BIOMENÜ BIO MACA-GYÖKÉR POR 125 G

(0)
már 2 139 Ft-tól 1 eladónál


Az Andok szuperételének nevezett maca népszerű a perui Andok őslakosai körében. A tavasszal termesztett maca egy gyökérzöldség, amelyet 3500 méteres magasságban művelnek. A maca gyökere hagyományosan a bennszülöttek táplálkozásába integrálódott modern szuperétel. Macaporunk normál termésből származik (nem válogatott), körülbelül 70% sárga macagyökérből és 30% piros, fekete és lila macagyökér keverékéből áll. Bio macaporunk többféle módon használható, többek között – de nem kizárólagosan – smoothie-khoz, salátákhoz, gyümölcslevekhez, desszertekhez és nyers ételekhez. Perui ginzengnek is nevezik. Energizáló, erősítő, állóképesség javító, valamint a jobb érzelmi állapotot elősegítő hatása is ismert. Zord időjárási viszonyok között (hideg, erős szél, intenzív napsütés), a legtöbb növény számára kifejezetten hátrányos körülmények között él. A tudományos kutatások szerint a maca kifejezetten gazdag aminosavakban, fitonutriensekben, zsírsavakban, vitaminokban és ásványi anyagokban. Rendkívül gazdag tápanyagokban, valamint energizálókban, ezért sokan úgy gondolják, hogy ez a világ egyik legjobb természetes étrend-kiegészítője. A maca egyik legelőnyösebb tulajdonsága a hormonháztartásra gyakorolt szabályozó, serkentő és kiegyensúlyozó hatása úgy férfiak, mint nők esetében. Íze a pörkölt cikóriához hasonlít, amely kémiai élénkítő szerekkel károsítja az idegrendszerünket. A maca ezzel szemben nem koffein tartalmú élénkítő szer, hanem egy serkentő hatású gyógynövény, amely természetes úton tartja karban egészségünket. A maca és a zselatinizált maca közötti különbség az, hogy a zselatinizált macaporból a keményítőt eltávolítják, ezáltal koncentráltabb, könnyebben befogadja a szervezet és jobban felszívódik. Adagolás, javasolt felhasználás: Egy adag = 5 g 1 adag naponta, folyadékban feloldva Tárolás: Jól zártan, száraz, hűvös, fényvédett helyen Összetevők: 100% bio macagyökér (lepidium meyenii) Jellemzők bio Igen

Bolt Ár


1 870 Ft
megnézem az eladónál


1 870 Ft
megnézem az eladónál


2 139 Ft
megnézem az eladónál

Az Andok szuperételének nevezett maca népszerű a perui Andok őslakosai körében. A tavasszal termesztett maca egy gyökérzöldség, amelyet 3500 méteres magasságban művelnek. A maca gyökere hagyományosan a bennszülöttek táplálkozásába integrálódott modern szuperétel. Macaporunk normál termésből származik (nem válogatott), körülbelül 70% sárga macagyökérből és 30% piros, fekete és lila macagyökér keverékéből áll. Bio macaporunk többféle módon használható, többek között – de nem kizárólagosan – smoothie-khoz, salátákhoz, gyümölcslevekhez, desszertekhez és nyers ételekhez. Perui ginzengnek is nevezik. Energizáló, erősítő, állóképesség javító, valamint a jobb érzelmi állapotot elősegítő hatása is ismert. Zord időjárási viszonyok között (hideg, erős szél, intenzív napsütés), a legtöbb növény számára kifejezetten hátrányos körülmények között él. A tudományos kutatások szerint a maca kifejezetten gazdag aminosavakban, fitonutriensekben, zsírsavakban, vitaminokban és ásványi anyagokban. Rendkívül gazdag tápanyagokban, valamint energizálókban, ezért sokan úgy gondolják, hogy ez a világ egyik legjobb természetes étrend-kiegészítője. A maca egyik legelőnyösebb tulajdonsága a hormonháztartásra gyakorolt szabályozó, serkentő és kiegyensúlyozó hatása úgy férfiak, mint nők esetében. Íze a pörkölt cikóriához hasonlít, amely kémiai élénkítő szerekkel károsítja az idegrendszerünket. A maca ezzel szemben nem koffein tartalmú élénkítő szer, hanem egy serkentő hatású gyógynövény, amely természetes úton tartja karban egészségünket. A maca és a zselatinizált maca közötti különbség az, hogy a zselatinizált macaporból a keményítőt eltávolítják, ezáltal koncentráltabb, könnyebben befogadja a szervezet és jobban felszívódik. Adagolás, javasolt felhasználás: Egy adag = 5 g 1 adag naponta, folyadékban feloldva Tárolás: Jól zártan, száraz, hűvös, fényvédett helyen Összetevők: 100% bio macagyökér (lepidium meyenii) Jellemzők bio Igen

  LEGYÉL TE AZ ELSŐ AKI ÉRTÉKELI A TERMÉKET!
Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Értem