Piactér / H

/ 1 kg natúr Unidec Soft tortaburkoló massza

1 kg natúr Unidec Soft tortaburkoló massza

(0)
már 2 700 Ft-tól 1 eladónál


Az 1 kg natúr Unidec Soft tortaburkoló massza segítségével nemcsak finom, de káprázatos és egyedi színekben tündöklő tortákat készíthetsz! Ez az Unidec massza nagyon könnyen nyújtható és simítható, nem szakad, eléggé rugalmas, így akár kezdő háziasszonyok is bátran nekiláthatnak a tortaburkolásnak. Könnyen formázható, így kiszúrók segítségével gyönyörű tortadíszeket készíthetsz belőle. Az Unidec egy univerzális anyag, hiszen nem csak burkoláshoz használhatod, hanem figurákhoz is alkalmas. Színezni ételfesték géllel a legegyszerűbb. 1 kg tortaburkoló massza 1 db nagyobb torta (26-28 cm-es kerek vagy A4-es méretű szögletes torta) burkolásához elég. (Így egy kicsi maradni fog belőle.) Vagy beburkolhatsz vele 2 db kisebb (16-18 cm átmérőjű) tortát. Tortaburkoló massza használata: Egy szilikon nyújtólapot előkészítünk, megszórjuk egy kevés étkezési keményítővel. A tortaburkoló masszát kézzel átgyúrjuk rajta. Fondant nyújtó segítségével kb. fél-1 cm vastagságúra nyújtjuk. Tetejét megszórjuk kevés étkezési keményítővel és fondant simítóval tükörsimára egyengetjük. Majd ismét kicsit nyújtjuk és ismét kicsit egyengetünk rajta. Ezt addig ismételjük, amíg a tortaburkoló el nem érte a kívánt vastagságot (3-5 mm). A kinyújtott masszát sodrófára tekerjük vagy felemeljük a szilikon lappal és a torta szélétől indulva óvatosan a krémmel bevont tortára tesszük, ügyelve arra, hogy elegendő kinyújtott fondant massza jusson a torta oldalára is. A torta közepétől indulva simító segítségével körkörös mozdulatokkal sima felületet alakítunk ki a tortán. Kezünkkel óvatosan a torta oldalához igazítjuk a kinyújtott masszát. A lenyúló részeket levágjuk. A tortaburkoló massza tárolása: A megmaradt masszát a zacskóba visszatéve máskor is felhasználhatod. Ügyelni kell arra, hogy légmentesen zárd vissza a zacskót, mert a fondant massza levegővel érintkezve gyorsan kiszárad. Szoba-hőmérsékleten tárolhatod, nem kell hűtőbe tenni.  

Bolt Ár


2 700 Ft
megnézem az eladónál

Az 1 kg natúr Unidec Soft tortaburkoló massza segítségével nemcsak finom, de káprázatos és egyedi színekben tündöklő tortákat készíthetsz! Ez az Unidec massza nagyon könnyen nyújtható és simítható, nem szakad, eléggé rugalmas, így akár kezdő háziasszonyok is bátran nekiláthatnak a tortaburkolásnak. Könnyen formázható, így kiszúrók segítségével gyönyörű tortadíszeket készíthetsz belőle. Az Unidec egy univerzális anyag, hiszen nem csak burkoláshoz használhatod, hanem figurákhoz is alkalmas. Színezni ételfesték géllel a legegyszerűbb. 1 kg tortaburkoló massza 1 db nagyobb torta (26-28 cm-es kerek vagy A4-es méretű szögletes torta) burkolásához elég. (Így egy kicsi maradni fog belőle.) Vagy beburkolhatsz vele 2 db kisebb (16-18 cm átmérőjű) tortát. Tortaburkoló massza használata: Egy szilikon nyújtólapot előkészítünk, megszórjuk egy kevés étkezési keményítővel. A tortaburkoló masszát kézzel átgyúrjuk rajta. Fondant nyújtó segítségével kb. fél-1 cm vastagságúra nyújtjuk. Tetejét megszórjuk kevés étkezési keményítővel és fondant simítóval tükörsimára egyengetjük. Majd ismét kicsit nyújtjuk és ismét kicsit egyengetünk rajta. Ezt addig ismételjük, amíg a tortaburkoló el nem érte a kívánt vastagságot (3-5 mm). A kinyújtott masszát sodrófára tekerjük vagy felemeljük a szilikon lappal és a torta szélétől indulva óvatosan a krémmel bevont tortára tesszük, ügyelve arra, hogy elegendő kinyújtott fondant massza jusson a torta oldalára is. A torta közepétől indulva simító segítségével körkörös mozdulatokkal sima felületet alakítunk ki a tortán. Kezünkkel óvatosan a torta oldalához igazítjuk a kinyújtott masszát. A lenyúló részeket levágjuk. A tortaburkoló massza tárolása: A megmaradt masszát a zacskóba visszatéve máskor is felhasználhatod. Ügyelni kell arra, hogy légmentesen zárd vissza a zacskót, mert a fondant massza levegővel érintkezve gyorsan kiszárad. Szoba-hőmérsékleten tárolhatod, nem kell hűtőbe tenni.  

  LEGYÉL TE AZ ELSŐ AKI ÉRTÉKELI A TERMÉKET!
Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Értem