Összetevők: koriander, római kömény, kardamom, szegfűszeg, szerecsendió virág, feketebors, babérlevél, fahéj. Szárazon megpirított és porrá őrölt meleg fűszerek illatos keveréke. Az Ayurvéda szerint a meleg fűszerek növelik a test belső melegét, míg a hideg fűszerek segítenek csillapítani ezt a belső meleget. Főzés vége felé adjuk az ételekhez. Elsősorban zöldséges ételek elkészítésénél javasolt a főzés- sütés végén használni, de remek ízt ad a vegetáriánus ételeknek is. Jellemzők tejmentes Igen gluténmentes Igen tartósítószer-mentes Igen tojásmentes Igen pálmaolajmentes Igen GMO-mentes Igen vegán Igen paleo Igen cukormentes Igen hozzáadott cukor nélkül Igen bio Igen dióféléktől mentes Igen földimogyorótól mentes Igen haltól mentes Igen kéndioxid-szulfit Igen mustártól mentes Igen puhatestűektől mentes Igen rákféléktől mentes Igen szezámmagtól mentes Igen zellertől mentes Igen csillagfürttől mentes Igen méztől mentes Igen szójamentes Igen