ÖSSZETEVŐK: Tamari szójaszósz (51%) (viz, szójabab, shochu [víz, erjesztett rizs, só], pirított szójabab), rizsszirup (28%), fehér borecet, mirin (édesrizs, shochu [víz, erjesztett rizs], erjesztett rizs), gabonaalkohol (ethanol) fokhagymapüré, tengeri só, almajuice koncentrátum, feketebors, fehérbors, víz.
Az összetevők bio gazdaságból származnak.
Kevesebb, mint 10 ppm (3,5 ppm) kén-dioxid van jelen a végtermékben (a fehérborecet-összetevőben tartósítószerként használják)
Ez a dijnyertes termékünk kiváló izesitő sültekhez, rostonsültekhez, grill és pácolt ételekhez.
Hagyományos japán recept alapján készül saját tamari szójaszószunk felhasználásával és más kiválló, magas minőségű öszetevőkből - hozzáadott cukor nélkül.