Piactér / B

/ BioMenü BIO perui KAKAÓBAB 125 g

BioMenü BIO perui KAKAÓBAB 125 g

(0)
már 2 500 Ft-tól 2 eladónál


A kakaóbab a csokoládé előállításának alapja. A Dél-Amerika trópusi éghajlatáról származó theobroma cacao fa a maják és aztékok szent fája. A kakaóbab egy finom szuperélelmiszer, mivel sokféle antioxidánst és más tápanyagot tartalmaz. A perui biotermelők által termelt kakaóbab több antioxidánst tartalmaz, mint a vörösbor és háromszor többet, mint a zöld tea. A kakaóbab gazdag ásványianyag forrás. A nyers babot kézzel szedik, tiszta vízben tisztítják és a legjobb minőségűeket kiválogatják, ezután pörkölik. A gyártási folyamat megőrzi a bab tápértékét mindenféle adalék nélkül. A BioMenü Bio Kakóbab a cacao criollo fajtából készu¨l, melyet kiváló minősége miatt a kakaók „királyának” is neveznek. A kakaó tömege 50%-át három féle zsír alkotja, ezek nem károsak a szervezetu¨nkre és nincs koleszterinnövelő hatásuk (az olajsav, a sztearinsav és a palmitinsav), illetve többféle aminosavat is tartalmaz (triptofán és argine). Nyers formában nagyon egészséges, rendkívu¨l gazdag antioxidáns flavonoidokban. A kakaóbab élénkítő hatású, éberséget és jó közérzetet biztosít. Kellemesen kesernyés íze miatt nyersen is fogyasztják, de porrá őrölve és meleg tejben elkeverve kiváló frissítő készíthető belőle. Adagolás, javasolt felhasználás: Egy adag = 10-15 g ízlés szerint Tárolás: Jól zártan, száraz, hűvös, fényvédett helyen Összetevők: 100% bio kakaóbab (theobroma cacao, criollo variety) Jellemzők tartósítószer-mentes Igen GMO-mentes Igen vegán Igen hozzáadott cukor nélkül Igen alacsony cukortartalmú Igen bio Igen per 100 g kj 2242 kJ kcal 535 kcal zsír 47,1 g ebből telített zsírsavak 29,1 g szénhidrát 1,6 g ebből cukrok 1,6 g rost 31,4 g fehérje 13 g só 0 g

Bolt Ár


2 500 Ft
megnézem az eladónál


2 500 Ft
megnézem az eladónál

A kakaóbab a csokoládé előállításának alapja. A Dél-Amerika trópusi éghajlatáról származó theobroma cacao fa a maják és aztékok szent fája. A kakaóbab egy finom szuperélelmiszer, mivel sokféle antioxidánst és más tápanyagot tartalmaz. A perui biotermelők által termelt kakaóbab több antioxidánst tartalmaz, mint a vörösbor és háromszor többet, mint a zöld tea. A kakaóbab gazdag ásványianyag forrás. A nyers babot kézzel szedik, tiszta vízben tisztítják és a legjobb minőségűeket kiválogatják, ezután pörkölik. A gyártási folyamat megőrzi a bab tápértékét mindenféle adalék nélkül. A BioMenü Bio Kakóbab a cacao criollo fajtából készu¨l, melyet kiváló minősége miatt a kakaók „királyának” is neveznek. A kakaó tömege 50%-át három féle zsír alkotja, ezek nem károsak a szervezetu¨nkre és nincs koleszterinnövelő hatásuk (az olajsav, a sztearinsav és a palmitinsav), illetve többféle aminosavat is tartalmaz (triptofán és argine). Nyers formában nagyon egészséges, rendkívu¨l gazdag antioxidáns flavonoidokban. A kakaóbab élénkítő hatású, éberséget és jó közérzetet biztosít. Kellemesen kesernyés íze miatt nyersen is fogyasztják, de porrá őrölve és meleg tejben elkeverve kiváló frissítő készíthető belőle. Adagolás, javasolt felhasználás: Egy adag = 10-15 g ízlés szerint Tárolás: Jól zártan, száraz, hűvös, fényvédett helyen Összetevők: 100% bio kakaóbab (theobroma cacao, criollo variety) Jellemzők tartósítószer-mentes Igen GMO-mentes Igen vegán Igen hozzáadott cukor nélkül Igen alacsony cukortartalmú Igen bio Igen per 100 g kj 2242 kJ kcal 535 kcal zsír 47,1 g ebből telített zsírsavak 29,1 g szénhidrát 1,6 g ebből cukrok 1,6 g rost 31,4 g fehérje 13 g só 0 g

  LEGYÉL TE AZ ELSŐ AKI ÉRTÉKELI A TERMÉKET!
Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Értem