Piactér / B

/ Biomenü Bio őrölt kurkuma – 250g

Biomenü Bio őrölt kurkuma – 250g

(0)
már 1 640 Ft-tól 1 eladónál


Biomenü Bio őrölt kurkuma – 250g A kurkuma sokoldalú ayurvédikus gyógynövény. Erős antioxidáns, hatékony gyulladáscsökkentő, daganatellenes, antibakteriális, vírusölő, antimikrobás és immunstimuláló hatású. Biomenü Bio őrölt kurkuma – 250g Biomenü Bio őrölt kurkuma Talán a létező leghatékonyabb gyógynövény! A kurkuma jelentős előnyöket kínál a test és az agy számára – tradicionális ájurvédikus gyógynövény. A kurkuma sokoldalú ayurvédikus gyógynövény. Erős antioxidáns, hatékony gyulladáscsökkentő, daganatellenes, antibakteriális, vírusölő, antimikrobás és immunstimuláló hatású. Alapanyag(ok) lehetséges tulajdonságai Gyulladáscsökkentő hatású lehet Erős antioxidáns Javíthatja az agyműködést Csökkentheti a szívbetegségek kockázatát Jó hatása lehet a rákmegelőzésben Hasznos lehet az Alzheimer-kór megelőzésében Csökkentheti az ízületi gyulladás tüneteit Hasznos lehet a depresszió kezelésében Segíthet a hosszabb élettartam elérésében Támogathatja az immunrendszert Az Indiából származó kurkuma hagyományosan az ájurvédikus gyógyászatban, az egészséget javító tulajdonságai miatt használt. A bio kurkumát Észak-Indiában termesztik, ahol a meleg, nedves éghajlat miatt jól érzi magát. A curcuma longa növény gyökereit és gyöktörzsét fogyasztjuk, amelyek a kurkuma jellegzetes élénk sárgás-narancssárga színét és erős borsos ízét adják. A kurkuma széles körben használatos a dél-ázsiai konyhában. Az organikus kurkuma por segítségével adhatunk ízt a curryknek és a leveseknek, a grillezett zöldségek ízletes fűszerezéséhez. Erős antioxidáns, hatékony gyulladáscsökkentő, antikarcinogén (daganatellenes), antibakteriális, antivirális (vírusölő), antimikrobás és immunstimuláló hatású. A megmosott szárakat megszárítják és megőrlik, az asztalra jellegzetes aromájú, sárga porként kerül. Bőrápoló szerként is kitűnő, mert szabályozza a a faggyúmirigyműködést, tisztítja a pórusokat, fokozza a kapilláris keringést és a kollagéntermelést. Kurkuma Fő hatóanyaga, a kurkumin természetes gyulladáscsökkentő, elsősorban a reumás panaszok enyhítésében, az ízületi merevség oldásában, az ízületek rugalmasságának megtartásában és az ödémák csökkentésében játszik szerepet. Kiváló méregtelenítő és fájdalomcsillapító fűszer- és gyógynövény, védi a májat, a veséket, kezeli az emésztési panaszokat, a hasmenést és a székrekedést. Kiválasztja a salakanyagokat, megköti a mérgeket, ezzel kitisztítja a beleket, és szabályozza az anyagcserét. Koleszterincsökkentő és érelmeszesedés elleni hatásával gátolja a vérrögök kialakulását, ezáltal csökkenti a trombózisveszélyt. Tápanyag-információ (100 g): Energia 1272 kJ/304 kcal Zsír 0,9 g amelyből telített zsírsav 0,3 g amelyből egyszeresen telítetlen zsírsav 0,4 g amelyből többszörösen telítetlen zsírsav 0,2 g Szénhidrát 55,4 g amelyből cukor 3,6 g Rost 19,5 g Fehérje (protein) 8,3 g Só 0,1 g Összetétel 100% bio kurkuma (curcuma longa), 3-4% kurkumin tartalom Bio; Vegán; Természetes anyagokból; Mesterséges ízesítőmentes; Mesterséges színezékmentes; Tartósítószermentes; GMO mentes; Hozzáadott cukrot nem tartalmaz; Allergénmentes; Zsírszegény; Telített zsírban szegény; Alacsony cukortartalmú; Élelmi rostban gazdag; Hozzáadott nátriumot/sót nem tartalmaz Adagolás, javasolt felhasználás Egy adag = 5 g 1 adag naponta vagy ízesítésre ízlés szerint. Elsősorban húsok, levesek fűszereként, vagy zöldségek és szószok ízesítésére használjuk, de például a Worcester-mártás és a curry fűszerkeverékeknek is fontos alapanyaga. Tárolás: Jól zártan, száraz, hűvös, fényvédett helyen

Bolt Ár


1 640 Ft
megnézem az eladónál

Biomenü Bio őrölt kurkuma – 250g A kurkuma sokoldalú ayurvédikus gyógynövény. Erős antioxidáns, hatékony gyulladáscsökkentő, daganatellenes, antibakteriális, vírusölő, antimikrobás és immunstimuláló hatású. Biomenü Bio őrölt kurkuma – 250g Biomenü Bio őrölt kurkuma Talán a létező leghatékonyabb gyógynövény! A kurkuma jelentős előnyöket kínál a test és az agy számára – tradicionális ájurvédikus gyógynövény. A kurkuma sokoldalú ayurvédikus gyógynövény. Erős antioxidáns, hatékony gyulladáscsökkentő, daganatellenes, antibakteriális, vírusölő, antimikrobás és immunstimuláló hatású. Alapanyag(ok) lehetséges tulajdonságai Gyulladáscsökkentő hatású lehet Erős antioxidáns Javíthatja az agyműködést Csökkentheti a szívbetegségek kockázatát Jó hatása lehet a rákmegelőzésben Hasznos lehet az Alzheimer-kór megelőzésében Csökkentheti az ízületi gyulladás tüneteit Hasznos lehet a depresszió kezelésében Segíthet a hosszabb élettartam elérésében Támogathatja az immunrendszert Az Indiából származó kurkuma hagyományosan az ájurvédikus gyógyászatban, az egészséget javító tulajdonságai miatt használt. A bio kurkumát Észak-Indiában termesztik, ahol a meleg, nedves éghajlat miatt jól érzi magát. A curcuma longa növény gyökereit és gyöktörzsét fogyasztjuk, amelyek a kurkuma jellegzetes élénk sárgás-narancssárga színét és erős borsos ízét adják. A kurkuma széles körben használatos a dél-ázsiai konyhában. Az organikus kurkuma por segítségével adhatunk ízt a curryknek és a leveseknek, a grillezett zöldségek ízletes fűszerezéséhez. Erős antioxidáns, hatékony gyulladáscsökkentő, antikarcinogén (daganatellenes), antibakteriális, antivirális (vírusölő), antimikrobás és immunstimuláló hatású. A megmosott szárakat megszárítják és megőrlik, az asztalra jellegzetes aromájú, sárga porként kerül. Bőrápoló szerként is kitűnő, mert szabályozza a a faggyúmirigyműködést, tisztítja a pórusokat, fokozza a kapilláris keringést és a kollagéntermelést. Kurkuma Fő hatóanyaga, a kurkumin természetes gyulladáscsökkentő, elsősorban a reumás panaszok enyhítésében, az ízületi merevség oldásában, az ízületek rugalmasságának megtartásában és az ödémák csökkentésében játszik szerepet. Kiváló méregtelenítő és fájdalomcsillapító fűszer- és gyógynövény, védi a májat, a veséket, kezeli az emésztési panaszokat, a hasmenést és a székrekedést. Kiválasztja a salakanyagokat, megköti a mérgeket, ezzel kitisztítja a beleket, és szabályozza az anyagcserét. Koleszterincsökkentő és érelmeszesedés elleni hatásával gátolja a vérrögök kialakulását, ezáltal csökkenti a trombózisveszélyt. Tápanyag-információ (100 g): Energia 1272 kJ/304 kcal Zsír 0,9 g amelyből telített zsírsav 0,3 g amelyből egyszeresen telítetlen zsírsav 0,4 g amelyből többszörösen telítetlen zsírsav 0,2 g Szénhidrát 55,4 g amelyből cukor 3,6 g Rost 19,5 g Fehérje (protein) 8,3 g Só 0,1 g Összetétel 100% bio kurkuma (curcuma longa), 3-4% kurkumin tartalom Bio; Vegán; Természetes anyagokból; Mesterséges ízesítőmentes; Mesterséges színezékmentes; Tartósítószermentes; GMO mentes; Hozzáadott cukrot nem tartalmaz; Allergénmentes; Zsírszegény; Telített zsírban szegény; Alacsony cukortartalmú; Élelmi rostban gazdag; Hozzáadott nátriumot/sót nem tartalmaz Adagolás, javasolt felhasználás Egy adag = 5 g 1 adag naponta vagy ízesítésre ízlés szerint. Elsősorban húsok, levesek fűszereként, vagy zöldségek és szószok ízesítésére használjuk, de például a Worcester-mártás és a curry fűszerkeverékeknek is fontos alapanyaga. Tárolás: Jól zártan, száraz, hűvös, fényvédett helyen

  LEGYÉL TE AZ ELSŐ AKI ÉRTÉKELI A TERMÉKET!
Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Értem