A borsikafű, vagy csombor az erdélyi konyha jól ismert fűszere. Kellemes aromája mellett mitológiai múltja és gyógyereje is hozzájárul ahhoz, hogy az ókor óta ismert és kedvelt fűszer. A borsikafű ajánlott vadhúsok pácolásához, borspótlóként különböző vörös húsokhoz. Most ennek szárított változatát ajánljuk Önnek. A szárított borsikafű földimogyorót, diót, zellert, mustármagot és szezámmagot is feldolgozó üzemben került csomagolásra. Fűszerek, fűszerkeverékek gasztro kiszerelésben Nagyobb kiszerelésre lenne szüksége? Éttermek, vendéglők, nagykonyhák részére ezt a fűszert nagyobb kiszerelésben is el tudjuk készíteni. Ha ilyenre van szüksége, kérjen tőlünk személyre szabott árajánlatot bármely fűszerre vagy fűszerkeverékre, a szükséges kiszerelés, és a havi várható mennyiség megjelölésével az elérhetőségeink menüpontban található űrlap segítségével. A Fűszeráruház elérhetőségei >>