Piactér / B

/ Bio alakor ősbúza tészta orsó teljes őrlésű 250g

Bio alakor ősbúza tészta orsó teljes őrlésű 250g

(0)
már 930 Ft-tól 1 eladónál


Bio alakor ősbúza tészta orsó teljes őrlésű Bio alakor ősbúza tészta orsó teljes őrlésű 250g 100% alakor ősbúza száraztészta, a világ legtisztább búzájából. Hagyományos módon őrölt lisztből készítettük, így a teljes gabonaszemet, annak minden összetevőjét maradéktalanul tartalmazza. A teljes őrlés ellenére meglepően kellemes, selymes ízű tészta. A gabona magas karotintartalma miatt jellegzetesen sárgásbarna színű tésztakülönlegesség. Megfőzve közel duplájára duzzad, és színe is világosabb lesz, jobban előtűnik az ősbúza szín. Érdemes megismerkedni vele, hiszen sokkal több egy átlagos tésztánál! Mi a helyzet gluténérzékenység esetén? Mivel ez az ősi gabona oly sok tekintetben különbözik a mai búzáktól, sokakat foglalkoztat a kérdés, hogy vajon gluténérzékenység esetén fogyasztható-e. Tanulmány bizonyítja, hogy bár az alakor nem minősül gluténmentes gabonának, az alakor búza genotípusainak gluténtartalma jelentősen kisebb, mint a vizsgált kenyérbúza fajtáké. Az alakorban található glutén szerkezetét, és az emberi szervezetre gyakorolt hatását azonban csak további kutatások tudják megállapítani. Főzési idő: 8-10 perc Tojásmentes tészta. Tárolása: napfénytől védett, száraz, hűvös helyen. Összetevők Bio alakor teljes őrlésű ősbúzaliszt Víz Átlagos tápérték / 100 g Energia:1637kJ / 387 kcal Zsír: 3,2 g amelyből telített zsírsavak: 0,8 g Szénhidrát: 71,8 g amelyből cukor: 4,1 g Élelmi rost: 3,2 g Fehérje: 7,7 g Só: 0,025 g A termék a nátrium természetes jelenlétéből adódóan tartalmaz sót.

Bolt Ár


930 Ft
megnézem az eladónál

Bio alakor ősbúza tészta orsó teljes őrlésű Bio alakor ősbúza tészta orsó teljes őrlésű 250g 100% alakor ősbúza száraztészta, a világ legtisztább búzájából. Hagyományos módon őrölt lisztből készítettük, így a teljes gabonaszemet, annak minden összetevőjét maradéktalanul tartalmazza. A teljes őrlés ellenére meglepően kellemes, selymes ízű tészta. A gabona magas karotintartalma miatt jellegzetesen sárgásbarna színű tésztakülönlegesség. Megfőzve közel duplájára duzzad, és színe is világosabb lesz, jobban előtűnik az ősbúza szín. Érdemes megismerkedni vele, hiszen sokkal több egy átlagos tésztánál! Mi a helyzet gluténérzékenység esetén? Mivel ez az ősi gabona oly sok tekintetben különbözik a mai búzáktól, sokakat foglalkoztat a kérdés, hogy vajon gluténérzékenység esetén fogyasztható-e. Tanulmány bizonyítja, hogy bár az alakor nem minősül gluténmentes gabonának, az alakor búza genotípusainak gluténtartalma jelentősen kisebb, mint a vizsgált kenyérbúza fajtáké. Az alakorban található glutén szerkezetét, és az emberi szervezetre gyakorolt hatását azonban csak további kutatások tudják megállapítani. Főzési idő: 8-10 perc Tojásmentes tészta. Tárolása: napfénytől védett, száraz, hűvös helyen. Összetevők Bio alakor teljes őrlésű ősbúzaliszt Víz Átlagos tápérték / 100 g Energia:1637kJ / 387 kcal Zsír: 3,2 g amelyből telített zsírsavak: 0,8 g Szénhidrát: 71,8 g amelyből cukor: 4,1 g Élelmi rost: 3,2 g Fehérje: 7,7 g Só: 0,025 g A termék a nátrium természetes jelenlétéből adódóan tartalmaz sót.

  LEGYÉL TE AZ ELSŐ AKI ÉRTÉKELI A TERMÉKET!
Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Értem