. Használhatja az élelmiszerek eltarthatóságának meghosszabbítása, lefagyasztása vagy sous-vide főzés céljából. A vákuumban lévő összetevőket így megvédi a levegő hatásaitól. Az eredmény egy ízében tökéletes, gazdag aromájú, színű a természetes savakkal teli étel.

Az elkészített steak porszívózása G21 Onyx vákuumhegesztővel. Grillezésre kész G21 vákuumzsákban pácolt hús.

Könnyű kezelhetőség, univerzális használat

A A G21 Nefrit vákuumozó nemcsak az élelmiszer csomagolásának lezárását teszi lehetővé, hanem a levegő kiszívását a Pulse Vacuum funkcióval, vagy az olvadási idő beállítását a fólia típusától függően.

Egy másik fontos funkció - vákuumozás pácoló edényben

A A G21 Nefrit vákuumozó nemcsak vákuumzsákokból vagy fóliákból tudja kiszívni a levegőt, hanem a vákuumpácoló edényekből is. Csak csatlakoztassa a tömlőt a G21 vákuumpácoló edény nyílásához (a tömlő része a doboz csomagolásának) 1,4 vagy 2 literes térfogattal, nyomja meg a megfelelő vezérlőgombot, és a dobozban lévő levegő megbízhatóan kiürül.

A G21 Nefrit előnye - pácoló funkció

Amennyiben pácolt ételt szeretne vákuumozni, használja a "Marinálás" funkciót. A bepácolt hús behelyezése után a hús pórusai ismételt szívással és a levegő beáramlásával kibővülnek, így a fűszerkeverék jobban bejuthat a hús rostjai közé.

Vákuumozottzöldségfélék és lazac főzésre készen áll a Sous-vide G21 Akura tűzhely segítségével. Vákuum hegesztő G21 pácoló hús betöltött tartályba G21.

Minimális szükséges eszköz a főzéshez

A sous-vide főzőnek köszönhetően az otthoni főzést egy magasabb szintre emelheti. Még speciális eszközökre és felszerelésekre sincs szüksége, csupán minőségi alapanyagok, egy fazék víz, egy sous-vide G21 Akura főző és egy G21 Nefrit vákuumozó szükséges.

A G21 Nefrit vákuumozó fő előnyei

  • erős dupla szivattyúval
  • forrasztás dupla huzalokkal a megbízható tömítés érdekében
  • vákuumcsomagoló tartálly a tekercseknek
  • "Marinálás" funkció
  • az olvadási idő beállítása a fólia típusától függően
  • fóliában vagy pácoló vákuumpácoló edényben történő vákuumozás
  • minőségi tervezés, egyszerű kezelés

Specifikációk

  • Teljesítmény: 200 W
  • Nyomás: -28,3 "Hg / -958 mbar
  • Max. fólia szélessége: 28 cm
  • Anyaga: műanyag
  • Forrasztás dupla huzallal: Igen
  • Levegő elszívás: Igen
  • Tápkábel hossza: 1,2 m
  • Színkialakítás: fekete test, szürke fedél
  • Méretek (Sz x Ma x Mé): 380 x 108 x 200 mm
  • Súly: 2,8 kg
  • A csomag méretei (Sz x Ma x Mé): 435 x 155 x 255 mm
  • A csomag súlya: 3,13 kg

Bolt Ár


44 490 Ft
megnézem az eladónál


44 560 Ft
megnézem az eladónál

A dupla szivattyú biztosítja a tökéletes légelszívást, és a speciális forrasztás dupla huzalokkal megbízhatóan lezárja a csomagolást. Használhatja az élelmiszerek eltarthatóságának meghosszabbítása, lefagyasztása vagy sous-vide főzés céljából. A vákuumban lévő összetevőket így megvédi a levegő hatásaitól. Az eredmény egy ízében tökéletes, gazdag aromájú, színű a természetes savakkal teli étel.

Az elkészített steak porszívózása G21 Onyx vákuumhegesztővel. Grillezésre kész G21 vákuumzsákban pácolt hús.

Könnyű kezelhetőség, univerzális használat

A A G21 Nefrit vákuumozó nemcsak az élelmiszer csomagolásának lezárását teszi lehetővé, hanem a levegő kiszívását a Pulse Vacuum funkcióval, vagy az olvadási idő beállítását a fólia típusától függően.

Egy másik fontos funkció - vákuumozás pácoló edényben

A A G21 Nefrit vákuumozó nemcsak vákuumzsákokból vagy fóliákból tudja kiszívni a levegőt, hanem a vákuumpácoló edényekből is. Csak csatlakoztassa a tömlőt a G21 vákuumpácoló edény nyílásához (a tömlő része a doboz csomagolásának) 1,4 vagy 2 literes térfogattal, nyomja meg a megfelelő vezérlőgombot, és a dobozban lévő levegő megbízhatóan kiürül.

A G21 Nefrit előnye - pácoló funkció

Amennyiben pácolt ételt szeretne vákuumozni, használja a "Marinálás" funkciót. A bepácolt hús behelyezése után a hús pórusai ismételt szívással és a levegő beáramlásával kibővülnek, így a fűszerkeverék jobban bejuthat a hús rostjai közé.

Vákuumozottzöldségfélék és lazac főzésre készen áll a Sous-vide G21 Akura tűzhely segítségével. Vákuum hegesztő G21 pácoló hús betöltött tartályba G21.

Minimális szükséges eszköz a főzéshez

A sous-vide főzőnek köszönhetően az otthoni főzést egy magasabb szintre emelheti. Még speciális eszközökre és felszerelésekre sincs szüksége, csupán minőségi alapanyagok, egy fazék víz, egy sous-vide G21 Akura főző és egy G21 Nefrit vákuumozó szükséges.

A G21 Nefrit vákuumozó fő előnyei

  • erős dupla szivattyúval
  • forrasztás dupla huzalokkal a megbízható tömítés érdekében
  • vákuumcsomagoló tartálly a tekercseknek
  • "Marinálás" funkció
  • az olvadási idő beállítása a fólia típusától függően
  • fóliában vagy pácoló vákuumpácoló edényben történő vákuumozás
  • minőségi tervezés, egyszerű kezelés

Specifikációk

  • Teljesítmény: 200 W
  • Nyomás: -28,3 "Hg / -958 mbar
  • Max. fólia szélessége: 28 cm
  • Anyaga: műanyag
  • Forrasztás dupla huzallal: Igen
  • Levegő elszívás: Igen
  • Tápkábel hossza: 1,2 m
  • Színkialakítás: fekete test, szürke fedél
  • Méretek (Sz x Ma x Mé): 380 x 108 x 200 mm
  • Súly: 2,8 kg
  • A csomag méretei (Sz x Ma x Mé): 435 x 155 x 255 mm
  • A csomag súlya: 3,13 kg

  LEGYÉL TE AZ ELSŐ AKI ÉRTÉKELI A TERMÉKET!
Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Értem