Piactér / B

/ BERTALAN VIRÁGMÉZ, 250 g

BERTALAN VIRÁGMÉZ, 250 g

()
már 0 Ft-tól eladónál


BERTALAN VIRÁGMÉZ, 250 g Virágok nektárjából készül. Hasonlóan jó étrendi hatással bír mint a fajtamézek. Olcsóbb ára miatt elsősorban sütéshez-főzéshez és tea ízesítésre történő használatuk ajánlott, de önmagukban is fogyaszthatók, mert nagyon finom. Jelenleg a Bertalan család 400 méhcsaláddal dolgozik. A vállalkozás által működtetett mézüzemben csak a család tagjai dolgoznak. A méhészet ½ NB rendszerű, a tanultak, a látottak és saját tapasztalatok együttes hatására egy üzemi technológia szerint dolgozik. Fő méhészeti tevékenységük a méztermelés. A méhtartás technológiájának köszönhetően kiváló minőségű fajtamézeket pergetnek. Az üzem méhészeti termékek felvásárlásával, csomagolásával és értékesítésével foglalkozik. Az üzem elsődleges bevételi forrását a méz, kisebb mértékben szárított virágpor csomagolása ill. értékesítése jelenti. Magyar Élelmiszerkönyv 1-3-2001/10 számú előírás ( MÉZ )

Bolt Ár


730 Ft
megnézem az eladónál


730 Ft
megnézem az eladónál

BERTALAN VIRÁGMÉZ, 250 g Virágok nektárjából készül. Hasonlóan jó étrendi hatással bír mint a fajtamézek. Olcsóbb ára miatt elsősorban sütéshez-főzéshez és tea ízesítésre történő használatuk ajánlott, de önmagukban is fogyaszthatók, mert nagyon finom. Jelenleg a Bertalan család 400 méhcsaláddal dolgozik. A vállalkozás által működtetett mézüzemben csak a család tagjai dolgoznak. A méhészet ½ NB rendszerű, a tanultak, a látottak és saját tapasztalatok együttes hatására egy üzemi technológia szerint dolgozik. Fő méhészeti tevékenységük a méztermelés. A méhtartás technológiájának köszönhetően kiváló minőségű fajtamézeket pergetnek. Az üzem méhészeti termékek felvásárlásával, csomagolásával és értékesítésével foglalkozik. Az üzem elsődleges bevételi forrását a méz, kisebb mértékben szárított virágpor csomagolása ill. értékesítése jelenti. Magyar Élelmiszerkönyv 1-3-2001/10 számú előírás ( MÉZ )

  LEGYÉL TE AZ ELSŐ AKI ÉRTÉKELI A TERMÉKET!
Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Értem