Gasztronómia - étel - ital / Alapvető élelmiszerek /

/ Alpro rizs alapú főzőkrém 250 ml

Alpro rizs alapú főzőkrém 250 ml

(0)
már 660 Ft-tól 2 eladónál


Az Alpro növényi alapú termékcsaládjának fantasztikus főzőkrémje 100%-ban növényi alapú, vegán, természetes módon laktózmentes. Az Alpro rizs Főzőkrém 100%-osan növényi alapú és laktózmentes. Édesen enyhe és finom ízével, e növényi alapú főzőkrém tökéletes választás lehet tésztaételek és ázsiai fogások elkészítéséhez, csakúgy, mint bársonyos mártásokhoz vagy levesekhez. Legfőbb előnyök: Természetesen laktózmentes 100% növényi alapú Vegetáriánus Jellemzők laktózmentes Igen tejmentes Igen gluténmentes Igen tojásmentes Igen vegán Igen cukormentes Igen hozzáadott cukor nélkül Igen csökkentett cukortartalmú Igen alacsony cukortartalmú Igen per 100 g kj 394 kJ kcal 95 kcal zsír 7,9 g ebből telített zsírsavak 0,9 g ebből egyszeresen telített zsírsavak 1,8 g ebből többszörösen telített zsírsavak 5,2 g szénhidrát 5,4 g ebből cukrok 0 g rost 0 g fehérje 0,5 g só 0,11 g

Bolt Ár


660 Ft
megnézem az eladónál


660 Ft
megnézem az eladónál

Az Alpro növényi alapú termékcsaládjának fantasztikus főzőkrémje 100%-ban növényi alapú, vegán, természetes módon laktózmentes. Az Alpro rizs Főzőkrém 100%-osan növényi alapú és laktózmentes. Édesen enyhe és finom ízével, e növényi alapú főzőkrém tökéletes választás lehet tésztaételek és ázsiai fogások elkészítéséhez, csakúgy, mint bársonyos mártásokhoz vagy levesekhez. Legfőbb előnyök: Természetesen laktózmentes 100% növényi alapú Vegetáriánus Jellemzők laktózmentes Igen tejmentes Igen gluténmentes Igen tojásmentes Igen vegán Igen cukormentes Igen hozzáadott cukor nélkül Igen csökkentett cukortartalmú Igen alacsony cukortartalmú Igen per 100 g kj 394 kJ kcal 95 kcal zsír 7,9 g ebből telített zsírsavak 0,9 g ebből egyszeresen telített zsírsavak 1,8 g ebből többszörösen telített zsírsavak 5,2 g szénhidrát 5,4 g ebből cukrok 0 g rost 0 g fehérje 0,5 g só 0,11 g

  LEGYÉL TE AZ ELSŐ AKI ÉRTÉKELI A TERMÉKET!
Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Értem