Egészség - szépség / Étrend kiegészítők

/ BÁLINT Tyúkhúr cseppek 50 ml

BÁLINT Tyúkhúr cseppek 50 ml

(0)
már 2 990 Ft-tól 1 eladónál


A népi gyógyászatban közismert hatása, hogy koleszterincsökkentő, ami májvédő tulajdonságából adódik. Koleretikus (az epét hígabban folyóvá teheti). Gyomor, emésztőrendszer, epe és máj működésének javításában lehet a segítségünkre. Nyákoldó hatása következtében a kóros, gyulladt nyálkahártya görcs és fájdalom nélkül leválhat. Használható lehet még köptetőként. Gyulladáscsökkentő hatása is lehet. A tyúkhúr nagyon magas vitamintartalommal rendelkezik, ezért tanácsos lehet tavasszal a vitaminpótlás miatt fogyasztani. Tápanyagok/hatóanyagok a napi adagban: Tyúkhúrból 100 mg, articsókalevélből 25 mg, borsosmentából és szegfűszegből 5-5 mg található a 36 csepp alkoholos-vizes oldatban, amely a napi adagot jelenti. Összetevők: hordozó (víz és alkohol) tyúkhúr, articsókalevél, borsosmenta és szegfűszeg. Fogyasztási javaslat: reggeli étkezés előtt fél órával 36 csepp 2 dl tiszta vízben oldva.

Bolt Ár


2 990 Ft
megnézem az eladónál

A népi gyógyászatban közismert hatása, hogy koleszterincsökkentő, ami májvédő tulajdonságából adódik. Koleretikus (az epét hígabban folyóvá teheti). Gyomor, emésztőrendszer, epe és máj működésének javításában lehet a segítségünkre. Nyákoldó hatása következtében a kóros, gyulladt nyálkahártya görcs és fájdalom nélkül leválhat. Használható lehet még köptetőként. Gyulladáscsökkentő hatása is lehet. A tyúkhúr nagyon magas vitamintartalommal rendelkezik, ezért tanácsos lehet tavasszal a vitaminpótlás miatt fogyasztani. Tápanyagok/hatóanyagok a napi adagban: Tyúkhúrból 100 mg, articsókalevélből 25 mg, borsosmentából és szegfűszegből 5-5 mg található a 36 csepp alkoholos-vizes oldatban, amely a napi adagot jelenti. Összetevők: hordozó (víz és alkohol) tyúkhúr, articsókalevél, borsosmenta és szegfűszeg. Fogyasztási javaslat: reggeli étkezés előtt fél órával 36 csepp 2 dl tiszta vízben oldva.

  LEGYÉL TE AZ ELSŐ AKI ÉRTÉKELI A TERMÉKET!
Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Értem