Blog bejegyzések

okosságok kicsiknek és nagyoknak

 


Tippek hűtőszekrény, hőtőgép vásárlásához

Felmerül a kérdés a legelején: milyen szempontok alapján válasszunk hűtőgépet?

Egy hűtőszekrény keresgélésekor 4 fő szempont amit érdemes figyelembe venni. Először is, viszonylag kézenfekvő a kérdés, hogy mekkora hely áll rendelkezésünkre.
Fontos még a magasságon és a szélességen kívül a mélységre is figyelni. A második szempont a hűtőszekrény színe és kinézete. Bár úgy tűnhet, hogy a hűtő külseje csak egy másodlagos szempont, de ha nem beépíthető hűtőről beszélünk, akkor igenis számít, hogy a készülék csak egy gép lesz a konyhában, vagy az ékköve. Választhatunk fehér, piros, fekete, kék vagy akár inox színt, digitális kijelzős vagy letisztult formát is.

A harmadik szempont a hűtőszekrény energiaosztálya. Léteznek már az "A" kategóriától az "A+++" energiaosztályig bezárólag különböző besorolású hűtőszekrények. Minél több a "+", annál alacsonyabb lesz a villanyszámlánk. A negyedik fő szempont a hűtősgép ára és minősége. Ez a két tulajdonság többnyire összefügg. Egy magasabb árkategóriás hűtőszekrény tovább fog működni, mint egy olcsó hűtő.

Nem elhanyagolható a hűtési rendszer, így a hagyományos hűtési módot, vagy a No Frost technológiát választjuk. A no frost a modern megoldás, úgy működik mint a klímák. A hideg levegőt befújva keringetve hűtik, vagy fagyasztják az ételeket. Ennél a megoldásnál az étel önmagában fagy meg, nincs jégréteg képződés. Így akár lágy gyümölcsöt is fagyaszthatunk károsodás nélkül. Az Ár Radaron megtalálhatóak az akciós hűtők, a szépséghibás hűtők és a gyári csomagolt hűtőszekrények is.

Akkor rajta, itt meg is nézheted a kínálatot: HŰTŐSZEKRÉNYEK


Női táskát mi alapján keresgéljünk?

Női táska vásárláskor választhatunk színek szerint. Figyelembe vehetjük a fül méretet, hogy kézi, vagy válltáskát szeretnénk.
Pakolás szempontjából el kell döntenünk, hogy kívül legyen-e zseb, illetve belül legyen-e több rekesz és ezek hogyan záródjanak, kézenfekfő lehet a zippzáras megoldás.

Alkalomhoz illően dönthetünk nagyobb illetve kisebb méret mellett is, hiszen egy "mozi" megnézéséhez felesleges "sok cuccot" magunkkal vinni.
További szempont a női táskánk minősége és ára. Ez a két tulajdonság többnyire összefügg. Egy magasabb árkategóriás táska tartósabb lesz, tovább szolgál minket mint egy olcsó.

A márka is sokat vethet a latba, hiszen a megjelenés alkalmanként fontos lehet és nem mindegy, hogy mások által is ismert márka van a kezünkben. Nem legutolsó sorban válasszunk olyan női táskát, amely a költségvetésünknek legjobban megfelel.

Az Ár Radaron itt válogathatsz kedvedre: NŐI TÁSKÁK


Segítünk drón választásban néhány ötlettel

Drón vásárlásakor több szempontot érdemes figyelembe venni. Először is, hogy milyen célra használjuk?
Játékra, felvétel készítésére? Játékra elég lehet egy egyszerűbb és olcsóbb kivitel. Mivel ilyenkor a reptetés a fő szempont.
Felvétel készítésére érdemes már a beépített kamera felbontását, a WIFI erősségét, hatótávolságát is figyelembe venni.

Ilyenkor, jó ha rendelkezik telefonra, vagy laptopra élőkép küldési lehetőséggel. A magasságtartás szintén előny lehet, ha egy pozícióból szeretnénk pásztázni a teret, mert így ugyanabból a szemszögből készülhet a felvétel akár huzamosabb ideig. érdemes még még a rotorok számát is szem előtt tartani.

Egy több rotoros drón stabilabban és tartósabb is lehet. Léteznek kicsi, mini kivitelben is drónok, illetve nagyobb, extra méretben is. További szempont a készülék minősége és ára. Ez a két tulajdonság többnyire összefügg. Egy magasabb árkategóriás drón tartósabb lesz, tovább működik mint egy olcsó.

Mindenféle drón itt: DRÓN kínálat

 

Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Értem