Piactér / E

/ Eveline facemed+hyaluronos micellás arclemosó 400 ml

Eveline facemed+hyaluronos micellás arclemosó 400 ml

(0)
már 1 460 Ft-tól 2 eladónál


EVELINE FACEMED HYALURONSAVAS MICELLÁS ARCLEMOSÓ 400ML Termék összetétele: Aqua, PEG-6 Caprylic/Capric Glycerides, Propanediol, Glycereth-26, Panthenol, Propylene Glycol, Cucumis Sativus Fruit Extract, Allantoin, Cetrimonium Bromide, Disodium EDTA, Xylitylglucoside, Anhydroxylitol, Xylitol, Glucose, Glycerin, Hydrolyzed Algin, Zinc Sulfate, Hydroxypropyltrimonium Hyaluronate, Sodium Hydroxide EVELINE FACEMED 3 az 1-ben hyaluronos micellás arclemosó 400 ml különösen érzékeny és száraz bőrre dermatológiailag tesztelt, alkoholmentes és fiziológiás pH-jú 24 órás hidratálás, eltávolítja még a vizálló sminket is, hatékonyan tisztít és csökkenti az irritációt. Használata: nedvesítsen be egy vattakorongot a mocellás vízzel és gyaengéden tisztítsa meg az arc, szem, ajak és nyak környékékt. Vízálló smink esetén néhány másodpercig tartsa a korongot a kívánt területen.

Bolt Ár


1 460 Ft
megnézem az eladónál


1 460 Ft
megnézem az eladónál

EVELINE FACEMED HYALURONSAVAS MICELLÁS ARCLEMOSÓ 400ML Termék összetétele: Aqua, PEG-6 Caprylic/Capric Glycerides, Propanediol, Glycereth-26, Panthenol, Propylene Glycol, Cucumis Sativus Fruit Extract, Allantoin, Cetrimonium Bromide, Disodium EDTA, Xylitylglucoside, Anhydroxylitol, Xylitol, Glucose, Glycerin, Hydrolyzed Algin, Zinc Sulfate, Hydroxypropyltrimonium Hyaluronate, Sodium Hydroxide EVELINE FACEMED 3 az 1-ben hyaluronos micellás arclemosó 400 ml különösen érzékeny és száraz bőrre dermatológiailag tesztelt, alkoholmentes és fiziológiás pH-jú 24 órás hidratálás, eltávolítja még a vizálló sminket is, hatékonyan tisztít és csökkenti az irritációt. Használata: nedvesítsen be egy vattakorongot a mocellás vízzel és gyaengéden tisztítsa meg az arc, szem, ajak és nyak környékékt. Vízálló smink esetén néhány másodpercig tartsa a korongot a kívánt területen.

  LEGYÉL TE AZ ELSŐ AKI ÉRTÉKELI A TERMÉKET!
Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Értem