Piactér / S

/ Biorganik bio rizsszirup 1150 g

Biorganik bio rizsszirup 1150 g

(0)
már 3 450 Ft-tól 1 eladónál


Összetevők: rizsliszt, víz A szirupgyártás folyamata: A gabonát lisztté őrlik. Víz és génmanipuláció mentes enzimek hozzáadása után adott hőmérsékleten elkeverik. Az enzimek a hosszú keményítőmolekulákat lebontják kisebbekké. Mechanikus szűrés során a nedvet elválasztják az oldhatatlan anyagoktól, majd melegítéssel besűrítik a szirupot, mely így csomagoláskész. Az elkészült szirupot különböző méretű tartályokba öntik. Felhasználása: cukor és méz helyettesítésére. Édesítésre, keksz, müzli szelet, sütemény, szószok, joghurtok, szója alapú tej és desszert, fagylaltok, szörpök, italok készítésre. Jellemzők gluténmentes Igen vegán Igen cukormentes Nem hozzáadott cukor nélkül Igen csökkentett cukortartalmú Nem alacsony cukortartalmú Nem bio Igen per 100 g kj 1370 kJ kcal 323 kcal zsír 0,5 g ebből telített zsírsavak 0 g szénhidrát 78,5 g ebből cukrok 59,3 g fehérje 0,9 g só 0,36 g

Bolt Ár


3 450 Ft
megnézem az eladónál

Összetevők: rizsliszt, víz A szirupgyártás folyamata: A gabonát lisztté őrlik. Víz és génmanipuláció mentes enzimek hozzáadása után adott hőmérsékleten elkeverik. Az enzimek a hosszú keményítőmolekulákat lebontják kisebbekké. Mechanikus szűrés során a nedvet elválasztják az oldhatatlan anyagoktól, majd melegítéssel besűrítik a szirupot, mely így csomagoláskész. Az elkészült szirupot különböző méretű tartályokba öntik. Felhasználása: cukor és méz helyettesítésére. Édesítésre, keksz, müzli szelet, sütemény, szószok, joghurtok, szója alapú tej és desszert, fagylaltok, szörpök, italok készítésre. Jellemzők gluténmentes Igen vegán Igen cukormentes Nem hozzáadott cukor nélkül Igen csökkentett cukortartalmú Nem alacsony cukortartalmú Nem bio Igen per 100 g kj 1370 kJ kcal 323 kcal zsír 0,5 g ebből telített zsírsavak 0 g szénhidrát 78,5 g ebből cukrok 59,3 g fehérje 0,9 g só 0,36 g

  LEGYÉL TE AZ ELSŐ AKI ÉRTÉKELI A TERMÉKET!
Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Értem