Piactér / B

/ BioMenü BIO perui KAKAÓ MASSZA tallér 250g

BioMenü BIO perui KAKAÓ MASSZA tallér 250g

()
már 0 Ft-tól eladónál


Biomenü bio perui kakaó massza tallér – 250g A perui kakaó massza tallér egy igazán egészséges csokoládé. Tökéletes süteményekhez, de önmagában is fogyasztható. Antioxidánsokban gazdag, elismerten az egészséges szívműködést segítő táplálék. Biomenü bio perui kakaó massza tallér – 250g A perui kakaó massza tallér antioxidáns, támogatja az egészséges szív- és érrendszert, csökkenteni a depressziót és a vércukor szintet, gyulladásgátló hatású. A perui kakaó massza tallér egy igazán egészséges csokoládé. Tökéletes süteményekhez, de önmagában is fogyasztható. A több mint 300 hatóanyagot, köztük a fenil-, etil-amin- és szerotin-tartalmú kakaóbab a csokoládé előállításának alapja. A Dél-Amerika trópusi éghajlatáról származó theobroma cacao fa a maják és aztékok szent fája. A kakaóbab egy finom szuperélelmiszer, mivel sokféle antioxidánst és más tápanyagot tartalmaz. A perui bio-termelők által gyártott kakaóbabok több antioxidánst tartalmaznak, mint a vörösbor és háromszor többet, mint a zöld tea. A kakaóbab gazdag ásványianyag forrás. A nyers babot kézzel szedik, a legjobb minőségűeket kiválogatják és erjesztik, a kezdeti keserűségük csökkentése érdekében. A kakaópaszta készítéséhez megőrlik, majd a pasztát megolvasztják, hogy a folyékonnyá váljék. A folyadékot lehűtik és lapkákká alakítják. A kakaóbab önmagában egy tápláló superfood. A benne lévő magnézium és vas csökkenti a fáradtságérzetet, míg a cink, egy antioxidáns, megvédi a szervezet sejtjeit az oxidatív stressz ellen és hozzájárul az egészséges, bőr-, haj- és körömnövekedéshez. A kakaó természetes élénkítőszereket tartalmaz, főként teobromint és koffeint. Ezen stimulánsok serkentik az idegrendszert és növelik energiaszintünket. Érdemes azonban mértékkel fogyasztani őket, mivel nagy mennyiségben kimerítik a szervezetet. Javasoljuk a kakaót nem az esti időszakban fogyasztani, mert alvási problémákat okozhat. A kakaó antioxidánsokkal telített, tömege 50%-át alkotó három féle zsír nem káros a szervezetünkre és nincs koleszterinnövelő hatásuk (az olajsav, a sztearinsav és a palmitinsav), illetve többféle aminosavat is tartalmaz (triptofán és argine). A kakaómassza nem csak a csokoládékészítés legfontosabb alapanyaga, hanem az egyik legkedveltebb élelmiszer a világon. Az elmúlt években bebizonyították, hogy nyers formában az egészségünknek is rendkívül jót tehet. A BioMenü perui KAKAÓMASSZA tallér egy ízletes szupertáplálék, rendszeres fogyasztása segíthet szívműködési-, hangulati- és szellemi problémák enyhítésében. Jótékony hatásai: Jó közérzetet, frissességet biztosít Támogatja az egészséges szív-és érrendszert Csökkenteni a depressziót Stressz oldó hatású Gyulladásgátló hatású Csökkenti a vércukorszintet Elősegíti a az egészséges bőrt, körmöt és hajat Használható bőr problémák leküzdésére, beleértve az ekcémát és a pikkelysömört A perui kakaó massza tallér egy igazán egészséges csokoládé. Tökéletes süteményekhez, de önmagában is fogyasztható. Antioxidánsokban gazdag, elismerten az egészséges szívműködést segítő táplálék. Ezen túl csökkentheti a stroke és a rák kockázatát. A kakaó tömege 50%-át három féle zsír alkotja. Ezek a zsírok nem károsak a szervezetünkre és nincs koleszterinnövelő hatásuk. Tápanyag-információ (100 g): Energia 2589 kJ/618 kcal Zsír 53,3 g amelyből telített zsírsav 32,5 g amelyből egyszeresen telítetlen zsírsav 16,6 g amelyből többszörösen telítetlen zsírsav 1,6 Szénhidrát 16,7 g amelyből cukor 0,5 g Rost 11,9 g Fehérje (protein) 14,0 g Só 0,1 g Összetétel: 100% bio hántolt kakaóbab (theobroma cacao) Bio; Vegán; Természetes anyagokból; Mesterséges ízesítőmentes; Mesterséges színezékmentes; Tartósítószermentes; GMO mentes; Hozzáadott cukrot nem tartalmaz; Allergénmentes; Cukormentes; Élelmi rostban gazdag; Fehérjeforrás; Hozzáadott nátriumot/sót nem tartalmaz. Adagolás: Egy adag = 5-10 g – Ízlés szerint Tárolás: Jól zártan, száraz, hűvös, fényvédett helyen

Bolt Ár


4 020 Ft
megnézem az eladónál

Biomenü bio perui kakaó massza tallér – 250g A perui kakaó massza tallér egy igazán egészséges csokoládé. Tökéletes süteményekhez, de önmagában is fogyasztható. Antioxidánsokban gazdag, elismerten az egészséges szívműködést segítő táplálék. Biomenü bio perui kakaó massza tallér – 250g A perui kakaó massza tallér antioxidáns, támogatja az egészséges szív- és érrendszert, csökkenteni a depressziót és a vércukor szintet, gyulladásgátló hatású. A perui kakaó massza tallér egy igazán egészséges csokoládé. Tökéletes süteményekhez, de önmagában is fogyasztható. A több mint 300 hatóanyagot, köztük a fenil-, etil-amin- és szerotin-tartalmú kakaóbab a csokoládé előállításának alapja. A Dél-Amerika trópusi éghajlatáról származó theobroma cacao fa a maják és aztékok szent fája. A kakaóbab egy finom szuperélelmiszer, mivel sokféle antioxidánst és más tápanyagot tartalmaz. A perui bio-termelők által gyártott kakaóbabok több antioxidánst tartalmaznak, mint a vörösbor és háromszor többet, mint a zöld tea. A kakaóbab gazdag ásványianyag forrás. A nyers babot kézzel szedik, a legjobb minőségűeket kiválogatják és erjesztik, a kezdeti keserűségük csökkentése érdekében. A kakaópaszta készítéséhez megőrlik, majd a pasztát megolvasztják, hogy a folyékonnyá váljék. A folyadékot lehűtik és lapkákká alakítják. A kakaóbab önmagában egy tápláló superfood. A benne lévő magnézium és vas csökkenti a fáradtságérzetet, míg a cink, egy antioxidáns, megvédi a szervezet sejtjeit az oxidatív stressz ellen és hozzájárul az egészséges, bőr-, haj- és körömnövekedéshez. A kakaó természetes élénkítőszereket tartalmaz, főként teobromint és koffeint. Ezen stimulánsok serkentik az idegrendszert és növelik energiaszintünket. Érdemes azonban mértékkel fogyasztani őket, mivel nagy mennyiségben kimerítik a szervezetet. Javasoljuk a kakaót nem az esti időszakban fogyasztani, mert alvási problémákat okozhat. A kakaó antioxidánsokkal telített, tömege 50%-át alkotó három féle zsír nem káros a szervezetünkre és nincs koleszterinnövelő hatásuk (az olajsav, a sztearinsav és a palmitinsav), illetve többféle aminosavat is tartalmaz (triptofán és argine). A kakaómassza nem csak a csokoládékészítés legfontosabb alapanyaga, hanem az egyik legkedveltebb élelmiszer a világon. Az elmúlt években bebizonyították, hogy nyers formában az egészségünknek is rendkívül jót tehet. A BioMenü perui KAKAÓMASSZA tallér egy ízletes szupertáplálék, rendszeres fogyasztása segíthet szívműködési-, hangulati- és szellemi problémák enyhítésében. Jótékony hatásai: Jó közérzetet, frissességet biztosít Támogatja az egészséges szív-és érrendszert Csökkenteni a depressziót Stressz oldó hatású Gyulladásgátló hatású Csökkenti a vércukorszintet Elősegíti a az egészséges bőrt, körmöt és hajat Használható bőr problémák leküzdésére, beleértve az ekcémát és a pikkelysömört A perui kakaó massza tallér egy igazán egészséges csokoládé. Tökéletes süteményekhez, de önmagában is fogyasztható. Antioxidánsokban gazdag, elismerten az egészséges szívműködést segítő táplálék. Ezen túl csökkentheti a stroke és a rák kockázatát. A kakaó tömege 50%-át három féle zsír alkotja. Ezek a zsírok nem károsak a szervezetünkre és nincs koleszterinnövelő hatásuk. Tápanyag-információ (100 g): Energia 2589 kJ/618 kcal Zsír 53,3 g amelyből telített zsírsav 32,5 g amelyből egyszeresen telítetlen zsírsav 16,6 g amelyből többszörösen telítetlen zsírsav 1,6 Szénhidrát 16,7 g amelyből cukor 0,5 g Rost 11,9 g Fehérje (protein) 14,0 g Só 0,1 g Összetétel: 100% bio hántolt kakaóbab (theobroma cacao) Bio; Vegán; Természetes anyagokból; Mesterséges ízesítőmentes; Mesterséges színezékmentes; Tartósítószermentes; GMO mentes; Hozzáadott cukrot nem tartalmaz; Allergénmentes; Cukormentes; Élelmi rostban gazdag; Fehérjeforrás; Hozzáadott nátriumot/sót nem tartalmaz. Adagolás: Egy adag = 5-10 g – Ízlés szerint Tárolás: Jól zártan, száraz, hűvös, fényvédett helyen

  LEGYÉL TE AZ ELSŐ AKI ÉRTÉKELI A TERMÉKET!
Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Értem