Piactér / D

/ Dr. Carob 100% Fekete áfonya és Gránátalma koncentrátum 700 g

Dr. Carob 100% Fekete áfonya és Gránátalma koncentrátum 700 g

(0)
már 21 990 Ft-tól 4 eladónál


Fekete áfonya Az áfonya egy különleges szuperélelmiszer, számos bizonyított egészségvédő hatással. Különösen gazdag katekin típusú cserzőanyagokban (5 – 10%), antioxidáns vegyületekben (antociánok: 0,5%; flavonoidok). Emellett pektin, szerves savak (citromsav, aszkorbinsav), nagy mennyiségű vas, A-, C- és D-vitamin található benne. Laborkutatások kimutatták, hogy az áfonya serkenti az érfal prosztaciklinek termelődését, ami érfalvédő hatású. Humán vizsgálatban a trombocyta aggregációt gátló és gyulladásgátló hatását is bizonyították. Ezzel egyértelmű, hogy védi az érfalakat, javítja a kiserek keringését. A cserzőanyagok erősítik a tápcsatornai nyálkahártyát a szájüregtől a végbélig, gátolják fertőzések kialakulását, vérzéscsökkentő hatásúak. Antioxidáns tartalmánál fogva öregedésgátló, rákos mutációk kockázatát csökkentő hatása is elismert. Állatkísérletekben igazolták vércukor és vérzsírcsökkentő hatását. Gránátalma Kutatások szerint a gránátalma antioxidáns hatása háromszor akkora, mint a vörösbornak vagy a zöld teának. A gránátalma nagy mennyiségben tartalmaz polifenolokat, C-vitamint, flavonoidokat, gyümölcscukrot. Az egyik leggazdagabb forrása az ellegsavnak. A gránátalma gyulladáscsökkentő és immunrendszer stabilizáló hatással bír. A szív és érrendszer legjobb barátja, mivel segít megtartani az érfalak rugalmasságát, így biztosítja a vér megfelelő áramlását. Csökkenti az LDL (rossz) koleszterin szintet és az érfalakra lerakódó plakkokat, ezáltal segítséget nyújthat az érelmeszesedés megelőzésében. Tartalmaz ugyan gyümölcscukrot, de nem emeli meg a vércukorszintet. Segíti az egészséges bélműködést, nyugtatólag hat a gyomorra. Bőségesen tartalmaz vasat, ezért vérszegénység ellen is alkalmazható. Energiával látja el a szervezetet. A gránátalmában megtalálható polifenolok: tanninok, kvercetinek, antociánok valamint az ellegsav, melyek bizonyítottan erős daganat megelőző hatással bírnak. Ajánlott napi adagolás 1 x 10 ml (kb. 1 evőkanál) vagy 2 x 10 ml (kb. 2 evőkanál). Az Áfonya-Gránátalma koncentrátum önmagában is fogyasztható, de bevehető vízzel vagy más tetszőleges folyadékkal hígítva. A termék egy speciális, kímélő eljárással készül, tartósítószer felhasználása nélkül. A koncentrátum tartalmazza a magot, és a gyümölcshúst, ellenben a héját nem. Felbontás után nem szükséges hűtőszekrényben tárolni (és nem is ajánlott, mivel a hideg hatására besűrűsödhet). Felbontás után, szobahőmérsékleten 3-4 hónapig tartható el. Átlagos tápértéktartalom 100 grammban Tápérték jelölés 100 g-ban Energia 266 kcal / 1132 kJ Zsírtartalom 0,28 g Telített zsír 0,18 g Teljes cukor 48,09 g Szénhidrát 64,86 Fehérje 1,1 g Élelmi rost 0,64 g Só 0,04% Kálium 1027,7 mg Kálcium 143,3 mg Foszfor 56,9 mg Megnézium 95,3 mg Vas 1,53 mg Cink 0,5 mg Szelén 1,6 µg Forg.nyilv.szám: GYP-0160 Származási ország Törökország Fekete áfonya Az áfonya egy különleges szuperélelmiszer, számos bizonyított egészségvédő hatással. Különösen gazdag katekin típusú cserzőanyagokban (5 – 10%), antioxidáns vegyületekben (antociánok: 0,5%; flavonoidok). Emellett pektin, szerves savak (citromsav, aszkorbinsav), nagy mennyiségű vas, A-, C- és D-vitamin található benne. Laborkutatások kimutatták, hogy az áfonya serkenti az érfal prosztaciklinek termelődését, ami érfalvédő hatású. Humán vizsgálatban a trombocyta aggregációt gátló és gyulladásgátló hatását is bizonyították. Ezzel egyértelmű, hogy védi az érfalakat, javítja a kiserek keringését. A cserzőanyagok erősítik a tápcsatornai nyálkahártyát a szájüregtől a végbélig, gátolják fertőzések kialakulását, vérzéscsökkentő hatásúak. Antioxidáns tartalmánál fogva öregedésgátló, rákos mutációk kockázatát csökkentő hatása is elismert. Állatkísérletekben igazolták vércukor és vérzsírcsökkentő hatását. Gránátalma Kutatások szerint a gránátalma antioxidáns hatása háromszor akkora, mint a vörösbornak vagy a zöld teának. A gránátalma nagy mennyiségben tartalmaz polifenolokat, C-vitamint, flavonoidokat, gyümölcscukrot. Az egyik leggazdagabb forrása az ellegsavnak. A gránátalma gyulladáscsökkentő és immunrendszer stabilizáló hatással bír. A szív és érrendszer legjobb barátja, mivel segít megtartani az érfalak rugalmasságát, így biztosítja a vér megfelelő áramlását. Csökkenti az LDL (rossz) koleszterin szintet és az érfalakra lerakódó plakkokat, ezáltal segítséget nyújthat az érelmeszesedés megelőzésében. Tartalmaz ugyan gyümölcscukrot, de nem emeli meg a vércukorszintet. Segíti az egészséges bélműködést, nyugtatólag hat a gyomorra. Bőségesen tartalmaz vasat, ezért vérszegénység ellen is alkalmazható. Energiával látja el a szervezetet. A gránátalmában megtalálható polifenolok: tanninok, kvercetinek, antociánok valamint az ellegsav, melyek bizonyítottan erős daganat megelőző hatással bírnak. Ajánlott napi adagolás 1 x 10 ml (kb. 1 evőkanál) vagy 2 x 10 ml (kb. 2 evőkanál). Az Áfonya-Gránátalma koncentrátum önmagában is fogyasztható, de bevehető vízzel vagy más tetszőleges folyadékkal hígítva. A termék egy speciális, kímélő eljárással készül, tartósítószer felhasználása nélkül. A koncentrátum tartalmazza a magot, és a gyümölcshúst, ellenben a héját nem. Felbontás után nem szükséges hűtőszekrényben tárolni (és nem is ajánlott, mivel a hideg hatására besűrűsödhet). Felbontás után, szobahőmérsékleten 3-4 hónapig tartható el. Átlagos tápértéktartalom 100 grammban Tápérték jelölés 100 g-ban Energia 266 kcal / 1132 kJ Zsírtartalom 0,28 g Telített zsír 0,18 g Teljes cukor 48,09 g Szénhidrát 64,86 Fehérje 1,1 g Élelmi rost 0,64 g Só 0,04% Kálium 1027,7 mg Kálcium 143,3 mg Foszfor 56,9 mg Megnézium 95,3 mg Vas 1,53 mg Cink 0,5 mg Szelén 1,6 µg Forg.nyilv.szám: GYP-0160 Származási ország Törökország

Fekete áfonya Az áfonya egy különleges szuperélelmiszer, számos bizonyított egészségvédő hatással. Különösen gazdag katekin típusú cserzőanyagokban (5 – 10%), antioxidáns vegyületekben (antociánok: 0,5%; flavonoidok). Emellett pektin, szerves savak (citromsav, aszkorbinsav), nagy mennyiségű vas, A-, C- és D-vitamin található benne. Laborkutatások kimutatták, hogy az áfonya serkenti az érfal prosztaciklinek termelődését, ami érfalvédő hatású. Humán vizsgálatban a trombocyta aggregációt gátló és gyulladásgátló hatását is bizonyították. Ezzel egyértelmű, hogy védi az érfalakat, javítja a kiserek keringését. A cserzőanyagok erősítik a tápcsatornai nyálkahártyát a szájüregtől a végbélig, gátolják fertőzések kialakulását, vérzéscsökkentő hatásúak. Antioxidáns tartalmánál fogva öregedésgátló, rákos mutációk kockázatát csökkentő hatása is elismert. Állatkísérletekben igazolták vércukor és vérzsírcsökkentő hatását. Gránátalma Kutatások szerint a gránátalma antioxidáns hatása háromszor akkora, mint a vörösbornak vagy a zöld teának. A gránátalma nagy mennyiségben tartalmaz polifenolokat, C-vitamint, flavonoidokat, gyümölcscukrot. Az egyik leggazdagabb forrása az ellegsavnak. A gránátalma gyulladáscsökkentő és immunrendszer stabilizáló hatással bír. A szív és érrendszer legjobb barátja, mivel segít megtartani az érfalak rugalmasságát, így biztosítja a vér megfelelő áramlását. Csökkenti az LDL (rossz) koleszterin szintet és az érfalakra lerakódó plakkokat, ezáltal segítséget nyújthat az érelmeszesedés megelőzésében. Tartalmaz ugyan gyümölcscukrot, de nem emeli meg a vércukorszintet. Segíti az egészséges bélműködést, nyugtatólag hat a gyomorra. Bőségesen tartalmaz vasat, ezért vérszegénység ellen is alkalmazható. Energiával látja el a szervezetet. A gránátalmában megtalálható polifenolok: tanninok, kvercetinek, antociánok valamint az ellegsav, melyek bizonyítottan erős daganat megelőző hatással bírnak. Ajánlott napi adagolás 1 x 10 ml (kb. 1 evőkanál) vagy 2 x 10 ml (kb. 2 evőkanál). Az Áfonya-Gránátalma koncentrátum önmagában is fogyasztható, de bevehető vízzel vagy más tetszőleges folyadékkal hígítva. A termék egy speciális, kímélő eljárással készül, tartósítószer felhasználása nélkül. A koncentrátum tartalmazza a magot, és a gyümölcshúst, ellenben a héját nem. Felbontás után nem szükséges hűtőszekrényben tárolni (és nem is ajánlott, mivel a hideg hatására besűrűsödhet). Felbontás után, szobahőmérsékleten 3-4 hónapig tartható el. Átlagos tápértéktartalom 100 grammban Tápérték jelölés 100 g-ban Energia 266 kcal / 1132 kJ Zsírtartalom 0,28 g Telített zsír 0,18 g Teljes cukor 48,09 g Szénhidrát 64,86 Fehérje 1,1 g Élelmi rost 0,64 g Só 0,04% Kálium 1027,7 mg Kálcium 143,3 mg Foszfor 56,9 mg Megnézium 95,3 mg Vas 1,53 mg Cink 0,5 mg Szelén 1,6 µg Forg.nyilv.szám: GYP-0160 Származási ország Törökország Fekete áfonya Az áfonya egy különleges szuperélelmiszer, számos bizonyított egészségvédő hatással. Különösen gazdag katekin típusú cserzőanyagokban (5 – 10%), antioxidáns vegyületekben (antociánok: 0,5%; flavonoidok). Emellett pektin, szerves savak (citromsav, aszkorbinsav), nagy mennyiségű vas, A-, C- és D-vitamin található benne. Laborkutatások kimutatták, hogy az áfonya serkenti az érfal prosztaciklinek termelődését, ami érfalvédő hatású. Humán vizsgálatban a trombocyta aggregációt gátló és gyulladásgátló hatását is bizonyították. Ezzel egyértelmű, hogy védi az érfalakat, javítja a kiserek keringését. A cserzőanyagok erősítik a tápcsatornai nyálkahártyát a szájüregtől a végbélig, gátolják fertőzések kialakulását, vérzéscsökkentő hatásúak. Antioxidáns tartalmánál fogva öregedésgátló, rákos mutációk kockázatát csökkentő hatása is elismert. Állatkísérletekben igazolták vércukor és vérzsírcsökkentő hatását. Gránátalma Kutatások szerint a gránátalma antioxidáns hatása háromszor akkora, mint a vörösbornak vagy a zöld teának. A gránátalma nagy mennyiségben tartalmaz polifenolokat, C-vitamint, flavonoidokat, gyümölcscukrot. Az egyik leggazdagabb forrása az ellegsavnak. A gránátalma gyulladáscsökkentő és immunrendszer stabilizáló hatással bír. A szív és érrendszer legjobb barátja, mivel segít megtartani az érfalak rugalmasságát, így biztosítja a vér megfelelő áramlását. Csökkenti az LDL (rossz) koleszterin szintet és az érfalakra lerakódó plakkokat, ezáltal segítséget nyújthat az érelmeszesedés megelőzésében. Tartalmaz ugyan gyümölcscukrot, de nem emeli meg a vércukorszintet. Segíti az egészséges bélműködést, nyugtatólag hat a gyomorra. Bőségesen tartalmaz vasat, ezért vérszegénység ellen is alkalmazható. Energiával látja el a szervezetet. A gránátalmában megtalálható polifenolok: tanninok, kvercetinek, antociánok valamint az ellegsav, melyek bizonyítottan erős daganat megelőző hatással bírnak. Ajánlott napi adagolás 1 x 10 ml (kb. 1 evőkanál) vagy 2 x 10 ml (kb. 2 evőkanál). Az Áfonya-Gránátalma koncentrátum önmagában is fogyasztható, de bevehető vízzel vagy más tetszőleges folyadékkal hígítva. A termék egy speciális, kímélő eljárással készül, tartósítószer felhasználása nélkül. A koncentrátum tartalmazza a magot, és a gyümölcshúst, ellenben a héját nem. Felbontás után nem szükséges hűtőszekrényben tárolni (és nem is ajánlott, mivel a hideg hatására besűrűsödhet). Felbontás után, szobahőmérsékleten 3-4 hónapig tartható el. Átlagos tápértéktartalom 100 grammban Tápérték jelölés 100 g-ban Energia 266 kcal / 1132 kJ Zsírtartalom 0,28 g Telített zsír 0,18 g Teljes cukor 48,09 g Szénhidrát 64,86 Fehérje 1,1 g Élelmi rost 0,64 g Só 0,04% Kálium 1027,7 mg Kálcium 143,3 mg Foszfor 56,9 mg Megnézium 95,3 mg Vas 1,53 mg Cink 0,5 mg Szelén 1,6 µg Forg.nyilv.szám: GYP-0160 Származási ország Törökország

  LEGYÉL TE AZ ELSŐ AKI ÉRTÉKELI A TERMÉKET!
Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Értem