A csomag tartalma:
- 1 üveg Bio Zöldbúzafű koktél 750 ml
- 1 üveg Bio Zöldséglé 750 ml
- 1 üveg Ananászlé 750 ml
- 1 üveg Céklalé (bio) 750 ml
- 1 üveg Sárgarépalé (bio) 750 ml
Dr. Steinberger Bio Zöldbúzafű koktél:
A természet csodája.
Zöldbúzafű levéből (45%), zöldteából, almaléből, agavesűrítményből készül, spirulina mikroalga hozzáadásával. A búzafű friss levében vitaminok, enzimek, fehérjék és klorofil, valamint több, mint 90-féle ásványi anyag és nyomelem található. Vasból a parajban lévő mennyiség tízszeresét tartalmazza.
Évszázadok óta foglalkoztatja az emberiséget, hogyan lehet a búza fűnagyságú leveléből olyan levet kinyerni, amely tartalmazza a benne rejlő értékes anyagokat. Az otthoni préselés fáradsága helyett válassza a különleges Dr.Steinberger bio Zöldbúzafű koktélt.
Dr.Steinberger Bio Zöldséglé:
Kalóriaszegény.
Biológiailag termesztett zöldségek ízletes leve. A kíméletes gyártási eljárás megőrzi a zöldségekben található vitaminokat és ásványi anyagokat. A paradicsom íze mellett jól kivehető a zeller, a lestyán és a cékla zamata is. Tartalmaz még sárgarépát, uborkát, savanyú káposztát, hagymát, paprikát, kaprot, citromlevet, bazsalikomot, köményt és petrezselymet. Kalóriaszegény, ezért lékúrához is kitűnő. Salátaöntetként is finom. Melegítve – de nem forralva – ízletes levesként is fogyasztható.
Dr. Steinberger Ananászlé:
Direktlé, nem koncentrátumból készül.
A Dr.Steinberger Ananászléhez válogatott érett ananászt (bromeliaceae) dolgoznak fel. Az ananászt meghámozzák és a teljes gyümölcsöt kíméletesen feldolgozzák. Ennek következtében az Ananászlé tartalmazza a gyümölcs értékes alkotóelemeit, így magát a gyümölcs húsát is. Különlegesen frissítő hatású. Lékúrához is ajánlott. Cukor hozzáadása nélkül készült.
Dr.Steinberger Bio Céklalé:
A természet ajándéka.
A cékla kalciumot, foszfort, vasat, nátriumot, káliumot, ként, magnéziumot, A-, B- és C-vitamint tartalmaz. Régóta ismert a céklában található vörös festékanyag, a betanin. A zöldségek közül talán a cékla a legismertebb, hiszen a hagyományos táplálkozásban fontos szerepet kapott. A biológiai termesztés biztosítja, hogy a Dr.Steinberger Céklalé a növény valamennyi hasznos alkotóelemét hiánytalanul tartalmazza. Lékúrához is kiváló.
Dr.Steinberger Bio Sárgarépalé:
Biológiai termesztésű zöldség értékes leve.
A frissen szedett répát különleges eljárással, kíméletesen préselik.
A bétakarotint a szervezet a répaléből jobban fel tudja venni, mint magából a zöldségből. Már 100 ml fedezi a napi bétakarotin-szükséglet egészét, amelyből a szervezet A-vitamint állít elő. A sárgarépában található még számos ásványi anyag, B-komplex, C-, E- és K-vitamin.
Fogyasztási javaslat:
Az öt ajánlott zöldség-, illetve gyümölcslé: (sorrendjük is betartandó!)
1. nap: Zöldbúzafű koktél
2. nap: Zöldséglé
3. nap: Ananászlé
4. nap: Céklalé
5. nap: Sárgarépalé
Napi elosztás:
Reggeli: 1,5 dl Dr. Steinberger lé + 2 szelet rozsos kenyér.
Tízórai: 1,5 dl Dr. Steinberger lé + 1 szelet rozsos kenyér.
Ebéd: 1,5 dl Dr. Steinberger lé + 2 szelet rozsos kenyér.
Uzsonna: 1,5 dl Dr. Steinberger lé + 1 szelet rozsos kenyér.
Vacsora: 1,5 dl Dr. Steinberger lé + 1 szelet rozsos kenyér.
A kúra alatt fontos naponta 2,5-3 liter víz elfogyasztása!