Piactér / E

/ ÉDEN PRÉMIUM Bake-Free Kelt tészta lisztkeverék 1000 g

ÉDEN PRÉMIUM Bake-Free Kelt tészta lisztkeverék 1000 g

()
már 0 Ft-tól eladónál


Az Éden Prémium Bake-Free Kelt tészta lisztkeverékből remek péksütemények, kalácsok, kenyerek készíthetők. Mindenmentes és vegán.

 


Felhasználási terület: gluténmentes, tejmentes, tojásmentes, szójamentes, kukoricaliszt-, és keményítőmentes, burgonyamentes, rizsmentes, vegán, élelmi rostban gazdag, hozzáadott zsiradék nélküli kelt tésztás ételek készítéséhez.

Elkészítési javaslat:

ZSÍRMENTES ALAPRECEPT:


Hozzávalók 1 db körülbelül 390 grammos fonott kalácshoz:

  • 200 g lisztkeverék
  • 200 g langyos víz
  • 2,5 g Eden Premium fekete só (elhagyható)
  • 2,5 g Eden Premium kókuszvirág cukor
  • 50 g Eden Premium porrá őrölt eritrit
  • 1 tasak porélesztő (7 g)


Elkészítés:

Keverjük össze a hozzávalókat és lefedve meleg helyen kelesszük meg 60 perc alatt. Osszuk 3 egyforma részre és száraz felületen sodorjuk henger alakúra, majd fonjuk össze. Letakarva pihentessük 10 percig. Szilikonos sütőpapírral bélelt tepsin előmelegített 210 fokos sütőben süssük 10 percig, majd további 30 percig 180 fokon végig alsó-felső sütéssel.



Átlagos tápérték 100 g lisztkeverékben:

Energia:

1467 kJ

351 kcal

Zsír:

2,5 g

-Amelyből telített zsírsavak:

0,5 g

Szénhidrát:

70 g

-Amelyből cukrok:

0,6 g

Rost:

7,3 g

Fehérje:

9,4 g

Só:

0,03 g



Hozzáadott cukrot nem tartalmaz. Természetes módon előforduló cukrokat tartalmaz.

100 g kész, kisült, a recept alapján elkészített kalács átlagos tápértéke:

Energia:

824 kJ/197 kcal

Zsír:

1,4 g

- Amelyből telített
zsírsavak:

0,3 g

Szénhidrát:

52 g

-Amelyből cukrok:

0,9 g

- Amelyből poliolok:

14 g

Rost:

4 g

Fehérje:

5,2 g

Só:

0,7 g

 

100 g kész, kisült, a recept alapján elkészített fonott kalács átlagos felszívódó szénhidráttartalma: 38 g

 

ZSÍROS ALAPRECEPT:

Hozzávalók:

  • 300 g Bake-Free kelt tészta lisztkeverék
  • 300 g langyos víz
  • 50 g kókuszkrém
  • 2,5 g Eden Premium feketesó (elhagyható)
  • 2,5 g Eden Premium kókuszvirág cukor
  • 75 g Eden Premium porrá őrölt eritrit
  • 1 tasak porélesztő (7 g)

A formázáshoz:

  • 7 g Bake-Free kelt tészta lisztkeverék

 

Elkészítés:

Keverjük össze alaposan robotgéppel (1-es fokozaton 2-3 perc) a hozzávalókat és lefedve meleg helyen kelesszük meg 45 perc alatt. Osszuk 3 darab egyforma részre és enyhén lisztezett felületen sodorjunk belőle kukacokat, majd fonjuk össze és tegyük szilikonos sütőpapírral bélelt 12x25 cm-es formába. Letakarva kelesszük tovább 15 percig. Előmelegített 210 fokos sütőben süssük 40 percig alsó-felső sütéssel, majd további 20 percig 180 fokon szintén alsó, felső sütéssel. Várjuk meg amíg teljesen kihűl, utána szeletelhetjük. Kisülve körülbelül 625,5 g lesz.

100 g kisült kalács átlagos tápértéke: 186 kcal, 2,9 g zsír, 45 g szénhidrát amelyből poliolok 12 g, 3,5 g rost, 4,6 g fehérje

100 g kisült kalács átlagos felszívódó szénhidráttartalma: 33 g


Gluténmentes üzemben készült.

Származási hely: Magyarország

Tárolás: Száraz, hűvös helyen.

Allergén információ: A termék dióféléket is feldolgozó üzemben készült.

Összetevők: gluténmentes lisztkeverék (köles liszt [köles: Lengyelország], teff liszt, quinoa liszt), tápióka keményítő, útifű maghéj liszt

Bolt Ár


2 700 Ft
megnézem az eladónál


2 700 Ft
megnézem az eladónál

Az Éden Prémium Bake-Free Kelt tészta lisztkeverékből remek péksütemények, kalácsok, kenyerek készíthetők. Mindenmentes és vegán.

 


Felhasználási terület: gluténmentes, tejmentes, tojásmentes, szójamentes, kukoricaliszt-, és keményítőmentes, burgonyamentes, rizsmentes, vegán, élelmi rostban gazdag, hozzáadott zsiradék nélküli kelt tésztás ételek készítéséhez.

Elkészítési javaslat:

ZSÍRMENTES ALAPRECEPT:


Hozzávalók 1 db körülbelül 390 grammos fonott kalácshoz:

  • 200 g lisztkeverék
  • 200 g langyos víz
  • 2,5 g Eden Premium fekete só (elhagyható)
  • 2,5 g Eden Premium kókuszvirág cukor
  • 50 g Eden Premium porrá őrölt eritrit
  • 1 tasak porélesztő (7 g)


Elkészítés:

Keverjük össze a hozzávalókat és lefedve meleg helyen kelesszük meg 60 perc alatt. Osszuk 3 egyforma részre és száraz felületen sodorjuk henger alakúra, majd fonjuk össze. Letakarva pihentessük 10 percig. Szilikonos sütőpapírral bélelt tepsin előmelegített 210 fokos sütőben süssük 10 percig, majd további 30 percig 180 fokon végig alsó-felső sütéssel.



Átlagos tápérték 100 g lisztkeverékben:

Energia:

1467 kJ

351 kcal

Zsír:

2,5 g

-Amelyből telített zsírsavak:

0,5 g

Szénhidrát:

70 g

-Amelyből cukrok:

0,6 g

Rost:

7,3 g

Fehérje:

9,4 g

Só:

0,03 g



Hozzáadott cukrot nem tartalmaz. Természetes módon előforduló cukrokat tartalmaz.

100 g kész, kisült, a recept alapján elkészített kalács átlagos tápértéke:

Energia:

824 kJ/197 kcal

Zsír:

1,4 g

- Amelyből telített
zsírsavak:

0,3 g

Szénhidrát:

52 g

-Amelyből cukrok:

0,9 g

- Amelyből poliolok:

14 g

Rost:

4 g

Fehérje:

5,2 g

Só:

0,7 g

 

100 g kész, kisült, a recept alapján elkészített fonott kalács átlagos felszívódó szénhidráttartalma: 38 g

 

ZSÍROS ALAPRECEPT:

Hozzávalók:

  • 300 g Bake-Free kelt tészta lisztkeverék
  • 300 g langyos víz
  • 50 g kókuszkrém
  • 2,5 g Eden Premium feketesó (elhagyható)
  • 2,5 g Eden Premium kókuszvirág cukor
  • 75 g Eden Premium porrá őrölt eritrit
  • 1 tasak porélesztő (7 g)

A formázáshoz:

  • 7 g Bake-Free kelt tészta lisztkeverék

 

Elkészítés:

Keverjük össze alaposan robotgéppel (1-es fokozaton 2-3 perc) a hozzávalókat és lefedve meleg helyen kelesszük meg 45 perc alatt. Osszuk 3 darab egyforma részre és enyhén lisztezett felületen sodorjunk belőle kukacokat, majd fonjuk össze és tegyük szilikonos sütőpapírral bélelt 12x25 cm-es formába. Letakarva kelesszük tovább 15 percig. Előmelegített 210 fokos sütőben süssük 40 percig alsó-felső sütéssel, majd további 20 percig 180 fokon szintén alsó, felső sütéssel. Várjuk meg amíg teljesen kihűl, utána szeletelhetjük. Kisülve körülbelül 625,5 g lesz.

100 g kisült kalács átlagos tápértéke: 186 kcal, 2,9 g zsír, 45 g szénhidrát amelyből poliolok 12 g, 3,5 g rost, 4,6 g fehérje

100 g kisült kalács átlagos felszívódó szénhidráttartalma: 33 g


Gluténmentes üzemben készült.

Származási hely: Magyarország

Tárolás: Száraz, hűvös helyen.

Allergén információ: A termék dióféléket is feldolgozó üzemben készült.

Összetevők: gluténmentes lisztkeverék (köles liszt [köles: Lengyelország], teff liszt, quinoa liszt), tápióka keményítő, útifű maghéj liszt

  LEGYÉL TE AZ ELSŐ AKI ÉRTÉKELI A TERMÉKET!
Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Értem