Piactér / B

/ BIELENDA GREEN TEA - normalizáló hatású éjszakai arckrém 50 ml

BIELENDA GREEN TEA - normalizáló hatású éjszakai arckrém 50 ml

(0)
már 3 695 Ft-tól 1 eladónál


Fénylésre, egyenetlenségekre, elszíneződésekre hajlamos kombinált bőrre kifejlesztett arckrém, kiválóan hatékony összetevőkkel: a teafa olaj antibakteriális hatású, tartalmaz ANTI-OX komplexet és anti-akne hatású azeloglycine-t. A krém szabályozza a faggyútermelést, csökkenti az aknék és a mitesszerek kialakulását, kiegyenlíti az elszíneződéseket, megújítja a bőrt, összehúzza a pórusokat és csökkenti azok láthatóságát, hidratál és kisimít, jelentősen javítja a bőr megjelenését és állapotát. Javítja a bőr rugalmasságát és hidratáltságát, használatával a bőr puha és kisimult lesz. Gazdag formulája nem terheli a bőrt, könnyű eloszlatni, a bőr hidratált és táplált lesz. Korosztály: Minden korosztály Bőrtípus: Zsíros, kombinált, problémás Fő hatás: Faggyútermelés szabályozó Használati javaslat: Minden este vigye fel a megtisztított arc, nyak és dekoltázs bőrére.

Bolt Ár


3 695 Ft
megnézem az eladónál

Fénylésre, egyenetlenségekre, elszíneződésekre hajlamos kombinált bőrre kifejlesztett arckrém, kiválóan hatékony összetevőkkel: a teafa olaj antibakteriális hatású, tartalmaz ANTI-OX komplexet és anti-akne hatású azeloglycine-t. A krém szabályozza a faggyútermelést, csökkenti az aknék és a mitesszerek kialakulását, kiegyenlíti az elszíneződéseket, megújítja a bőrt, összehúzza a pórusokat és csökkenti azok láthatóságát, hidratál és kisimít, jelentősen javítja a bőr megjelenését és állapotát. Javítja a bőr rugalmasságát és hidratáltságát, használatával a bőr puha és kisimult lesz. Gazdag formulája nem terheli a bőrt, könnyű eloszlatni, a bőr hidratált és táplált lesz. Korosztály: Minden korosztály Bőrtípus: Zsíros, kombinált, problémás Fő hatás: Faggyútermelés szabályozó Használati javaslat: Minden este vigye fel a megtisztított arc, nyak és dekoltázs bőrére.

  LEGYÉL TE AZ ELSŐ AKI ÉRTÉKELI A TERMÉKET!
Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Értem